Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Döbbenet: erősen ittas volt a reptérre tartó busz sofőrje, rendőrt kellett hívni hozzá

- Ittas állapotban vezette Budapesten az egyik Ferihegyre induló 200E buszjáratot egy sofőr, akihez a rendőröket is kihívták.

Hatalmas katasztrófa készül Magyarországon – hát persze, hogy a Fidesz!

OLKT
-
  Ma 10:34 Gazdaság

A kormány a rezsicsökkentett díjjal kiszárította a víziközmű-ágazatot, miközben a víz és a szakemberállomány is elszivárog – számolt be a Népszava. Átlagosan legalább harmadával kellene emelni a lakossági vízdíjakat csak az évi százmilliárdos szintfenntartó beruházások fedezésére – mondta Kovács Károly, a Magyar Víz- és…

Tagadja András herceg, hogy szexuális viszonya lett volna egy fiatalkorú lánnyal

Határozottan tagadta András yorki herceg, a brit uralkodó fia, hogy szexuális kapcsolata lett volna egy fiatalkorú lánnyal.

Tagadja András herceg, hogy szexuális viszonya lett volna egy fiatalkorú lánnyal

András herceg szerint az Epstein-ügy "folyamatosan emészti" a királyi családot

Mire kell figyelni a családi vállalkozások adásvételekor?

A családi vállalkozások nemzeti gazdaságokban betöltött szerepe kiemelt a közép-európai régióban. Ezek a vállalkozások sok területen jelentősen különböznek a nem családi tulajdonban működő vállalkozásoktól, és számos jogszabályi rendelkezés is eltérően érinti őket. Ilyenek például a felvásárlásokkal kapcsolatos rendelkezések, melyek be…

Mózes Szabolcs: Aktívabban részt kell venni a közügyekben

Mandiner
-
  Ma 10:10 Vélemény

Olyan időket élünk, amikor aktívabban részt kell venni a közügyekben, hogy megállítsuk a rosszat, megvédjük értékeinket és jó irányt adhassunk a társadalomnak.

Estig kitart a kellemes idő

Enyhe, és jobbára száraz idő várható. A változóan felhős ég mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, bár ez a keleti megyékben csak szűrt napsütés lesz, majd estétől nyugaton már megvastagszik a felhőzet

Hogyan enyhíthetők a nátha tünetei?

Videoklinika
-
  Ma 10:08 Egészség

Csak a nátha tüneti kezelése lehetséges, arra viszont érdemes figyelmet fordítani.

Változás kell a gyermekorvosi ellátásban

HáziPatika
-
  Ma 10:02 Egészség

Meg kell változtatni a házi gyermekorvosi ellátás finanszírozását ahhoz, hogy kevesebb orvos el tudjon látni több gyermeket - véli Póta György, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke.

Hogyan változott Meghan Markle élete?

Meghan Markle csak egy hétköznapi Los Angeles-i lány volt, aki hírnévről álmodott. Egy ideje pedig élete legnehezebb szerepét játssza. Tisztában volt vele, hogy az angol királyi család tagjaként gyökeresen változik meg az élete. A Spektrum Home-on látható Meghan Markle, a hercegné című dokumentumfilmben fény derül a részletekre.

Mikortól jelenthetjük ki, hogy beteg, aki szerencsejátékozik? És ki a felelős játékos?

Blikk
-
  Ma 10:00 Bulvár

Minden ember igényli a játékkal járó izgalmakat. A kisebb-nagyobb vagy éppen álomösszegű nyeremények elérésének lehetősége teszi vonzóvá a szerencsejátékokat. Azonban vannak olyanok, akiknek mindez veszélyt jelenthet. A mértéktelen játék függőség kialakulásához vezethet, miközben a felelős játékos csak annyit költ szerencsejátékra,…