Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Čižnár: A Kuciak-gyilkosság vizsgálata a végéhez közeledik

Jaromír Čižnár főügyész szerint a Ján Kuciak és jegyese ellen elkövetett gyilkosságot vizsgáló nyomozók közel járnak a gyilkosság megrendelőjéhez, de mint megjegyezte, nem használt a nyomozás ügyének az információk kiszivárogtatása.

Érik az amerikai–indiai kereskedelmi háború

Magyar Nemzet
-
  Ma 13:18 Külföld

Miközben még teljesen bizonytalan az amerikai–kínai kereskedelmi tárgyalások kimenetele, Washington egy másik óriásgazdasággal, Indiával is leszámolna.

Befejezték a Mester utcai gázolás vizsgálatát

Haon
-
  Ma 12:12 Megyei

Súlyosan megsérült a kerékpáros a tavaly áprilisi balesetben.

A brit védelmi miniszter "kilőtte" a Kínával tervezett kereskedelmi tárgyalásokat

Infostart
-
  Ma 07:40 Külföld

Nem tetszik Kínának, hogy a brit védelmi miniszter hadihajót akar küldeni partjai közelébe – vélhetően ennek nyomán mondták le a brit pénzügy tárca gazdájának meghívását, aki épp a brexit után szabadkereskedelmi lehetőségekről akart tárgyalni Pekinggel.

„Nem látom a baktériumokat, úgyhogy nem is léteznek” – 7 megdöbbentő tévhit az egészségről

NLCafé
-
  Ma 06:34 Egészség

A hideg miatt megfázunk, a védőoltás autizmust okoz, a cukortól felpörög a gyerek. Rengeteg olyan mítosz él a köztudatban, amelynek semmilyen tudományos alapja sincs, mégis elhisszük.

Vírus vagy baktérium?

Wellness Cafe
-
  Ma 06:00 Életmód

Akár megfáztál, akár bélpanaszok vagy egyéb problémák gyötörnek, nem könnyű eldönteni, milyen kórokozó támadott meg. A pontos diagnózishoz orvosi vizsgálat szükséges, így célzott kezelést kaphatsz és elkerülöd a téves gyógymódokat. Egyik pici, másik még kisebb A baktériumok egysejtű kis lények, mikroszkóp alatt láthatók. Eléldegélnek a…

Indonézia mint kereskedelmi árucikk ismerte el a kriptókat

Indonézia egy újan elfogadott törvénye kereskedelmi árucikk kategóriába sorolja a kriptovalutákat, jelentette a KrASIA még február 15-én. Az indonéz határidős

Trump optimista a kínai kereskedelmi megegyezés ügyében

Globoport
-
  Tegnap 18:41 Gazdaság

Jelentős előrelépés történt Pekingben, ahol két napon át tárgyalt a magasrangú amerikai küldöttség - írta Twitteren Trump elnök, aki a hétvégén floridai házában hallgatja meg a beszámolót az eredményekről.

Befejeződött az M1-esen, Lébény térségében történt horror baleset rendőrségi vizsgálata

Trélerről leesett autóval ütköztek az M1-esen Lébény térségében, meghalt az egyik utas.

10 éve nem mosott kezet a riporter: nem léteznek baktériumok szerinte

Lájk Startlap
-
  19.02.16 21:00 SzínesUSA

Annyira büszke rá, hogy a kamerák előtt is elmesélte. Az amerikai Fox News tévécsatorna műsorvezetője, Pete Hegseth nem hisz a mikroorganizmsok létezésében, mert szabad szemmel nem látja őket. Bölcs, ugye? A férfi 10 éve nem mosott kezet, mert akkor minek. Pete minderről büszkén be is számolt a Fox&Friends című műsorban, majd…

Így alakul a magyar-kínai kereskedelmi forgalom

ProfitLine
-
  19.02.16 17:30 Külföld

A magyar-kínai kereskedelmi forgalom alakulása (2004-2017); behozatal; kivitel; milliárd forint

Két halfeldolgozótól származó, Listeria monocytogenes baktériummal fertőzött füstölt lazacfilét hívnak vissza a kereske…

Listeria monocytogenes baktériummal fertőzött füstölt lazacfilét találtak az Állategészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Hatóság (ANSVSA) szakemberei két halfeldolgozó üzem termékei között, ezért leállították ennek termelését.

Megfagytak a frontok a kereskedelmi háborúban

Portfolio
-
  19.02.15 17:37 GazdaságUSAKína

A jövő héten Washingtonban folytatódnak az amerikai-kínai kereskedelmi tárgyalások - jelentették be pénteken Pekingben. A The Wall Street Journal jól értesült forrásokra hivatkozva azt közölte, hogy a két ország képviselőinek pénteken...

Elkezdődik a Nyugati és a Keleti pályaudvaron a kereskedelmi szolgáltatások fejlesztése

Elkezdődik a Nyugati és a Keleti pályaudvaron a kereskedelmi szolgáltatások fejlesztése, aminek része a koncepcióba nem illő pavilonok elbontása - közölte a MÁV pénteken az MTI-vel.

Jelentős veszteséggel zárt a Bombardier kereskedelmi gépes részlege

AIRportal
-
  19.02.15 13:58 Cégvilág

Jelentős, a tavalyi évit messze meghaladó veszteséggel zárta a 2018-as pénzügyi évet a Bombardier kereskedelmi gépeket gyártó részlege, a bizjet üzlet azonban a tavalyinál nagyobb nyereséggel üzemelt.