Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

24 óra alatt több mint félezren fertőződtek meg Magyarországon

168.hu
-
 Ma 10:42Belföld

Közel nyolcezren vannak az aktív fertőzöttek.

Súlyos bírság várhat rengeteg magyar ingatlantulajdonosra

napi.hu
-
 Ma 10:41Gazdaság

Egy tavaly nyáron elfogadott törvénymódosítás értelmében 2021. január elsejével már nem az önkormányzatok döntenek az avarégetés tilalmáról. Viszont a veszélyhelyzet most mégis helyi szabályozások vannak, de ezek is rendre tiltják ezt. Akár a szomszéd is feljelentheti az ingatlantulajdonosokat, ha vétenek és jöhet a százezres bírság.

A korai magyar startupok kapitalizációja mára vetekszik a hazai blue chipekével

Elstartolt a HVCA éves befektetési konferenciája, amely a szervezet 30. jubileumi évfordulója alkalmából visszatekint a hazai kockázati- és magántőke iparág elmúlt három évtizedének főbb eseményeire, de szó lesz a globális VC/PE trendekről, és olyan, a régióból induló globális sikertörténetekről is, mint a Tresorit vagy az EPAM.

88 magyar élelmiszert díjaztak a brit Great Taste Awardson

A Guild of Fine Food által szervezett esemény a világ egyik legnagyobb gasztronómiai versenye, amelyre évente mintegy 12 ezer terméket neveznek.

Magyarország önellátó lehet tojásból

Az agrárfejlesztési támogatásoknak köszönhetően Magyarország önellátóvá válhat tojásból - mondta az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára a tojásfogyasztást ösztönző idei kampány szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten.

Undorító húsüzemet zárattak be a magyar hatóságok

Azonnali hatállyal felfüggesztették annak a Hajdú-Bihar megyei sertésvágóhíd működését, amely silány minőségű, sokszor romlott húskészítményeket szállított óvodák és iskolák, valamint számos közintézmény részére.

Kiderült: a magyarok 40 százaléka takarékoskodna korszerű hőszigeteléssel

Az elkövetkező 3 évben slágertéma lehet a hőszigetelés. Egy júniusi Trendriportból kiderült, hogy a felújítást tervezők közel harmada készült ezzel kapcsolatos munkálatokra egy éven belül, de a kérdésben továbbra is van igény az edukációra és a szakértők bevonására.

Láng Júlia hat hete lábát törte, de a héten olimpiai kvótát szerezne

Pénteken és szombaton műkorcsolyában és jégtáncban az utolsó pekingi kvóták is gazdára találnak.

Hol lesz Debrecen helye a magyar űrprogramban?

Cívishír
-
 Ma 10:15Megyei

A kormány nem csak kutatóűrhajóst akar felküldeni. Nem most kezdődtek az űripari kutatások a Debreceni Egyetemen.

Gyökeres változás jöhet az Auchannál, a Tescónál és a Pennynél Magyarországon

napi.hu
-
 Ma 10:14Belföld

A kormány vélhetően nem tett le arról a szándékáról, hogy magyar tulajdonba navigálja a külföldi áruházláncok valamelyikét, esetleg többet is. Ez azonban nem pusztán pénzkérdés.

526 új koronavírusos fertőzött Magyarországon

Két beteg meghalt és újabb 526 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön, kiemelve: eddig 5 869 259 embert oltottak be Magyarországon, közülük 5 600 425-en a második, 667 ezren pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták.

Vissza a jövőbe: kipróbáltuk, milyen az eredeti Dmc DeLorean használat közben

Blikk
-
 Ma 10:01Autó-motor

A DMC DeLorean lényegében már akkor halálra volt ítélve, amikor piacra került. Gyenge volt, nem is számított kimondottan szépnek, csoda, hogy 9000 darabot végül le tudtak gyártani belőle. Hogyan lehetséges, hogy mégis korunk egyik legismertebb autójáról van szó? A DMC12 egyértelműen a „Vissza a jövőbe” filmeknek köszönheti a sikerét. Mi…