Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 62 hír

„Nem szeretnék, és nem is tudnék a jövőben egy nettó NER-projektben résztvenni” – felmondott a Neokohn főszerkes…

Az újságíró úgy érzi, szuverenitását és szakmai tudását vették semmibe a lap tulajdonosai, amikor megvétózták egy személyi döntését.

Online Adókonzultációt rendez a NAV

Üzletem
-
 Tegnap 18:15Cégvilág

Milyen lehetőségek és kötelezettségek kapcsolódnak jövőre az Online Számla rendszerhez? Hogyan változott a foglalkoztatás közterheihez kapcsolódó szabályozás? Hol tart a digitális adóztatás? Hogyan változnak a termékimport áfaszabályai és mi várható a brexit hatására 2021-ben? Egyebek mellett ezek a témák kerülnek napirendre az Online…

Kevesebb burgonyára lesz szükség a jövőben?

Korlátozni kell a feldolgozásra szánt burgonya termesztési területét a jövőben, vagy új piacokat kell keresni az EU Copa-Cogeca szervezetének szakértői szerint.

Pakson is végzik a szűrést az országos programban

– A jelenlegi járványügyi helyzetben nagyon fontos állomás ez, az eredmények megmutatják a koronavírus terjedésének irányát, ütemét, a levont következtetések alapján megtehetők a szükséges intézkedések – mondta Szabó Péter polgármester a november 20-án megkezdett országos programról, aminek keretében a szociális intézmények,…

A NAV-os áfabevallás-tervezethez is kell könyvelő

24.hu
-
 Tegnap 12:27Gazdaság

Az Adótanácsadók Egyesülete szerint szó nincs adminisztrációcsökkentésről.

Online Adókonzultációt tart a NAV szerdán

24.hu
-
 Tegnap 10:53Gazdaság

Válaszokat ígérnek a magyar vállalkozásokat foglalkoztató, adózási gyakorlatot érintő, legfontosabb kérdésekre.

1,4 milliárddal tartozik a NAV-nak az adósok listáját vezető magánszemély

Haszon.hu
-
 Tegnap 10:21Gazdaság

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján negyedévente közzéteszi a nagy összegű adóhiánnyal rendelkező adózók listáját. A legfrissebb táblázat a 2020. szeptember 30-ai állapotot tükrözi.

Hol és kiket keresnek fel a NAV revizorai? – Itt a 48. heti lista

Üzletem
-
 Tegnap 08:30Cégvilág

Az ADÓtraffipax legfrissebb bejegyzéseiből kiderül, hol és kik számíthatnak nagyobb valószínűséggel operatív ellenőrzésre a november 23-án kezdődő 48. héten.

Érdemes lecsekkolni a Google fiókod: A jövőben törölhetik

Leet
-
 Tegnap 08:00Gaming

A napokban jelentették be, hogy hamarosan vége a jóvilágnak: jövő év Júliusától csak korlátozott tárhellyel rendelkezhetünk majd a Google szerverein. Ezen felül sokkal nagyobb figyelmet szentelnek a jövőben a Gmail, Drive illetve fotókat tároló fiókokra is. Ez röviden-tömören azt jelenti, hogy 2021. június első napjától kezdve rendszeresen átfésüli

NAV-figyelő 47. hét: 2021. január 1-től az Egyesült Királyság már nem a vámunió része

Adó
-
 Tegnap 07:00GazdaságÚjév

Az Egyesült Királyság-beli cégekkel kereskedőknek érdemes felkészülniük. Emelkedik az egészségügyi szolgáltatási járulék összege, a NAV ellenőrzi az étel-házhozszállítással foglalkozó gazdálkodókat.

Ételt rendelnek, építkezésekre mennek a NAV-osok

És mindezt honnan lehet tudni? A Nemzeti Adó- és Vámhivatal friss Adórtraffipax-listájából. Megyei bontásban a következő napok várható ellenőrzései.

Majka Kossuth-díjat érdemelne, mert Müller Cecília helyet végzi el a munkát

"Ez az ember elvégezte mindazt, amit Müller Cecília hivatalának meg kellene csinálnia" – mondta az egészségügyi menedzser.

Változott az ügyfélfogadási rend a NAV-nál

Teol
-
 20.11.22 19:10Megyei

A NAV megyei ügyfélszolgálatain az ügyfelek és a hivatal munkatársai védelme érdekében csak szigorú óvintézkedések mellett biztosított a személyes ügyfélfogadás.

Új feladatot találtak a parkolóőröknek ebben a budapesti kerületben: ezt a munkát végzik majd

Ha elszakadt vagy összekoszolódott a lakosok maszkja, bátran kérhet a parkolóőröktől, írta posztjában a II. kerület polgármestere.