Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Dühöng Pécsi Ildikó fogadott fia, támadói szerint a hagyatékra hajt

Indirekt
-
 Ma 07:11Színes

Álla a bál a tavaly decemberben elhunyt Pécsi Ildikó hagyatéka körül. Fiát és fogadott fiát is felháborítják az alaptalan híresztelések. A hagyatékban állítólag egy budai villa, egy gödöllői ház, valamint szintén Gödöllőn található telkek és ingóságok szerepelnek. Úgy gondolják, hárman esélyesek az örökségre, Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba, unokája

A járvány mindent megváltoztatott: jelentős átalakulásra számítanak a magyarok a munkában egy felmérés szerint

Blikk
-
 Ma 07:07Belföld

A koronavírus-járvány hatására tartós változásokra számítanak a foglalkoztatásban a magyar munkavállalók, akik egyre fontosabbnak tartják a munkahelyük biztonságát, amelyért áldozatokra is hajlandóak, ám a többség ennél is előbbre helyezi a bérszínvonal megőrzését - derül ki a Randstad Workmonitor 34 országban, köztük…

Egy felmérés szerint a magyar munkavállalók tartós változásokra számítanak a foglalkoztatásban

A koronavírus-járvány hatására tartós változásokra számítanak a foglalkoztatásban a magyar munkavállalók, akik egyre fontosabbnak tartják a munkahelyük biztonságát, amelyért áldozatokra is hajlandóak, ám a többség ennél is előbbre helyezi a bérszínvonal megőrzését - derül ki a Randstad Workmonitor 34 országban, köztük…

A republikánus szenátorok többsége szerint alkotmányellenes a Trump elleni vádeljárás

Blikk
-
 Ma 07:01Külföld

A republikánus szenátorok elsöprő többsége ellenzi, hogy folytassák a Donald Trump volt amerikai elnök elleni alkotmányos vádeljárást (impeachment). Ezt bizonyítja az a keddi szavazás, amelynek során az 50 felsőházi republikánus képviselőből 45-en arra szavaztak, hogy a felelősségre vonási eljárás alkotmányellenes.

Áll a bál Ercsiben – A polgármester szerint álhíreket gyárt a testület

Feol
-
 Ma 07:00Megyei

Fejlesztési beszámolóval egybekötött számonkérést tett közzé Szabó Tamás polgármester, aki szerint saját képviselő-testülete tesz keresztbe neki a város vezetésében.

Tállai szerint két hét múlva érkezik a 13. havi nyugdíj negyede

Teljes havi összeggel majd 2024-ben számolhatnak az érintettek.

Az újpesti rendőrök befejezték annak a férfinak az ügyét, aki a megalapozott gyanú szerint lakásában álnéven árulta a k…

Az újpesti rendőrök befejezték annak a férfinak az ügyét, aki a megalapozott gyanú szerint lakásában álnéven árulta a kábítószert Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 01. 27., sze - 06:30 A 34 éves Sz. Pétert kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, a lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke meghaladja az ötmillió forintot.

A republikánus szenátorok többsége szerint alkotmányellenes a Trump elleni impeachment

A republikánus szenátorok elsöprő többsége ellenzi, hogy folytassák a Donald Trump volt amerikai elnök elleni alkotmányos vádeljárást (impeachment). Ezt bizonyítja az a keddi szavazás, amelynek során az 50 felsőházi republikánus képviselőből 45-en arra szavaztak, hogy a felelősségre vonási eljárás alkotmányellenes - adta hírül az MTI.

Botka László: Klebelsberg és Szent-Györgyi forog a sírjában

Index
-
 Ma 06:18Belföld

A szegedi polgármesternek nem tetszik az egyetemi modellváltás.

Egyszerre pazarló és takarékos – a jövő a BMW szerint - Digitális bemutató: BMW iX 2021

Az iX hatalmas, nehéz és a luxus új szintjét célozza, mégis nagyon környezetbarátnak ígéri a gyár – és úgy tűnik, ezt be is próbálják tartani.

Hiába a figyelmeztetés, az OGYÉI szerint feltételek mellett használható az orosz vakcina

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) elmondása szerint annak ellenére, hogy az orosz vakcinát fejlesztő intézet egy sor figyelmeztetést adott ki, megfelelő körültekintéssel és odafigyelés mellett alkalmazható az oltóanyag.

Az Apple a legértékesebb márka a világon a Brand Finance szerint

Három év után ismét az Apple a legértékesebb márka a világon a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat 2021-es Global 500 ranglistája szerint. A lista összeállítói szerint az Apple márkaértéke 263,4 milliárd dollár, 87 százalékkal nőtt egy év alatt. A cég tavaly a harmadik, egy évvel korábban és az azt megelőző évben egyaránt…

„A félelem mindenkiben benne van, aki látott már ilyen beteget” – Volt, aki nem bírta a nyomást – Exkluzív interjú a Sz…

Szűtsné Bárdos Gyöngyvért, a Szent László kórház vezető ápolóját orvos kollégái győzték meg, hogy oltassa be magát, de beszélt arról is, hogyan bírták a Covid intenzív osztályra átvezényelt szülészek és gyermekorvosok a megpróbáltatásokat.

„Az elnök rajta fogja tartani a szemét Magyarországon” – Kemény beszélgetésekre számíthat a kormány Biden volt stá…

Blikk
-
 Ma 03:50Külföld

Joe Biden mély szeretete a magyarok iránt jóval több az egyszerű érdeklődésnél, vagy felületes ismeretségnél – mondta a Blikknek Katrina Lantos Swett, Tom Lantos néhai amerikai kongresszusi képviselő lánya, aki korábban maga is Biden stábjában dolgozott. Mégsem lehet arra számítani, hogy nem lesznek a két ország között nézeteltérések.