Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jövő héten megérkezhet az idei első hó

Kiderül
-
  Ma 05:08 Időjárás

A hét további napjaiban fokozatosan mérséklődik a nappali felmelegedés, jövő héten pedig már a Dunántúl nyugati, délnyugati tájain havazás, havas eső is előfordulhat.

"Nem jó anya, ha visszamegy dolgozni"

HáziPatika
-
  Ma 05:02 Egészség

A társadalom szerint a "jó anyaság" ott kezdődik, hogy a nő legalább három évig otthon marad a gyerekével. De valóban önző és karrierista, aki korábban visszatér a munka világába? Cikksorozatunk második része következik.

Nem kötelező az angoltanulás az általános iskolákban, pedig ezzel mindenki jól járna

Eduline
-
  Ma 05:00 Karrier

Angolul tanulni kötelező – többek között ezt a mondatot hiányolja az új Nemzeti alaptantervből a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Közoktatási Elnöki Bizottsága. Csépe Valéria, az alaptantervet kidolgozó kutatócsoport vezetője azonban úgy véli, az iskolák harmadában nincsenek meg a feltételek az angoltanításhoz. És van, ahol csak…

Jövő héten Nightwish az Arénában

Shockmagazin
-
  Ma 04:47 Zene Koncert

Decades címmel indult ősszel európai turnéra a Nightwish. A zenekar a körút keretében jövő novemberben ismét Budapesten koncertezik.

Szexbabává operáltatta magát a német férfi

Ivana egy professzionális sminkes Berlinből, aki úgy érezte hogy "csúnya". A transzszexuális dominának most 95G-s melle van, és húsz korrekciós műtéten esett át azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy emberi szexbaba.

A későn kelés nem lustaság

HáziPatika
-
  Ma 03:35 Egészség

Az éjszakai baglyok sokszor nem tehetnek róla, hogy nem tudnak időben elaludni. Genetikailag is kódolt ugyanis az alvásritmusuk. Másokat a társadalmi környezet, a szocializáció tesz "bagollyá". Az érintettek veszélyeztetett csoportba tartoznak.

A magyar munkavállalók többsége már nem aggódik állása elvesztése miatt

Debreceni Nap
-
  Tegnap 23:08 Belföld Állás

Gyengül a magyar munkavállalók érzelmi kötődése cégükhöz, elhelyezkedési esélyeiket tekintve azonban évről évre magabiztosabbak: ma már a munkavállalók közel kétharmada nem aggódik állása elvesztése miatt – derül ki az Aon Legjobb Munkahelyek Program dolgozói elkötelezettséget vizsgáló kutatásából, amelyet kedden juttattak el…

A mesterséges intelligencia nem megfoghatatlan, elvont technológia

Origo
-
  Tegnap 23:03 Infotech

Hallgatók jelentkezését várják a LEXI AI Generation versenyre.

A first lady összeveszett Trump helyettes nemzetbiztonsági tanácsadójával, az állásába kerülhet

444
-
  Tegnap 22:51 Külföld

A repülőn történő ültetésen és a nemzetbiztonsági források felhasználásán kaptak össze.

A hőhullámok drasztikusan csökkentik a hím rovarok nemzőképességét

Debreceni Nap
-
  Tegnap 22:50 Külföld Anglia

Az éghajlatváltozással összefüggő hőhullámok károsíthatják a rovarok spermáját és csaknem teljesen terméketlenné tehetik őket – állítják a Kelet-angliai Egyetem kutatói. A Nature Communications című folyóiratban publikált tanulmány szerint az öt napig tartó hőhullámnak kitett kukorica-kislisztbogarak (Tribolium castaneum) spermatermelése…

Románia nem tart igényt arra, hogy helyette Finnország vegye át januártól az unió soros elnökségét

Debreceni Nap
-
  Tegnap 22:48 Külföld

Románia készen áll arra, hogy 2019 január 1-jétől ellássa az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét és nem tart igényt arra, hogy helyette (a sorban utána következő) Finnország vegye át ezt a feladatot – közölte kedden a bukaresti külügyminisztérium. A tárca azokra a sajtóhírekre reagált, amelyek szerint Juha Sipila finn miniszterelnök…

Sikerrel zárult a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál

Cseppek
-
  Tegnap 22:27 Zene Koncert

Gálakoncerttel ért véget november 11-én a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál.