Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt az Adományház fogasa, ahonnan elvihetsz egy kabátot, ha szükséged van rá

A Rákosmenti Adományház Egyesület a hidegre való tekintettel, "télikabát" akcióval segíti Rákosmente lakosait.A Ferihegyi út 36. szám alatt található Adományház gépjármű behajtójánál, - magánterületen - található fogasukról "vigyél egy kabátot, de hagyj másnak is" jelleggel választhatnak maguknak a rászorulók. A fogason sapkákat és sálakat…

Itthon is perelhető a Facebook, a Google vagy az Amazon

A magyar vállalkozások számára is kedvezően döntött az EU bírósága azzal, hogy a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az MTI-vel.

A politika kéjes oldala: szexbotrányok itthon és külföldön

A szexbotrányok végigkísérik a demokratikus politikát. Ezekből válogattunk a teljesség igénye nélkül Silvio Berlusconitól a füzesabonyi polgármesterig, aki tévedésből saját szexvideóját vitte vissza a helyi kölcsönzőbe.

Itthonról is perelhetők a nemzetközi óriáscégek

Az Európai Unió Bírósága a hazai vállalkozások számára is jelentőséggel bíró, kedvező döntést hozott: a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében a legnagyobb külföldi platformok is perelhetők a velük szerződő vállalkozás tagállamában - olvasható a GVH honlapján.

Itt lehet majd jelentkezni a vakcinára

Hamarosan azonban megjelenik a Vakcinainfo.gov.hu oldalon egy felület, ahol az igényeket jelezni lehet. A lakossági igényeket szeretnék felmérni, hogy megtervezhessék a lakossági oltást.

GVH: a hazai vállalatok is perelhetik itthon a külföldi „óriásokat”

Az Európai Unió Bírósága a hazai vállalkozások számára is jelentőséggel bíró, kedvező döntést hozott: a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében a legnagyobb külföldi platformok is perelhetők a velük szerződő vállalkozás tagállamában - olvasható a GVH honlapján.

Megszületett a sztárpár második gyereke

Origo
-
 Ma 16:43Bulvár

Van egy hároméves fiuk is.

Earwig and the Witch: Előzetest kapott a Ghibli első 3D animációs filmje, mi pedig teljesen értetlenül állunk előtte

IGN
-
 Ma 16:27Film

Az új látványvilággal próbálkozó anime-stúdió. Megérkezett az első trailer a világhírű anime-stúdió CG-projektjéhez, amely közel sem tűnik olyan igényesnek, mint a korábbi filmjeik.

Vádemelés az ötven méteren menekülő ittas sofőrre

Még októberben történt a különös eset Kiskorpádon, pedig csak igazoltatni szerették volna a rendőrök a 33 éves helyi férfit.

Kényes dolog derült ki a briteknél elsőként használt oltásról

Európában elsőként jóváhagyták a brit hatóságok a Pfizer koronavírus elleni szérumának használatát. A szérumból brit illetékes szervek 40 millió adagot vásároltak.

Környezetbarát díszek ékesítik a fákat – videón az Andrássy út és a Városháza park ünnepi fényei

SzMo
-
 Ma 16:15Belföld

Több változtatást is bevezettek idén a karácsonyi díszkivilágításnál, amelyek a környezetvédelmet szolgálják.

Žilinka szerepelt a legjobban a főügyészjelöltek közül egy előzetes szavazáson

Šipoš elmondta, hogy pártjuk ezt elfogadja, hozzátette azonban, hogy a négy párt vezetőjének le kell ülnie és közös állásfoglalást kell megfogalmaznia. A koalíci továbbra is tárgyal arról, kit válasszanak meg főügyésznek, a szavazásra a várakozásaik szerint december 3-án, csütörtökön 17 órától kerülhet sor. A parlament éppen azért halasztotta el…

Előzetesen megszavazták az izraeli törvényhozás feloszlatását

A törvényhozók előzetes voksolásban megszavazták a kneszet feloszlatását, és ha a plénum további három olvasatban is hasonlóképpen dönt, akkor két éven belül negyedszer is előrehozott választásokat tartanak Izraelben – jelentette a helyi média szerdán. Szerdán még csak …

Napokon belül érkezhet az Uncharted mozi első előzetese!

Metabro
-
 Ma 16:05Gaming

Vajon az Uncharted mozit elkerüli majd a videojáték adaptációs átok?