Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szlovák kormányfő: a történelmi Magyarország a szlovákoké is volt

A trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulójára emlékeztek szlovákiai magyarok részvételével a pozsonyi várban, Igor Matovič szlovák kormányfő meghívására. Az évforduló kapcsán szervezett találkozóra politikusok, civilek alkotta száz fős vendégsereg volt hivatalos. Szlovákiában ezidáig egyetlen kormányfő sem kezdeményezett hasonló…

Trianon több százezer magyar elüldöztetésének kezdete volt

Trianon-emlékművet avattak a főváros Xviii. kerületben, az egykori pestszentlőrinci cserkészház udvarán.

Matovič és Trianon: "Nyomd a maltert, Pista!", avagy magyarok voltak-e a magyar királyok?

Az akción Igor Matovič szlovák miniszterelnökön kívül a szlovák kormány több tagja is részt vett, és a meghívottak között voltak magyarországi diplomaták, a szlovákiai magyar pártok és mozgalmak képviselői, polgármesterek, valamint a szlovákiai magyar kulturális- és közélet túlnyomórészt MKP-közeli szereplői is. A szlovák sajtótermékek…

Ilyen érzés volt a SpaceX űrhajójával repülni

24.hu
-
  Ma 13:59 Infotech

Bob Behnken és Doug Hurley 19 órányi utazás után érte el a Nemzetközi Űrállomást.

Súlyemelés: lakkozás és babavárás volt Nagy Péter programja

NSO
-
  Ma 13:52 Sport

A tréningek könnyítettek, mégis erőltetett meneten van túl a súlyemelő, Nagy Péter: a körülmények miatt nagy energiát fektetett esküvője megszervezésébe.

Erős földrengés volt Chilében: íme, az első videók

Blikk
-
  Ma 13:26 Külföld

Chile északi részén 6,8-as erősségű földrengés volt szerdán - írja az Infostart a GFZ német és az USGS amerikai földtani intézet híre alapján.

Pokorny Lia: „Abnormális volt a karantén előtti élettempó”

A színésznő úgy döntött, nem szeretne visszatérni abba a mókuskerékbe, amelybe a járvány beköszönte előtt teltek a mindennapjai.

102 éves volt az a legidősebb koronavírusos beteg, aki gyógyultan távozott a kórházból

Országos tisztifőorvos: Kedvező tendencia látható az idősotthonokban.

Erről volt szó a mai operatív törzsön

Müller Cecília szerint mi bizonyosan az első hullám végén vagyunk. A világ java része viszont még nem - mondta el az országos tisztifőorvos.

Letartóztatták a volt lesothói first ladyt

Azzal vádolják, hogy bérgyilkosokat fogadott fel a volt lesothói kormányfő előző felesége, Lipolelo Thabane meggyilkolására.

Letartóztatták a volt lesothói first ladyt

Letartóztatták Maesaiah Thabanét, Lesotho volt miniszterelnökének, Thomas Thabanének a feleségét, akit azzal vádolnak, hogy köze volt az egykori kormányfő előző feleségének meggyilkolásához.

Franciaország: Sagnol szerint hiba volt félbeszakítani a futballszezont

A korábbi francia válogatott labdarúgó, Willy Sagnol úgy véli, nagy hiba volt a koronavírus-járvány miatt befejezettnek nyilvánítani a bajnokságot hazájában.

Szijjártó: Soha nem volt olyan jó a magyar-szlovák együttműködés, mint jelenleg

A közös történelem során még soha nem volt olyan jó a magyar-szlovák együttműködés, mint jelenleg – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten. Szijjártó Péter Ivan Korcok szlovák kül- és Európa-ügyi miniszterrel folytatott megbeszélést követő sajtótájékoztatón kiemelte: a magyar kormány stratégiai…