Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 105 hír

A bíróság letartóztatásba helyezte a nem létező szájmaszkokkal „üzletelő” csalókat

A Pécsi Járási Ügyészség indítványára a bíróság elrendelte annak a két gyanúsítottnak a letartóztatását, akik nem létező szájmaszkokkal „üzleteltek”.

Koronavírus – OBH: továbbra is be kell tartani a járványügyi intézkedéseket a bíróságokon

Megszűnt ugyan a március 15. óta tartó rendkívüli ítélkezési szünet a bíróságokon, de a járványügyi intézkedéseket továbbra is be kell ...

Újra működnek a bíróságok, de be kell tartani a járványügyi intézkedéseket

Megszűnt ugyan a március 15. óta tartó rendkívüli ítélkezési szünet a bíróságokon, de a járványügyi intézkedéseket továbbra is be kell tartani – tájékoztatta az Országos Bírósági Hivatal (Obh) pénteken az Mti-t.

Továbbra is be kell tartani a járványügyi intézkedéseket a bíróságokon

Bírósági eljárásokat továbbra is lehet kezdeményezni, valamennyi ügyszakban biztosított az elektronikus ügyindítás.

OBH: Továbbra is be kell tartani a járványügyi intézkedéseket a bíróságokon

Megszűnt ugyan a március 15. óta tartó rendkívüli ítélkezési szünet a bíróságokon, de a járványügyi intézkedéseket továbbra is be kell tartani - tájékoztatta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) pénteken az MTI-t.

Változtak a járványügyi szabályok a bíróságokon

Jogászvilág
-
  20.04.03 16:09 Gazdaság

A kormány rendeletben határozott meg bizonyos eljárási szabályokat, amelyek felváltják az OBH elnökének korábbi határozatait.

Nem is létező szájmaszkokkal üzletelő csalókat tett hűvösre a bíróság Pécsett

A Pécsi Járási Ügyészség indítványára a bíróság elrendelte annak a két gyanúsítottnak a letartóztatását akik nem létező szájmaszkokkal üzleteltek.    A megalapozott gyanú szerint a budapesti pár jogosulatlanul belépett egy számukra ismeretlen személy e-mail fiókjába, majd a jelszót megváltoztatva felhasználták az e-mail fiókot…

Egy vitatott kölcsönügylet miatt válthat tulajdonost egy egyetem

Napi
-
  20.04.03 12:40 Belföld

Egy évek óta bíróság előtt vitatott, 200 milliós kölcsönügylet után tavaly Gattyán György milliárdos cége, a Dockler Holding is kölcsönadott a Kodolányi János Egyetemnek egy ekkora összeget. Ennek visszafizetése 2020 végén lenne esedékes. A kölcsönszerződés kötelezte az egyetemet fenntartó céget, tegye lehetővé, hogy a Docler az…

The Guardian: Börtöntől és bírósági eljárásoktól félnek a magyar újságírók

168 Óra Online
-
  20.04.03 11:33 Külföld

Terjedelmes cikket szentelt a magyar sajtóhelyzetnek a felhatalmazási törvény tükrében a The Guardian. A brit napilap munkatársa magyar újságírókat idéz, akik arról beszéltek, hogy bírósági procedúra vagy akár börtön is járhat majd azért, ha a koronavírus magyar kezeléséről objektív tények alapján beszámolnak.

Letartóztatta a bíróság a bűntársait fuvarozó nőt

Az Esztergomi Járási Ügyészség a lőfegyverrel visszaélés bűntette és lopás bűntette miatt indult ügyben indítványozta annak a

Varga Judit anyósa az Országos Bírósági Hivatal vezetésébe készül

Nincs szó összeférhetetlenségről – reagált az igazságügyi miniszter.