Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Nem szeretnék, és nem is tudnék a jövőben egy nettó NER-projektben résztvenni” – felmondott a Neokohn főszerkes…

Az újságíró úgy érzi, szuverenitását és szakmai tudását vették semmibe a lap tulajdonosai, amikor megvétózták egy személyi döntését.

Bill Gates jóslata: jövő nyárra visszatér a normális életünk

A Microsoft alapítója, Bill Gates egy televíziós interjúban számolt be arról, hogy szerinte jövő nyáron búcsút inthetünk a koronavírusnak és akkor már újra élhetjük a régi, jól megszokott életünket. Persze, ehhez a legfontosabb, hogy a vírus elleni vakcinák valóban hatékonynak bizonyuljanak. A Microsoft atyja, Bill Gates szerint még pár hónap és…

Kóbor János az Omega jövőjéről beszélt

Kavarognak az érzések az Omega frontemberében, Kóbor Jánosban, miután pár nap leforgása alatt két zenésztársát is elveszítette.

Jövő héttől a britek is enyhítenek

A jövő héten a kormány eredeti tervei alapján kinyithatnak a nem alapvető szükségleti cikkeket árusító boltok és a szabadidős létesítmények azokban az angliai országrészekben, amelyek nem a legmagasabb szintű koronavírus-készenléti fokozat hatálya alatt állnak - jelentette be hétfőn Boris Johnson brit miniszterelnök.

Jelentősen szigorodnak jövőre a drónok használatának szabályai

RTL Klub
-
 Ma 18:32Bulvár

Jelentősen szigorodnak jövőre a drónok használatának szabályai - az erről szóló törvényjavaslat részletes vitája múlt héten kezdődött a parlamentben. Engedélyköteles lesz minden 120 grammnál nehezebb drón használata és lakott terület felett magánlakásokról nem készíthető közeli felvétel. A kormány szerint a magánélet védelme miatt fontos…

Podcast: Hogyan esett szét, és lesz-e még jelentős Jobbik Szombathelyen?

Nyugat
-
 Ma 18:14Vélemény

Szalai Bálint választókerületi elnököt arról is kérdeztük, milyen pártnak tartják most magukat, és benne lesznek-e az ellenzéki összefogásban.

Miben lehetünk jobbak a robotoknál, avagy milyen tudás kell a jövő munkahelyeinek?

A mai gyerekek felnőttként olyan munkakörökben fognak dolgozni, amelyek kétharmada ma még nem is létezik.

MNB: ez adhat támaszt jövőtől a lakáspiacnak

A munkaerőpiaci kilátások romlása és a jövedelmi helyzet bizonytalansága a második negyedévben érdemben visszafogta a lakások iránti keresletet.

MNB: ez adhat támaszt jövőtől a lakáspiacnak

A munkaerőpiaci kilátások romlása és a jövedelmi helyzet bizonytalansága a második negyedévben érdemben visszafogta a lakások iránti keresletet.

Kinyithatnak a boltok jövő héten Angliában

Index
-
 Ma 17:51Külföld

De csak ott, ahol nem a legmagasabb szintű a koronavírus-készenléti fokozat.

Jövő héttől elkezdi az enyhítést Nagy-Britannia

24.hu
-
 Ma 17:42Külföld

De a járvány megfékezését célzó készenléti rendszert a brit kormány megerősíti.

A megszólított jövő – fát ültettek az állami gondozott gyerekek

A 8 megyében mintegy 5 ezer fiatalról gondoskodó Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató környezettudatos magatartásra neveli a rábízottakat: 32 telephelyen több mint ezer fát ültettek a fiatalok és önkéntes segítők.

Ukrajnában a jövő évtől nem folyósítják a szociális nyugdíjakat

2021-ben Ukrajnában megszűnik a szociális nyugdíjak kifizetése, áll a Minisztertanács 1098-as számú, a kormány honlapján közzétett határozatában.

Kóbor János az Omega jövőjéről: "Annyira friss a seb, fogalmam sincs mi lesz"

Life
-
 Ma 17:16Kultúra

Kóbor János az Omega jövőjéről: "Annyira friss a seb, fogalmam sincs mi lesz"