Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 226 hír

Vonatozol? – Hosszabb a menetidő Szombathely és Szentgotthárd között az időjárás miatt

Vaol
-
  Ma 19:56 Megyei

GYSEV Zrt osztotta meg facebook oldalán az alábbi bejegyzést:

Kiderült, mi a különbség egy Mercedes és a 2-es villamos között

Player
-
  Ma 18:15 Autó-motor

Megbénult ugyan a környék, de megvan a válasz.

Összeütközött két autó Doboz és Gerla között

Eddig tisztázatlan körülmények között, péntek délután a 4239-es úton Doboz és Gerla között összeütközött két autó. Feuerwerker Béla, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtóreferense megkeresésünkre elmondta: az egyik jármű sofőrje és a másik jármű utasa sérült meg a baleset során. Ez is érdekelheti: Fának ütközött egy autó…

Télbúcsúztató ízkalandozás primulák és gusztusos salátafejek között

Sonline
-
  Ma 17:39 Belföld

Hiába igyekszik kapkodni a lábát a február a tavaszköszöntő március felé, s hiába igazodik mindehhez a napsütéses időjárás, valahogy még nem rohamozták meg a újjászülető energiákkal a vásárlók a kaposvári Nagypiacot.

Többek között Mark Hamill és Hugh Jackman is kiállt a kilencéves fiú mellett, akit majdnem az öngyilkosságba hajszoltak…

Megannyi új barátra lelt a kilencéves Quaden A fiút rendszeresen zaklatják rendellenessége miatt – anyja kért végül segítséget az interneten, a család pedig számtalan támogatóra lelt.

Videón a különbség egy 60 Hz-es és egy 120 Hz-es telefon kijelzője között

Rövid videó mutatja be mi a különbség egy 60 Hz-es képfrissítésű Galaxy S10 és egy 120 Hz-es Galaxy S20 megjelenítője között. A manapság kereskedelmi forgalomban megtalálható mobiltelefonok többsége még 60 Hz-es kijelzővel rendelkezik. Viszont az elmúlt hónapok során már ennél nagyobb képfrissítéssel ellátott készülékek is…

Év Játékvezetője díjas bíró vezeti a dobogósok közötti rangadót

NB1
-
  Ma 17:08 Foci

Kijelölte az MLSZ a 22. forduló játékvezetőit.

Nap képe: Orbán Viktor megfáradt miniszterelnökök között

Maratoni tárgyalások jellemzik a mostani EU-csúcsot, ahol a gyakran ellenérdekelt tagországok szeretnének minél jobb alkut kötni a következő költségvetés kapcsán.

Vonatpótló autóbuszok közlekednek Békéscsaba és Lőkösháza között

Pénteken délután Lőkösháza és Kétegyháza között nem közlekedhetnek a vonatok, az arra utazóknak hosszabb menetidővel kell számolniuk – tájékoztatott közleményében a Mávinform.

Békéscsaba és Lőkösháza között pótlóbusz közlekedik

Lőkösháza és Kétegyháza között nem közlekedhetnek a vonatok, az arra utazók hosszabb menetidővel számoljanak. Az utasokat Békéscsaba és Lőkösháza között pótlóbusz szállítja.  A Lőkösházáról a Keleti pályaudvarra 16:49-kor induló Csanád IC utasainak Békéscsabáig busszal kell utazni. Lőkösháza állomásról egy mozdony engedély nélkül…

A kárpátaljai Olekszandra Volkova megmutatta, milyen körülmények között helyezték el az evakuáltakat Novi Szanzsarib…

Mint arról hírportálunk is beszámolt, tegnap, február 20-án, megérkezett Harkivba a repülőgép, mellyel a kínai Vuhanból evakuált ukrán állampolgárokat szállították haza. A gépen utazott Olekszandra Volkova kárpátaljai származású modell is.

Jövő nyárra elkészülhet a vidombáki reptér – Gyorsforgalmi utat terveznek Brassó és Sepsiszentgyörgy között

Újabb határidőt jelentett be csütörtökön Sepsiszentgyörgyön Adrian Veștea, a Brassó megyei önkormányzat vezetője azzal kapcsolatban, hogy várhatóan mikor szállhat fel az első repülőgép a Vidombák határában építés alatt álló nemzetközi légikikötőből.

Kisebb csörte van kialakulóban Gyurcsány és az MSZP elnöke között

Tóth Bertalan azt mondta, senki sem tekintheti lábtörlőjének az MSZP-t.

Szijjártó: Soha ennyi közös építkezés nem zajlott egy időben Magyarország és Szlovákia között

A szlovák gazdasági miniszter is méltatta a két ország közötti rendkívül jó kapcsolatot.