Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

Brüsszel továbbra is aggódik a magyar jogállamiság miatt

Az Európai Bizottság elnökének teljes a bizalma Věra Jourová alelnökben, akit a magyar miniszterelnök előzőleg lemondásra szólított fel.

Olaszország: Thomas Bach aggódik az olasz sporttörvény miatt

NSO
-
  20.09.28 12:57 SportOlaszországOlimpia

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke ismét figyelmeztette az olasz kormányt a tervezett új sporttörvénye miatt, amelyet ha elfogadnak, akkor Bach szerint veszélybe kerülhet a 2026-os olaszországi téli olimpia és paralimpia megszervezése.

Ukrajna aggódik a Hegyi Karabahban kitört háborús helyzet miatt

Az ukrán külügy reagált a Hegyi Karabahban Örményország és Azerbajdzsán

Hamilton a lágy gumis start miatt aggódik, Bottas számára érthetetlen a lemaradás

Formula
-
  20.09.26 15:35 Forma1

Lewis Hamilton tudja, hogy az eltérő gumistratégia nem biztos, hogy neki kedvez vasárnap, csapattársa pedig csak vakarja a fejét, hogy kaphatott bő hat tizedet ugyanolyan autóval egy körön.

Németh Sándor aggódik az erkölcsök miatt

Magyar Hang
-
  20.09.26 07:56 Belföld

A szekuláris konzervatív politikusok és az egyházi személyek is odafigyelhetnének szerinte.

Wolff egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy Domenicali korábban a Ferrarinál dolgozott

Motorsport
-
  20.09.26 05:50 Forma1

Domenicalit hivatalosan pénteken jelentette be a Liberty Media mint Chase Carey utódját. A sorozat résztvevői pozitívan fogadták ezt a hírt, annak ellenére is, hogy az olasz sok éven át volt a Scuderia Ferrari csapatfőnöke is.Felmerül a kérdés, hogy mennyire tud majd pártatlan maradni az új főnök. „Nem, én egyáltalán nem aggódom” – tette…

Koronavírus: csúcsok dőlnek Európában, Magyarország miatt is aggódik az európai járványügy

Portfolio
-
  20.09.25 07:22 Gazdaság

Több országból érkeztek kedvezőtlen hírek és adatok, amelyek azt mutatják, hogy nem csitul a kornavírus-járvány a világban. Franciaországban rekordszintre gyorsult a betegség terjedése, az Egyesült Államok 4 tagállamában újra emelkedett a napi esetszám. A régiónkban is egyre több a fertőzött. Rióban elmarad a karnevál.  Híreink percől percre.

Koronavírus – Az európai járványközpont aggódik a járvány alakulása miatt

Fokozott aggodalmat vált ki a koronavírus-járvány alakulása és a megnőtt halálozási ráta hét európai uniós tagállamban, Magyarországon, Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Máltán, Spanyolországban és Romániában - írta csütörtökön Stockholmban kiadott jelentésében az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi…

Koronavírus: Magyarországért is aggódik az EU

Piac és Profit
-
  20.09.24 17:48 Életmód

Közzétette jelentését az ECDC.

Koronavírus: Magyarország miatt is aggódik az Európai Járványügyi Központ

Fokozott aggodalmat vált ki a koronavírus-járvány alakulása és a megnőtt halálozási ráta hét európai uniós tagállamban, Magyarországon, Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Máltán, Spanyolországban és Romániában - írta csütörtökön Stockholmban kiadott jelentésében az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi…

Aggódik a francia sajtó a Charlie Hebdo körüli gyűlölködés miatt

A francia sajtó egy része a szatirikus lap mellé állt, miután újra megfenyegették őket.

Tőzsdei pánik miatt aggódik az egyik legnagyobb amerikai bróker, már szóltak az ügyfeleknek

Portfolio
-
  20.09.23 19:04 Pénzügy

Olyan volatilis kereskedésre számít a novemberi választás körül az Interactive Brokers, hogy jelentősen nagyobb likviditási fedezetet kér azoktól az ügyfelektől, akik tőkeáttétellel szeretnének kereskedni – írja a CNBC.

Vb 2022: a FiFPro aggódik a dél-amerikai rajt miatt

NSO
-
  20.09.23 18:48 FociKoronavírusJárvány

A profi labdarúgók nemzetközi szakszervezete (FIFPro) aggodalmát fejezte ki, amiért a koronavírus-járvány második hulláma ellenére októberben megkezdődik a 2022-es katari világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozata.

Aggódik a francia sajtó a Charlie Hebdo körüli gyűlölködés miatt

Nyílt levélben fejezte ki támogatását mintegy száz francia sajtótermék a Mohamed prófétából gúnyt űző karikatúrák közlő Charlie Hebdo című francia szatirikus lapnak.