Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kökény: Orbánék járványkezelése olyan, mintha egy Beethoven szimfóniát kizárólag hegedűszólammal akarnának előad…

Magyarország vakcinációs versenyt akar nyerni Kökény Mihály volt egészségügyi miniszter szerint. Úgy véli, a lazítást is, meg az oltási versenyt is politikai érdekek motiválják. Azzal, hogy csak az oltásra fókuszálnak, elterelik a figyelmet arról, hogy lakosságszám arányosan továbbra is az elsők vagyunk a halálozásban. Abban, hogy az átoltottak szá

Júliusig dönt az Alkotmánybíróság az SZFE-törvény ügyében

Április 8-án érkezett meg az Alkotmánybíróságra az a bírói kezdeményezés, amelyben a Fővárosi Törvényszék három bírója indítványozta a Színház- és Filmművészeti Egyetem modellváltását megvalósító jogszabály megsemmisítését. Az alkotmánybíráknak soron kívül, de legkésőbb 90 napon belül dönteniük kell az ügyben – írja az Index.

Betett 200 eurót a rendőrautóba, és megpróbált elhajtani - az ügyet a NAKA vizsgálja

 „A rendőrjárőr többször is figyelmeztette, hogy ezzel törvénysértést követ el. A férfi erre azt válaszolta a rendőrnek, hogy tisztában van vele, ennek ellenére betett 200 eurót a rendőrautóba, és megpróbált elhajtani" - közölte a rendőrség. A férfit őrizetbe vették, a rendőrség értesítette a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökséget (NAKA) arról, hogy a gy

Florentino Pérez: Úgy kezeltek minket, mintha atombombát dobtunk volna le

A Real Madrid és a megboldogult Európai Szuperliga elnöke zavaros interjút adott, amelyben erősen összeesküvés-elmélet gyanús elméleteket is hangoztatott.

F1: „Pérez többet segíthet Verstappennek, mint Bottas Hamiltonnak”

NSO
-
 Ma 17:33Forma1

A korábbi Formula–1-es versenyző, Jacques Villeneuve úgy érzi, Sergio Pérez sokkal nagyobb segítséget nyújthat Max Verstappennek a bajnoki címért folyó küzdelemben, mint Valtteri Bottas Lewis Hamiltonnak.

Nagyon pörgött az ingatlanpiac az év elején

Forgalmi csúccsal zárta az első három hónapban az Otthon Centrum.

A Barcelona elnöke úgy véli, abszolút szükség van a Szuperligára

m4sport.hu
-
 Ma 17:22Foci

Tebas: Változtatni azért, hogy páran vehessenek újabb Lamborghiniket?

Hollandiában egy nap alatt rekordnak számító, több mint kilencezer új fertőzöttet regisztráltak

ma.hu
-
 Ma 17:21Külföld

A kórházakban koronavírussal kezeltek száma az előző naphoz képest szintén emelkedést mutat.

Hol itt a baj? Többen vásároltak lakást az idei első negyedévben, mint bármikor az elmúlt 20 évben

Forgalmi csúccsal zárta az első negyedévet az Otthon Centrum, a tranzakciók darabszáma megugrott, de a korábbi évek ingatlandrágulási üteme nem tért vissza idén – írja az Mti.

A járvány sem állítja meg a Gyulai Várszínház összművészeti fesztiválját

A programsorozatot június 25. és augusztus 19. között mintegy ötven előadással, öt bemutatóval, köztük három ősbemutatóval rendezik meg. A szervezők abban bíznak, hogy addigra minden járványügyi korlátozást feloldanak.

Ugye, milyen jól hangzik a DisplayHDR 2000? Kár, hogy kamu az egész!

PCWorld
-
 Ma 17:03Infotech

A VESA szabványügyi szervezet arra hívja fel a figyelmet, hogy a főleg kínai oldalakon megjelent monitorokat minősítő értékelés nem is szerepel a nyilvántartásukban.