Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kiderült, hogy egyes idős nyugdíjasok miért nem akarják az oltást, hiába van regisztrációjuk

Liner
-
 Ma 13:41Életmód

Egyes nyugdíjasok még mindig nem vették fel az oltásukat, hiába van regisztrációjuk, őket most a háziorvosok próbálják meggyőzni.

„Megdöglötök, leszúrlak titeket” – téglával, vasvillával támadt a rendőrökre egy család

Letöltendő, illetve felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt a bíróság egy apát és két fiát, akik téglával és vasvillával támadtak rendőrökre.

Gyerekek haltak meg egy oroszországi lakástűzben

Öt gyerek halt meg egy oroszországi lákástűzben.

Milyen egy jó minőségű vibrátor?

A szexuális kellékek használata nem modern kori dolog, hiszen története egészen az ókori Görögországig nyúlik vissza. Alkalmazásuk azonban egyre nagyobb hangsúlyt kap, hiszen még a kutatások is azt támasztják alá, hogy ezekkel növelhető a szexuális öröm, akár egyedül, akár kapcsolatban használják azokat. De vajon milyen egy jó minőségű…

Egy magas rangú japán tisztviselő szerint nem kizárt, hogy a járvány alatt mégis lemondják az olimpiát

Toshihiro Nikai, a Japánban kormányzó Liberális Demokrata Párt főtitkára egy japán műsorszolgáltató szerint nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a 2020-as tokiói olimpiai játékokat törölnék, ha az ország járványhelyzete tovább súlyosbodna.

Szívünk rajta: egy vicces, ördögi történet lett a hónap könyve

A Szívünk rajta független szakértői minden hónapban megneveznek egy kiemelkedő alkotást: a program szakmai zsűrije ezúttal Ecsédi Orsolya Meleg a helyzet! című könyvét választotta.

Prince egykori zenésze is a Müpa Home fellépői között

Három egyedülálló online koncertpremiert kínál április 16-17-én és 30-án a Müpa Home. Tzumo Árpád zenekara, a Solati Music és a Blahalouisiana mellett látható lesz a basszusgitár dán ikonja, Ida Nielsen koncertje is.

Karóval és téglával estek egymásnak Sávolyon

Eldurvult a vita Sávolyon, három helyi férfi szerda délelőtt úgy összeverekedett, hogy egyikük súlyos sérüléseket szenvedett.

Súlyos baleset: Felícia ütközött egy fiatal babettással Nyárasdon, utóbbinál gyanús dolgokat találtak a kórházban

A 25 éves férfi egy Babettával haladt a községben, amikor egy Škoda Felícia kihajtott elé a mellékútról és összeütköztek. Az autót egy 33 éves férfi vezette, a szervezetében nem állapítottak meg alkoholt. A fiatal motoros viszont súlyosan megsérült, többszörös töréseket szenvedett, ezért a nagyszombati kórházba szállították. A kórházban az…

Hazájába szállítanának egy meleg elítéltet, akit a török börtönben folyamatosan kínoznak

Humen
-
 Ma 13:11Külföld

Fabien Azoulay 16 év letöltendő börtönbüntetést kapott négy évvel ezelőtt, amiért tiltott partidrogot, GBL-t rendelt magának egy iszambuli utazása során. A szert néhány hónappal azelőtt tiltották be Törökországban, ám a meleg francia zsidó férfinak erről nem volt tudomása. Azoulay a szabadságvesztés idejének első negyedét már letöltötte és ügyvédei

Egy újságírónő elvégzett egy kísérletet: regisztrált a BongaCams webkamera oldalon és 800 eurót szerzett!

Starity
-
 Ma 13:08Bulvár

A világjárvány során sok információt lehetett hallani az Interneten megjelent alternatív pénzkeresési módokról. Azon tűnődtünk, milyen modern lehetőségeket kínál és hogy melyik lehetőségek érdemelnek figyelmet. Különösen felkeltette figyelmünket a webkamerák köre, és úgy döntöttük, hogy megnézzük, a lányok ezrei tényleg jó pénzeket…