Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fizetésemelések vége - el lehet felejteni egy (jó) időre, kivéve...

ProfitLine
-
  Ma 04:00 Gazdaság

Erősen visszaesett a fizetésemelésben gondolkodó kis- és középvállalkozások aránya a K&H kkv bizalmi index legfrissebb adatai lapján. Amíg az előző negyedévben még a cégek 70 százaléka tervezett béremeléssel, addig jelenleg 10-ből csupán négyen vélekednek így. Ezzel szemben 12 százalékra nőtt a csökkentésben gondolkodók aránya,…

Néhány őrült felfedezés, amire csak annyit mondanánk: hű

Player
-
  Ma 03:30 Infotech

Az aligátort „héliumos hangon” beszéltető kutatócsoport és a nárcizmust szemöldök alapján azonosító pszichológusok is elnyerték idén a Nobel-díj paródiájaként is ismert IgNobel-díjak egyikét. Az idei tíz elismerést csütörtökön adták át az Annals of Improbable Research tudományos humormagazin szervezésében.

Újabb illegális migránsokat tartóztattak fel a rendőrök

Újabb illegális migránsokat tartóztattak fel a rendőrökCsongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 19., szo - 01:53 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 10 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Ennyibe időbe telhet, míg a koronavírus után a világ pénzügyileg fellendül

Liner
-
  Ma 01:46 Külföld

Jelenleg nagyon nehéz pontos becsléseket tenni, de nagyon úgy tűnik, hogy hosszabb időre lesz szüksége a világnak arra, hogy fellendülést mutasson pénzügyi oldalon.

Felszínre hozta a Microsoft a hatalmas víz alatti kísérleti adatközpontját

Liner
-
  Ma 01:21 Tudomány

Az adatcentrumok fenntartása rendkívül energiaigényes folyamat, ugyanis komoly karbantartással és hűtéssel lehet csupán őket megfelelően működtetni.

Felértékelődik a határok védelme

Növekvő migrációs aktivitás tapasztalható a határokon, nem csak Magyarországon, hanem például Olaszországban is.

EMNP: az RMDSZ félrevezette a magyar nemzetpolitika szereplőit

Az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) vezetői szerint a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) félretájékoztatta a magyar nemzetpolitika szereplőit, úgy vélik, ezért történhetett meg, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Potápi Árpád János államtitkár az elmúlt napokban kizárólag az RMDSZ önkormányzati jelöltjeinek a…

Kerékpárral felfedeztük Túristvándit, a Felső-Tisza gyöngyszemét

Bringázás
-
  Tegnap 22:49 Életmód

6 méter 20 cm átmérőjű kerekekkel működő vízimalom nyugati oldalát a partoldalba építették, a többi része cölöpökön áll.

Felmosta a gyepet ellenfelével a Bayern München!

FociClub
-
  Tegnap 22:31 Foci

Meg sem kellett erőltetniük magukat...

Több mint fél év után lépett jégre a Volán hazai pályán

Feol
-
  Tegnap 22:25 Sport

Hári Jánosék az első harmadban eldöntötték a Dvtk elleni felkészülési mérkőzést, magabiztosan, 8-5-re győztek.

Öt-hatezer mesterszakos hallgatót akar felvenni Magyarországon a kínai Fundan Egyetem

444.hu
-
  Tegnap 22:21 Karrier

A rangsorokban jól szereplő, de Amerikában gyanakodva figyelt egyetem kivette az alapító okiratából az egyetemi autonómiát, és beleírta a Kínai Kommunista Pártot. Óriási létszámmal indulna a magyar kampusz, átrendezné a magyar felsőoktatási kínálatot.

Illegális migránsokat tartóztattak fel a rendőrök

Illegális migránsokat tartóztattak fel a rendőrökCsongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 18., p - 22:14 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 17 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

EMNP: az RMDSZ félrevezette a magyar nemzetpolitika szereplőit

Az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) vezetői szerint a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) félretájékoztatta a magyar nemzetpolitika szereplőit, úgy vélik, ezért történhetett meg, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Potápi Árpád János államtitkár az elmúlt napokban kizárólag az RMDSZ önkormányzati jelöltjeinek a…

A szilvásváradi pisztráng felkerült az uniós oltalom alatt álló földrajzi jelzések listájára

Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a szilvásváradi pisztráng megnevezés felkerüljön az oltalom alatt álló eredetmegjelölések (OEM) listájára – közölte a bizottság pénteken. A szilvásváradi pisztráng elnevezés a döntéssel bekerült az Európai Unióban nyilvántartásba vett és oltalom alatt álló termékek földrajzi jelzéseit (GI) rögzítő eAmbrosia nev