Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Warner összes filmje hibrid módon rajtol jövőre

A Warner Bros. bejelentette, hogy jövőre minden filmjét párhuzamosan rajtoltatja a mozikban és az HBO Maxon. Ez olyan címeket jelent többek között, mint a Dűne, a Mátrix negyedik része vagy az új Mortal Kombat-adaptáció.

12 ezer forintba kerül jövőre az éves ferencvárosi parkolási engedély

A ferencvárosi parkolási engedély (várakozási hozzájárulás) éves díja 2021-re 12 ezer forintra emelkedik. A jelenlegi díja indokolatlanul alacsony és több mint egy évtizede változatlan volt, 4-5 óránmyi parkolás áráért meg lehetett venni - írta az önkormányzat. "Az összeg mára nem csak az adminisztrációval járó költségeket nem fedezi, de…

UP-konferencia: kihívás elé állít a koronavírus-járvány

NSO
-
 Ma 21:07Sport

A fiatal sportolókat és edzőiket is kihívás elé állítja a koronavírus-járvány: a trénereknek a mérkőzéseket és a versenyeket kreativitással kell helyettesíteniük.

99,99999 százalék, hogy jövőre bunyózni fog a UFC-ben Nick Diaz

TotalDamage
-
 Ma 20:36Boksz

Nick Diaz sajnos rengeteg időt hagyott ki, elpazarolva azokat az éveket, amikor nagyon nagy bevételekre…...

A Walterland Team indulhat jövőre a klubcsapat-világbajnokságon

Baon
-
 Ma 20:00Belföld

Az idei év a horgászok számára is különleges volt a járványhelyzet miatt. Az eredményekről Kókai János, a Bácshosz versenyszakbizottságának elnöke számolt be hírportálunknak.

Megjelent, mennyivel emelkednek jövőre a nyugdíjak

A Magyar Közlönyben megjelent a 2021. januári nyugdíjemelésről szóló kormányrendelet, amely kétmillió hatszázezer ember jövő évi ellátásának összegét érinti.

Jövőre a Warner összes filmjét egyszerre mutatják be mozikban és az Hbo Maxon

A Warner Bros. igen szokatlant lépett, amikor úgy döntött, hogy a Wonder Woman 1984-et idén decemberben egyszerre mutatja be a filmszínházakban és teszi elérhetővé az Hbo Maxon, és most az is kiderült, hogy ez csak a jéghegy csúcsa.

Strandfoci: itt a vége? Bizonytalanná vált a sportág jövője

NSO
-
 Ma 19:53Foci

Ha finoman akarunk fogalmazni, azt mondhatnánk, bizonytalanná vált a strandlabdarúgás magyarországi jövője. Ha kicsit drasztikusabban, akkor a teljes megszűnés szélére sodródott az elmúlt évtizedben számos sikeres pillanatot megélt sportág.

Tiranában lesz a jövőre induló európai kupa első döntője

Egy új és jó esély a kisebb csapatok számára, a jövőre induló Európa Konferencia-liga.

A világon elsőként engedélyezték mesterséges csirkehús értékesítését Szingapúrban

Szingapúr a világon elsőként engedélyezte laboratóriumi körülmények között előállított csirkehús értékesítését - írja a BBC News....

Kiderült, mennyivel emelkednek jövőre a nyugdíjak

A Magyar Közlönyben szerda este megjelent rendeletből megtudhattuk, pontosan mekkora összeggel fog emelkedni 2021. január elsejétől a nyugdíj Magyarországon.

A briteknél jövő kedden kezdődik az oltási kampány

A brit kormány tervei szerint az Egyesült Királyságban jövő kedden kezdődik az oltási kampány, ami azonban jelentős logisztikai feladatot is jelent, ugyanis a Pfizer / BionTech oltást rendkívül alacsony, -80 Celsius fokos hőmérsékleten kell tárolni, melyhez speciális hűtőgépek is szükségesek.

Forma-1: a fiatal versenyzők tesztjén vesz részt Alonso – Jövőre visszatér a mezőnybe

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) külön engedélyének köszönhetően részt vehet a fiatal Forma-1-es versenyzőknek fenntartott tesztnapon a Renault-val a kétszeres világbajnok Fernando Alonso, aki jövőre visszatér az F1-es mezőnybe.

Gerendai: Nem biztos, hogy lesz jövőre Sziget, közel 500 milliómba került eddig a válság

Forbes
-
 Ma 18:32Gazdaság

Európa egyik legnagyobb fesztiváljának alapítója a harmadik Forbes Élő vendége volt.