Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 48 hír

Chiphiány a kecskeméti Mercedes-gyárban is

Az alkatrészhiány égető probléma, és ha nem oldódik meg rövidtávon, akár a 2021-re vonatkozó növekedési kilátásokat is veszélybe sodorhatja.

Sokan fordultak a kecskeméti Áldozatsegítő Központhoz

Kapcsolati vagy szexuális erőszak áldozata, esetleg emberölésben vagy emberkereskedelemben érintett személy, olyan, aki csak jogi tanácsra, segítségre szorul, vagy éppen bűnmegelőzési ismeretekről szeretne tágabb képet kapni, azaz bárki fordulhat segítségért a decemberben Kecskeméten is megnyílt Áldozatsegítő Központban.

A Fábián Juliról elnevezett alapítvány jótékonysági akciója: Save the backstage!

Jótékonysági kezdeményezés indul #savethebackstage néven a járványhelyzet miatt nehéz helyzetbe került zene- és rendezvényipari munkavállalók megsegítésére. A befolyó bevételt a Fábián Juli Emlékalapítvány gondozza és osztja szét a rászorulóknak.

A kecskeméti Sbo vezetője volt a péntek esti Kiemelő vendége

A kecskeméti kórház sürgősségi betegellátó osztályának osztályvezető főorvosa volt a Kecskeméti Televízió Kiemelő című műsorának péntek esti vendége. Dr. Szabó Istvánnal a koronavírus elleni védőoltásról és annak hatásairól, előnyeiről beszélgettünk, saját tapasztalatait osztotta meg ezzel a témával kapcsolatban.

Visszatérne a győzelem útjára a Kecskeméti RC

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Visszatérne a győzelem útjára a Kecskeméti RC bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Balesetben elhunyt a Mohácsi Rendőrkapitányság vezetője

Pécsen két autó ütközött össze, az egyik kocsi sofőrje a Mohácsi Rendőrkapitányság vezetője, akit ma pont egy éve neveztek ki, nem élte túl a balesetet. Kecskemét térségében egy kamion és egy autó ütközött, aminek sofőrje meghalt a balesetben. Az ágybetéteket szállító kamion kigyulladt és teljesen kiégett, sofőrje még időben ki tudott menekülni.

Kiemelő: a kecskeméti Sbo vezetője lesz a péntek esti adás vendége

A koronavírus elleni védőoltásról és a Covid-mintavételekről is beszél ma (péntek) este a Kecskeméti Televízió Kiemelő című magazinjában a műsor vendége, dr. Szabó István, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának osztályvezető főorvosa.

Meghalt egy ember a kecskeméti balesetben, ahol egy kamion teljesen kiégett, mikor összeütközött egy személyautóval

Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között a 445-ös számú út 3-as kilométerénél 2021. január 15-én…

Képek a kecskeméti halálos baleset helyszínéről

Egy autó összeütközött egy kamionnal, sofőrje a helyszínen meghalt.

Eddig több, mint 2500 embert oltottak be a kecskeméti kórházban

Baon
-
 Tegnap 11:30Belföld

Számtalan vizsgálat bizonyítja az új típusú koronavírus elleni oltóanyagok biztonságát, hatásosságát – jelentette ki dr. Svébis Mihály, a megyei kórház főigazgatója.

Megrázó videó a kecskeméti horrobalesetről: mindent fekete füst borított

Kecskemétnél történt brutális baleset: a kamion és a személyautó is kigyulladt.

Halálos áldozata van a Kecskeméti balesetnek

A rendőrség friss információi szerint egy ember meghalt a Kecskemétnél pénteken délelőtt történt balesetben. A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a 445-ös számú utat – értesült az Objektív Hírügynökség.

A Mohácsi Rendőrkapitányság vezetője a pécsi karambol áldozata

Halálos közlekedési balesettel indult a reggel Pécsett, úgy tudjuk a tragédia áldozata a Mohácsi Rendőrkapitányság vezetője.

A kecskeméti helyi buszok is felkerültek a Google Térképre

Baon
-
 21.01.14 18:02Belföld

Még egyszerűbb lesz egy utazást megtervezni Kecskeméten, ugyanis a helyi autóbuszjáratok felkerültek a Google Térképre.

Önkénteseket vár a Kecskeméti Mentőállomás

Hiros
-
 21.01.14 17:54Megyei

A kecskeméti mentősök munkáját elsősorban önkéntes diszpécserként lehet segíteni. Egészségügyi felsőoktatási intézményben tanulók viszont a koronavírus-minták levételében is közreműködhetnek.