Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 284 hír

Varga Mihály : a 2021-es költségvetés a gazdaságvédelem költségvetése

Budapest - A büdzsé Varga Mihály szerint kiemelt feladatként kezeli az emberek védelmét, és választ ad a járványhelyzet gazdasági kihívásaira.

Varga Mihály benyújtotta a 2021-es költségvetés tervezetét

Több mint 41 milliárd forintra növekszik jövőre az Országgyűlés Hivatalának költségvetése az idei 37,4 milliárd után – olvasható a 2021-as büdzsé javaslatában, amelyet kedden terjesztett a Ház elé Varga Mihály pénzügyminiszter.

Varga Mihály benyújtotta a gazdaságvédelem költségvetését az Országgyűlésnek

A jövő évi költségvetés a gazdaságvédelem költségvetése, amely a járványügyi készültség fenntartása mellett is biztosítja a gyermeket nevelő családok támogatását, a nyugdíjasok védelmét és a biztonság megőrzését – jelentette ki Varga Mihály a költségvetési törvényjavaslat benyújtásakor.

Varga Mihály benyújtotta a gazdaságvédelem költségvetését az Országgyűlésnek

A pénzügyminiszter kiemelte: 2021-ben szinte minden terület több forrással gazdálkodhat, miközben az éves hiány – szemben az uniós országok jelentős részével – 3% alatt marad. A költségvetési törvényjavaslat 4,8 százalékos gazdasági növekedéssel és a bruttó hazai termék 69,3 százalékára csökkenő államadóssággal számol. A jövő évi…

Bukarestben tárgyalt Szijjártó Péter

Magyarország kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködést akar építeni Romániával

Varga Mihály átadta a 2021-es költségvetés tervezetét Kövér Lászlónak

Minden területre többet fordítanak jövőre – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter kedden, mielőtt átadta a 2021-es költségvetés tervezetét Kövér László házelnöknek.

A Munkácsy Mihály Múzeum szabadtéri kiállítással készül a "Trianon 100"-ra

Mivel a Munkácsy múzeum jelenleg zárva tart, szabadtéri kiállításon, a múzeum Széchenyi utca – Derkovits sori utcafronti kerítésén és a Trianon téren mutatják be, hogy milyen út vezetett a békeszerződéshez és az milyen hatással volt országunkra, illetve Békéscsabára.

Szabadtéri Trianon-kiállítást szervez a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum

A város Trianon terén és a múzeum kerítésén lesz a tárlat.

Varga Mihály: közel 3 ezer milliárd forintos egészségbiztosítási és járványvédelmi alap

A 2021-es költségvetésben közel 3000 milliárd forintos forrással egészségbiztosítási és járvány elleni védekezési alapot hoznak létre - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter kedden, mielőtt átadta a 2021-es költségvetés tervezetét Kövér László házelnöknek.

Varga Mihály elárulta, mennyivel szánnak többet az egészségügyre

Minden területre többet fordítanak jövőre, mondta Varga Mihály pénzügyminiszter, mielőtt átadta a 2021-es költségvetés tervezetét a házelnöknek.

Varga Mihály: a 2021-es költségvetés a gazdaságvédelem költségvetése

A 2021-es költségvetés a gazdaságvédelem költségvetése a járványügyi készültség fenntartásával - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a parlamentben kedden, mielőtt Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének átnyújtotta a törvény tervezetét.

Mihályi Péter: Csak kommunikációs trükk Pintér Sándor aktivitása az egészségügyben

Az egészségügyi közgazdász a Klubrádiónak beszélt arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a belügyminiszter szerepeltetésével igyekszik kivédeni, hogy ráégjen Kásler Miklós hibásnak bizonyult miniszteri kinevezése.

Varga Mihály: Minden területre többet fordít jövőre a kormány

A pénzügyminiszter benyújtotta a 2021-es költségvetést az Országgyűlésnek.

Varga Mihály: Három százalékos nyugdíjemelés lesz jövőre

Jövőre 4,8 százalékos növekedéssel, három százalékos inflációval, és az államadósság 70 százalékos arányával számol a pénzügyi tárca - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter, aki ma benyújtotta a Parlamentnek a jövő évi költségvetés tervezetét.