Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egységes lesz a férfi és női tenisztornák elnevezése jövőre

Eurosport
-
 Ma 14:47Sport

Egységes lesz a férfi és női tenisztornák elnevezése, miután a női versenyeket szervező WTA a férfiakéval megegyező rendszert vezet be 2021-től.

Segítség a koronavírus ideje alatt - Fellépések nélkül maradt sztároknak ajánl munkát az egykori magyar valóságshow-s…

Life
-
 Ma 14:03Életmód

Amíg a vírus miatt nem tudnak fellépéseket vállalni, akár a vendéglátóiparban is dolgozhatnának a művészek, vélekedik az egykori valóságshow-szereplő, Tommyboy. 

Csodadesszert főzés nélkül: kávé, datolya, joghurt

Ismét egy ünnepi, mégis nevetségesen egyszerűen elkészíthető, ráadásul tápláló, minőségi desszert.

NATO 2030: reform nélkül nem megy

Úgy tűnik reformra szorul az Észak-Atlanti Szövetség – legalábbis egy új jelentés, a „NATO 2030 – Egységben egy új korszakért” szerzői szerint. Miközben az utóbbi években egyesek kétségbe vonták a szövetség értelmét, a dokumentum nagyobb politikai szerepvállalásra sürgeti a NATO-t.

Dobbantóprogram a felnőttképzésben, bukás nélkül: mi is ez pontosan?

A felnőttképzésben is elérhető lesz a dobbantóprogram, ami alapvetően a nyolcadik osztályt be nem fejező, de már 16 éven felüli tanulóknak szól.

Ezek nélkül soha nem fog beindulni a fogyás! Vitaminok, amiket szedned kell a súlyvesztéshez

Blikk
-
 Ma 12:37Egészség

A fogyókúra életünk egyik legnehezebb feladata. Leadni mindazt, amit hosszú idő alatt magunkra szedtünk a hanyagságunk miatt, nagyon nem egyszerű. Ez tény. Viszont egyáltalán nem lehetetlen, hiszen mindenki képes visszaszerezni az ideális formáját, ha van benne kellő akarás.

Elstartolt a Fortnite új szezonja, melyben a The Mandalorian főszereplőjének is segíthetünk fejvadászkodni

IGN
-
 Ma 12:33Gaming

Átalakult a játéktér. Galactus rombolását követően ismét átalakult a battle royale küzdőtér és még néhány fejvadász is felbukkant a pályán.

Tenisz: egységes lesz a férfi és női tornák elnevezése

NSO
-
 Ma 12:23Sport

Egységes lesz a férfi és női tenisztornák elnevezése, miután a női versenyeket szervező WTA a férfiakéval megegyező rendszert vezet be 2021-től.

14. Női Kézilabda Európa-Bajnokság, Dánia, 2020

NSO
-
 Ma 12:19Kézilabda

Részletes program és eredmények – a 2020-as, dán női kézilabda Európa-bajnokság adatbankja.

Művészeti magasiskola: lenyűgöző sminkek egy férfitől

iFaktor
-
 Ma 12:19Életmód

Talán nem is tudni pontosan milyen kategóriába sorolható @arnaldo.jpeg. Művész? Sminkes? Maszkmester? Talán inkább e három ötvözete. Egy biztos, abban, amit csinál zseniális! Művészetében extrábbnál extrább megoldások születnek, csak a képzelete szab határokat kreativitásának. Egyaránt játszik a színekkel és a formákkal.

A Gellért Hotelben fotózkodott Pedro Pascal, a Mandalorian főszereplője

Ryan Gosling után újabb sztár portrésorozatához szolgált háttérként a patinás szálloda.

Itt egy vezeték nélküli fülhallgató, ami egyben hallókészülék is

Különleges hibrid megoldás lett az Olive Pros vezeték nélküli fülhallgató.  Egyre több normál hallókészülékben van már Bluetooth, így azokkal telefonhívást és zenét is lehet hallgatni. Az Olive Union azonban most ennek fordítottját dobta piacra, egy olyan vezeték nélküli fülhallgatót, ami segít jobban hallani a hallássérülteknek. Ez már a termék má