Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 272 hír

Pótlóbusz jár a 6-os HÉV vonalán a hétvégén

Pótlóbusz jár a 6-os HÉV egy szakaszán pályakarbantartás miatt szombaton és vasárnap - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Pótlóbusz jár a 6-os HÉV vonalán a hétvégén

Pótlóbusz jár a 6-os HÉV egy szakaszán pályakarbantartás miatt szombaton és vasárnap - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Pótlóbusz jár a 6-os HÉV vonalán a hétvégén

A H6-os buszok egészen a Boráros térig közlekednek.

Pótlóbusz jár a 6-os Hév vonalán a hétvégén

Pótlóbusz jár a 6-os Hév egy szakaszán pályakarbantartás miatt szombaton és vasárnap - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (Bkk) csütörtökön.

Szlovák–magyar: 440 ezres átlagbér, Hosszúová – rólunk írják

NSO
-
  Ma 10:37 Foci

Érdekes összeállítást közölt a Szlovákia–Magyarország Eb-selejtező felvezetéseként a szlovák Sport napilap, amely a két országról a legfontosabb tudnivalókat gyűjtötte csokorba.

20 fok lesz hétvégén, aztán ismét hidegfront jön

Száraz, egyre melegebb idő várható a hét hátralévő részében, hétvégén sokfelé elérhetjük a 20 fokot. Hétfőre azonban itt az újabb hidegfront. A hajnali fagyok a hét második felében már egyre kisebb területre szorulnak vissza, a magasban és talaj közelében is egyre melegebb, alapvetően száraz levegő érkezik térségünkbe. Péntek hajnalban…

Nem stimmelt a rendszámtábla a Hosszúpályi úton

Cívishír
-
  Ma 09:38 Megyei

Közlekedési kihágások Debrecenben.

Pótlóbusz jár a H6-os HÉV belső szakaszán a március 23-24-i hétvégén

A 2019. március 23-24-i hétvégén a H6-os HÉV rövidített útvonalon, Ráckeve és Tököl felől Pesterzsébet felsőig közlekedik vágánykarbantartási munkák miatt. A HÉV helyett pótlóbusz jár Pesterzsébet felső és a Boráros tér között. A H6-os jelzésű pótlóbuszra a Boráros téren a 23E busz végállomásán, a Közvágóhídnál a 23-as busz…

20 fok lesz hétvégén, aztán ismét hidegfront jön

Száraz, egyre melegebb idő várható a hét hátralévő részében, hétvégén sokfelé elérhetjük a 20 fokot. Hétfőre azonban itt az újabb hidegfront.

Hosszú távon is biztos megélhetést ad a mezőgépész szakma

Agroinform
-
  Ma 08:45 Gazdaság

A szülők figyelmét is ráirányítják arra, ha mezőgépésznek tanul a gyerek, akkor biztos megélhetés, fenntartható életmód vár rá az agráriumban. A MEGFOSZ-tag cégeknél meg is nézhetik, mit csinálnak, hogyan dolgoznak a mezőgépészek.

Egy hétvégén kettő akció a környezetvédelem jegyében

Az előre bejelentkező csoportok féláron mehetnek be a Vadasparkba.

Már most biztos: szuper napsütéses, enyhe idő lesz a hétvégén

A csillagászati tavasz első napjaiban sok lesz a napsütés, kissé csípősek lesznek az éjszakák és enyhék a nappalok.

Csillagvirágot számlálnak a hétvégén a nyíregyházi Sóstói-erdőben

Csillagvirág-számlálásra várja az érdeklődőket a nyíregyházi Sóstói-erdőbe az E-misszió Természetvédelmi Egyesület szombaton. A Nyírség igen ritka, védett növényfajából a tavalyi akcióban több mint 11 ezer tövet találtak a természetvédők.