Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 183 hír

Románc a börtönben: kinyomtatott meztelen fotóit és pajzán üzeneteket küldözgetett a fogvatartottaknak egy börtönőr…

Szokatlan dolog miatt került rácsok mögé egy brit börtönőr: mint kiderült, intim viszonyt folytatott két fogvatartottal, ami miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélték őt - mindezt pedig zokogva vette tudomásul.

“A börtönben fogok megdögleni” – A 86 éves fóti gyilkos felhívta a testvérét, hogy elbúcsúzzon

A BudapestKörnyéke is beszámolt arról a szörnyű esetről, amelynek során  megölte élettársa lányát egy férfi múlt pénteken délután Fóton. A 86 éves férfit előállították a rendőrök. Mint megírtuk a Pest megyei nyomozók őrizetbe vették a tegnapi fóti emberölés helyszínen elfogott gyanúsítottját. Most pedig a megölt nő édesanyja szólalt meg.…

Fóti gyilkosság - A 86 éves gyilkos: Börtönben fogok megdögleni!

Felhívta testvérét, hogy elbúcsúzzon, miután megölte élettársa lányát a 86 éves gyilkos Fóton. Sz. István ezután átöltözött, úgy várta a rendőröket.

Gaudi-Nagy Tamás a Vasárnapnak: Az árulás újabb bizonyítéka a Jobbik kereszténygyalázó képmontázsa

A párt egykori országgyűlési képviselője, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője elsőként a Vasárnapnak adott interjújában értékelte a Jobbik keresztényellenes megnyilvánulását.

Fellázadtak az olaszok a járványügyi intézkedések ellen, ma este véget vetnek a zárlatnak

Elfogyott az olaszok türelme, ezért “Én kinyitok” névvel mozgalmat szerveztek a vendéglátósok, aminek keretein belül ma este hatkor országszerte kinyitják éttermeiket. A korlátozásokat és a

A Jobbik végrehajtást indított a Magyar Nemzet ellen

A kormányközeli lap a jogerős bírósági ítélet ellenére sem közölt le egy helyreigazítást.

Négyszer kényszerítette karanténra barátnőjét egy férfi, hamarosan börtönbe kerülhet

Az izraeli egészségügyi minisztérium belső vizsgálatokba kezdett, ugyanis nemrég kiderült, hogy az egyik munkatársuk négy alkalommal arra kényszerítette ex-barátnőjét, hogy vonuljon önkéntes izolációba.

Végrehajtást indított a Jobbik a Magyar Nemzet ellen

Az ellenzéki párt azért kezdeményezett végrehajtói eljárást, mert a Fidesz-közeli napilap jogerős bírósági ítélet ellenére sem közölt helyreigazítást egy korábbi valótlansággal összefüggésben.

Rögtön börtönbe is zárhatják mostantól a balhézó utasokat az USA-ban

Több tízezer dolláros bírságot és akár börtönt is érhet az Egyesült Államokban az, ha egy utas rendbontó módon viselkedik, miután a Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) szigorú rendeletet adott ki.

A londoni kórházakban már katonákat vetnek be

Index
-
 Tegnap 13:20Külföld

A londoni kórházak súlyos krízist élnek át: a személyzet csaknem 15 ezer tagja kidőlt a fővárosban, a hiányzások 60 százalékáért a Covid-19 a felelős.

Jakab Péter: Tudom, hogy a Jobbik javaslatát nyúlták le

Orbán Viktor bejelentette, a 25 év alattiaknak nem kell jövedelemadót fizetniük.