Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 80 hír

Kovács Kati életműdíjat kapott: kihirdették a Fonogram-Magyar Zenei Díj 2020-as nyerteseit

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége, azaz a MAHASZ közel három évtizede ítéli oda a hazai és nemzetközi zenei élet legjobbjainak járó szakmai díjakat – a 2020-as átadóra azonban egy egészen különleges megoldást kellett kitalálniuk. A koronavírus-járvány miatt ugyanis nem szervezhettek rendezvényt az elismerések kiosztására, így…

Botka: a NER nagy gazdasági nyertesei adjanak vissza a közösbe!

Itt az idő a közös segítségnyújtásra, és ebből az utóbbi évek nagy meggazdagodóinak is ki kell venni a részüket - erre építene szolidaritási programot Botka.

mikor egy néző trükkjével nyertek pontot Djokovics ellen

NSO
-
  Tegnap 11:57 Sport

A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most egy legendássá váló szervát és annak előzményeit idézzük fel a wimbledoni tenisztornáról!

amikor egy néző trükkjével nyertek pontot Djokovics ellen

NSO
-
  Tegnap 11:57 Sport

A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most egy legendássá váló szervát és annak előzményeit idézzük fel a wimbledoni tenisztornáról!

Nyertesként kerülhet ki a koronavírus-járvány okozta válsághelyzetből a magyar mezőgazdaság

Agrotrend
-
  Tegnap 11:38 Gazdaság

A rendkívüli helyzet számos hiányosságra rámutatott, azonban ha ezeket a fejlesztési feladatokat sikerül elvégezni, az agrárium megerősödhet. Ráadásul a külföldi munkaerő hiányában a nagy európai uniós agárországok versenyelőnye is eltűnőben van, ami újabb lehetőségeket nyithat meg a magyar termelés előtt.

Elkezdték elbontani a kazincbarcikai szegregátumot

Borsod24
-
  Tegnap 11:15 MegyeiKazincbarcika

Leromlott városi terület rehabilitációja program keretében felszámolják a Hámán Kató utcai lakótelep romos épületeit. A cél „a környéken élők lakhatási körülményeinek javítása, az itt található közintézmények infrastruktúrájának fejlesztése, valamint a hátrányos helyzetű közösségek társadalmi integrációjának elősegítése”. A hatvanas években…

Botka László: fizessenek Mészáros Lőrincék, fizessenek a NER nyertesei

Nyúljanak a zsebükbe most azok, akik az elmúlt tíz évben a NER nyertesei voltak. Fizessenek azok a cégek is, gyakorlatilag adó formájában, amelyek legalább 5 milliárd forintot nyertek közbeszerzésen az elmúlt tíz évben. Mészáros Lőrincnek a javaslat szerint elég sok pénzt kellene nem önkéntes alapon befizetnie a járványalapba. Botka szerint…

Leclerc nyerte a második forma-1-es online nagydíjat

Több Forma-1-es versenyző is részt vett az online nagydíjon.

Leclerc nyerte a második online nagydíjat

Több aktív pilóta is részt vett a versenyen, melyen a Ferrari monacói versenyzője diadalmaskodott.

Leclerc nyerte a második online nagydíjat

Több aktív pilóta is részt vett a versenyen, melyen a Ferrari monacói versenyzője diadalmaskodott.

Mészáros Lőrinc a koronavírus-járványból is nyertesen kerülhet ki

Mérce
-
  Tegnap 09:51 Vélemény

A válsággal beköszöntő pénzhiány kedvezni fog a kormány kedvenc vállalkozóinak, akik jelentős tartalékaikkal könnyedén felvásárolhatják a legyengülő cégeket.

F1: Leclerc lazán nyerte a virtuális nagydíjat

Vasárnap este a ferraris Charles Leclerc alig nyolc nap gyakorlással a háta mögött laza rajt-cél győzelmet aratott a Forma-1 második virtuális nagydíján.

Greg van Avermaet nyerte a 2020-as Flandriai Körverseny virtuális változatát

Velo
-
  Tegnap 09:21 Sport

A BKool virtuális platformját használva a Flandriai Körverseny szervezői életre hívták a verseny idei kiírását a viadal utolsó harminckét kilométerét abszolválva a Kruisberg, az Oude Kwaremont és a Paterberg emelkedőivel.

G7: Kormányközeli cégek lehetnek a válság nyertesei

Magyar Hang
-
  Tegnap 08:00 Belföld

Itt a lehetőség, most valósággá válhat Orbán Viktor nagy álma: a válság hatására csődközelbe került vállalatok magyar kézbe kerülhetnek.