Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

The Mandalorian: Giancarlo Esposito szerint ezért hasonlít Moff Gideon páncélja Darth Vaderéhez

IGN
-
 Tegnap 23:45Film

A Moff az új Darth?!. Giancarlo Esposito igencsak remek antagonistává nőheti ki magát a The Mandalorianben, és a színész szerint már hasonlít is Darth Vaderhez – ki is fejtette, miért.

Harry Styles történelmet írt! Nem semmi dolgot vitt véghez

Joy
-
 Tegnap 23:41Bulvár

A 2020-as év Harry Stylesnak kétség kívül szerencsés volt…

Orbán Viktor: Minket nem érdekel, hogy Soros György zsidó-e vagy sem

A miniszterelnök a német Die Zeit hetilapnak adott hosszabb interjút, amelyben az uniós konfliktusairól és a menekültkérdésről is beszélt.

Varga Judit szerint a holland ügyészség nem független és ez az EU-t nem zavarja

A magyar igazságügyi miniszter úgy látja, hogy Hollandiának "már papíron sem független az ügyészsége", de ez az Európai Uniót "egyáltalán nem zavarja".

Futárnak állt a magyar énekes: nem bírta a semmittevést

Gergely Robi nem bírta már a semmitevést és némi bevétel is jól jön a majd az egyéves kényszerpihenője miatt. Lángost fogok kiszállítani, már csütörtökön kezdek. Törökbálinton most nyílt egy lángosozó, ahová futárt

Videón, ahogy több száz COVID-19-elhunytat tárolnak a hűtőkocsikban New Yorkban

Liner
-
 Tegnap 22:02Külföld

Egyes elhunytak továbbra is fagyasztókamionban vannak New Yorkban, ahol eddig a legtöbb áldozatot regisztrálták a járvány ideje alatt Amerikában.

A Marvel's Avengers még a fejlesztési költségeket sem hozta vissza

GameStar
-
 Tegnap 22:01Gaming

A Square Enix elnöke a befektetőknek magyarázta a bizonyítványt.

Egy kínai tengeralattjáró videón mutatta be a Mariana-árok mélységét

Alig akad olyan merülés a történelemben, amikor ember is a tengeralattjárón tartózkodott. Most videót is küldtek fel a mélyből.Kína élőben közvetítette, ahogy a tengeralattjárójuk a világ legmélyebb pontján landolt. A Striver elnevezésű hajó több mint tízezer métert ereszkedett a Csendes-óceán mélyén található Mariana-árokba, fedélzetén három kutat

350 vállalat jelentkezett a beruházásokat támogató újabb kiírásra (videó)

A vállalatok újabb beruházások mellett kötelezték el magukat, amivel magyar emberek tízezreinek munkahelyét lehet megvédeni.

„Orbán cikke nem felelt meg a sztenderdjeinknek” - közölte a Project Syndicate

A médiaszervezet elvárja, hogy a náluk megjelenő írás „egy intellektuális érvelés vagy egy stratégiai, politikai javaslat legyen, melynek célja az olvasók tájékoztatása és a nyilvános vita előre mozdítása”.

Bukarest egyik kórházában a folyosón kezelik a koronavírusos betegeket

Valamennyi bukaresti kórházban hasonló a helyzet, egyes koronavírusos betegeknek 24 órát is várniuk kell, hogy helyet kapjanak.

Kórházigazgató: lassan már kezdjük látni itthon a korlátozások hatásait

A bevezetett járványügyi korlátozásoknak lassanként már kezdjük látni a hatásait, a fertőzés exponenciális növekedése lassul és nemsokára stagnálás jöhet – mondta el a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének főigazgatója, Vályi-Nagy István az Index tudósítása szerint.

Semjén Zsolt már megint trükközne a törvénymódosítással

ContextUs
-
 Tegnap 21:34Kultúra

Nem csak a felsőoktatásról szólna Semjén Zsolt törvénymódosítási javaslata.

Project Syndicate: Orbán cikke nem felelt meg a közléshez szükséges követelményeknek

Megindokolta döntését az Orbán Viktor írását visszautasító Project Syndicate nevű, véleménycikkeket közlő oldal. Azért nem adták le a magyar miniszterelnök Soros Györgynek írt válaszcikkét, mert úgy ítélték meg, az nem teljesítette az írások közléséhez szabott feltételeiket.

Emberi ürülék folyik az emberek nyakába egy észak-macedón kórházban, a betegeket halottak mellé fektetik - megdöbbe…

Origo
-
 Tegnap 21:19Külföld

A botrányos képek nyilvánosságra kerülése után rengetegen követelik a Soros György által hatalomra segített baloldali miniszterelnök lemondását.