Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 457 hír

Orbán Viktor: Advent harmadik vasárnapján – Fotó! 

Lokál
-
  Ma 17:07 Belföld

Orbán Viktor miniszterelnök újabb ünnepi képet tett közzé Facebook oldalán, ezúttal egy adventi koszorúról, amin már három gyertya lángja ég. 

1,8 milliárd forintos támogatást kap az Orbán-kormánytól Áder János kedvenc temploma

Kormányzati támogatással újul meg a Pasaréti téri templom, a Páduai Szent Antal Ferences Templom - közölte a Pénzügyminisztérium vasárnap az MTI-vel. A tárca közleményében a pénzügyminisztert idézve úgy fogalmaz, a magyar kabinet egyik legfontosabb vállalása a helyi közösségek támogatása, mert belőlük tevődik össze egy…

Így gratulált Orbán Viktor a Michelisznek

Blikk
-
  Ma 16:20 Sport

Facebook oldalán osztotta meg Michelisz győzelmének hírét Orbán Viktor, ahol gratulált a versenyzőnek.

Orbán Viktor gratulált Michelisz világraszóló sikeréhez

Ripost
-
  Ma 16:12 Sport

Találó szavak a kormányfőtől. Miniszterelnökünk üzent a világkupa-győztes magyar autóversenyzőnek.

Orbán Viktor: Mint a villám. Szép volt, Norbi 

Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán gratulált Michelisz Norbert történelmi világkupa-győzelméhez. 

Orbán Viktor: Magyarország készen áll arra, hogy a szomszédaival felépítsen egy új Közép-Európát

A temesvári forradalom 30. évfordulójára rendezett emlékhéten a szombati gálaesten beszédet mondott Orbán Viktor (56) miniszterelnök is.

Orbán Viktor: Mint a villám. Szép volt, Norbi!

A miniszterelnök gratulált Michelisz Norbertnek a történelmi sikerhez.

Útelágazásnál Európa - Orbánék több szék között a pad alá eshetnek?

Napi
-
  Ma 15:02 Külföld

Miközben az Európai Unió útelágazáshoz érkezett, amely vagy a mélyebb, egyben rugalmasabb integráció és az erőteljesebb európai hatalmi politika, vagy a szétzilálódás, az integráció formálissá válása felé vezet, a jelenlegi magyar vezetés a geopolitikai pragmatizmus jegyében saját játszmáját játssza.

Még a Rendőrség sem teheti be a lábát a közpénzből működtetett Türk Tanács irodájába – vajon mit rejtegetnek Orbán…

Az Rtl Klub Híradója számolt be arról, hogy a Budakeszi úti Ybl-villát használhatja ingyen a Türk Tanács budapesti irodája. Nem elég, hogy az épületet ingyen használják, a nagylelkű magyar kormány a villa fenntartását, és az alkalmazottak bérét is állja. Sőt, a kirendeltség és dolgozói élvezik a diplomáciai mentességet is. És...

Orbán Viktor: Építsünk egy új Közép-Európát

Orbán Viktor miniszterelnök szombat este a temesvári forradalom kitörésének 30. évfordulója alkalmából rendezett gálaesten mondott beszédet.

Ingyen ad budai villát az Orbán-kormány a Türk Tanácsnak

Diplomáciai mentességgel jöhet Budapestre a Türk Tanács, és elfogadták a törvényt, amely alapján ingyen használatra kapja meg budapesti képviseletük az Ybl-villát – közölte az RTL Klub Híradója.

Az Orbán-kormány a sportakadémiákat nyomatja

Ha a sportról van szó, elég gyorsan őrölnek a minisztériumi malmok, hiszen alig egy hónap alatt összeállt az állami sportakadémiák működési keretrendszere - derült ki a rendeletből. Körvonalazódik a kormány elképzelése a hazai minőségi utánpótlás-neveléssel kapcsolatban.

Bangóné Borbély Ildikó: “Beledöglünk abba amit Orbánék kitaláltak jövőre”

OLKT
-
  Ma 12:10 Belföld

Bangóné Borbély Ildikó az Mszp frakcióvezető-helyettese szerint ma Magyarországon több tízezer ember csak azért hal meg, mert nem kapja meg a megfelelő ellátást. Elmondta, a kórházak adóssága elérte 70 milliárd forintot, ez pedig már a betegellátást veszélyezteti. Bangóné hozzátette: az adósság rendezése miatt a beszállítók Orbán Viktor…

Orbán Balázs: Közép-Európa nélkül nem lehet európai döntést hozni

HírTV
-
  Ma 12:09 Vélemény

Az uniós csatlakozás óta először sikerült bizonyítani, hogy Európa jövőjével kapcsolatos kérdésekben Közép-Európa nélkül nem lehet döntést hozni - jelentette ki az évet értékelve Orbán Balázs "A Nyolcas" című műsorunkban.