Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 167 hír

Bőven van faragnivaló a drágább kötelezőn

Sonline
-
 Ma 20:00Belföld

Érdemes körbenéznünk a biztosítási piacon, hiszen tízezreket spórolhatunk a váltással.

Franciaországban a koronavírus elleni oltás után is kötelező lesz a maszkviselés

Olivier Veran francia egészségügyi miniszter szerint Franciaország december végén fogja elindítani a COVID-19 elleni oltást.   Egyúttal felhívta a figyelmet arra, hogy a vakcina általános elérhetősége után is viselni kell majd a szájmaszkot, és a távolságot is be kell tartani.   Veran nem tudta megmondani, hogy a tömeges oltás segíteni fog-e a víru

Azonnali hatállyal elrendelte a baromfik kötelező zártan tartását Bognár Lajos országos főállatorvos

A közelmúltban több európai országban is azonosították, elsősorban vadmadarakban, a magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét. A vándorló vadmadarak vonulási útvonalai hazánkat is érintik, ezért dr. Bognár Lajos országos főállatorvos azonnali hatállyal, országszerte elrendelte a baromfik kötelező zártan tartását. A megelőzés…

Változtak a maszk-viselési szabályok: vannak, akiknek már nem kötelező hordani

Változtak a maszk-viselési szabályok: vannak, akiknek már nem kötelező hordani

Nem minden esetben térít helyettünk a kötelező felelősségbiztosítás

A biztosító társaságnak a kártérítési kötelezettsége nem minden esetben áll fenn (15. §). Ezeket az okokat a jogszabály tételesen felsorol.

Kiderült, lehet-e dohányozni ott, ahol kötelező maszkot hordani

Life
-
 Ma 16:48Bulvár

Kiderült, lehet-e dohányozni ott, ahol kötelező maszkot hordani

Videón, ahogy Orbán Viktor az önkéntes munka előtt átesik a kötelező koronavírus-tesztelésen

Liner
-
 Ma 16:21Életmód

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke ismét útra kelt, amiről videós anyagot is készítettek, miközben az az ország első embere önkéntes munkát is vállalt.

Greenpeace: elő kell írni az italcsomagolások kötelező újrahasználatát és újratöltését

November 24-én éjjel a kormány Parlamentnek benyújtott törvényjavaslata ebbe az irányba halad, ugyanakkor a Greenpeace szerint nem elég ambiciózus A Greenpeace: elő kell írni az italcsomagolások kötelező újrahasználatát és újratöltését bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Kötelező bezárni minden baromfit!

Az országos főállatorvos egész Magyarországon elrendelte a baromfik zártan tartását. A közelmúltban több európai országban is azonosították a magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét. Elsősorban a most nálunk is vonuló vadmadarak terjesztik a járványt.

Szabolcs megyében több helyen is kötelező iskolában tartózkodás van kiadva a tanároknak

Hogy van az, hogy Szabolcs megyében több helyen is, több szakképző iskolában, az elrendelt otthonról zaljó távoktatás ellenére mégis kötelező iskolában tartózkodás van kiadva a tanároknak?! - kérdezi Jeszenszki András. Tök jogosan. 

Orosházán a kórház és a szakrendelő előtt is kötelező a maszk használata

Beol
-
 Ma 15:05Belföld

Csütörtöktől az Orosházi Kórház és a szakrendelő bejárata előtt várakozóknak is maszkot kell viselniük – olvasható Dávid Zoltán, Orosháza polgármesterének közösségi oldalán.

Azonnali hatállyal elrendelték a baromfik kötelező zártan tartását

Egy fontos közlemény jelent meg, melyben azonnali hatállyal elrendelték a baromfik kötelező zártan tartását.

Kötelező COVID-oltás előírásán gondolkoznak a munkáltatók az USA-ban

Qubit
-
 Ma 13:44Gazdaság

Az amerikai szabályozás lehetőséget ad a munkáltatóknak, hogy kötelezően előírják az oltást az alkalmazottaknak, és sokan lesznek, akik élnek is a lehetőséggel. Ám úgy tűnik, ha bevezetik ezt, ha nem, a cégek mindenképp veszítenek.

Kötelezővé teszik az üvegvisszaváltást Magyarországon: itt van a határidő

A kormány parlamentnek benyújtott törvényjavaslata alapján kötelezővé válna az italcsomagolások visszaváltása Magyarországon.