Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb maraton, újabb nemes cél – Bagi Mátyás ismét segít

Egy újabb jótékonysági akcióra készül Bagi Mátyás funkcionális tréner. Egy evezőgépen szeretné teljesíteni a maratoni távot, amiért „cserébe” adományokat vár. A befolyt összegből a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola diákjait, pedagógusait lepi meg egy karácsonyi ajándékkal.

Gyurcsány a Szájer-botrányról: „Orbán és Szájer a két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat”

HVG
-
 Ma 13:26Belföld

A volt miniszterelnök szerint az ügyben minden hazugság, Szájer Józsefet bárki zsarolhatta, Orbán pedig hagyta.

Gyurcsány Ferenc: „Orbán és Szájer a két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat”

SzMo
-
 Ma 13:23Belföld

A DK elnöke tegeződve üzente a fideszes politikusoknak, hogy nem tartja őket se keresztényeknek, se hazafiaknak, csak primitív, hazug fajankóknak, akik azt hiszik, nekik mindent szabad.

Különleges videót mutatott családjáról Madonna - mind a 6 gyermekével együtt pózol

Tündéri videóval büszkélkedett el nemrég Madonna, aminek az a különlegessége, hogy mind a hat gyermeke szerepel rajta!

Késelés Hágában, legalább két ember megsebesült

Origo
-
 Ma 13:10Külföld

Az elkövető elmenekült, őt keresik a rendőrök.

Ismét támogatja Kecskemét a járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő családokat

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere elrendelte a rendkívüli települési támogatásról szóló helyi rendelet tavaszihoz hasonló módosítását a koronavírus járvánnyal összefüggő, nehéz helyzetbe kerülő családok támogatására - derül ki a Városháza szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből. 

Elkészült a botanikus kert és a két kilométeres futókör is a Városligetben

Elkészült a Liget Budapest projekt keretében megújult botanikus kert, az új kutyás élménypark és a két kilométer hosszú, kivilágított Városligeti Futókör is; ezzel a parkfejlesztés során eddig több mint 150 ezer négyzetméter zöldfelület újult meg. A Liget Budapest projektnek köszönhetően visszanyerte régi fényét a Városliget egyik legkülönlegesebb

Két gereblyéző horgászt fogtak a hétvégén Balatonon

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. halőr munkatársai november 29-én délután a balatonkenesei kikötőben két főre lettek figyelmesek, akik a kikötőmedencébe nagy mennyiségben télre “beállt” keszegeket gereblyézték. A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. munkatársainak sikerült videó felvételen rögzíteniük, amint a két fő egymás…

Ismét költhetjük a Blue Essence-t, mintha nem lenne holnap

Metabro
-
 Ma 12:43Gaming

Ismét itt van az Essence Emporium, Blue Essence-ért vehetjük a fizetős Chomákat.

Akár félmilliárd forinttal bírságolható a kettős minőség

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatként lesz szankcionálható a kettős minőség 2022 májusától, miután az Országgyűlés ellenszavazat nélkül elfogadta a fogyasztóvédelmi törvény módosítását.

Piaci körkép: két év múlva már Kínában gyártja teherautóit a Mercedes

Az európai indexek a Bloomberg riportja után kaptak egy ütést, melyben az újság közölte, hogy Barnier a megállapodás nélküli brit kilépés lehetőségére fogja figyelmeztetni az uniós tagállamokat. A Daimler egy 580 millió dolláros befektetéssel Pekingbe viszi a teherautók gyártását.

Sokkoló: tizenéves lányokat futtatott prostiként a két pécsi férfi

Üzletszerűen, tizennyolc éven aluliak sérelmére elkövetett kerítés miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség két húszéves férfi ellen, aki barátnője prostitúciós tevékenységéből szerzett pénzt – tájékoztatta a Baranya Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t. A férfiak, valamint a tizenöt és tizenhat éves barátnők tavaly augusztusban határozták el, hog

Szankcionálható lesz a kettős minőség

Hatékonyabban szankcionálják a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot. Az Országgyűlés 171 igen szavazattal és egy tartózkodás mellett elfogadta a kormány fogyasztóvédelemmel összefüggő törvénymódosítását.

Döbbenetes: két férfi kényszerített prostitúcióra fiatal lányokat Pécsett - Ez várhat most rájuk!

A Pécsi Járási Ügyészség üzletszerűen, 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés bűntette miatt emelt vádat két fiatallal szemben, akik barátnőik prostitúciós tevékenységéből szereztek pénzt.