Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 42 hír

Több száz maszkot adott át az izraeli nagykövet zsidó szociális intézményeknek

A napokban Több száz maszkot adott át Yacov Hadas-Handelsman, Izrael Állam magyarországi nagykövete a MASZIHISZ Újpesti Szeretetotthona, illetve a CEDEK EMIH Izraelita Szeretetszolgálata számára. Izrael Állam nagykövete az átadáskor hangsúlyozta, bármennyire is nehéz idők az …

Egészen karácsonyig szigorítanak a horvátok, nem lassul a járvány

A horvát miniszterelnök csütörtökön újabb, az új koronavírus-járvány lassítását célzó korlátozásokat jelentett be, melyek karácsonyig tartanak.

Újabb támadás érte a bécsi zsidóságot: most egy rabbit fenyegettek késsel

Egy nő letépte egy rabbi kipáját, és kiabálva késsel megfenyegette őt Bécsben csütörtökön.

Antiszemita támadás Bécsben: „az összes zsidót meg kell ölni”

Az osztrák kancellár kijelentette: "minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a zsidók továbbra is biztonságban élhessenek Bécsben, mert Európa zsidók nélkül nem Európa."

Újabb, karácsonyig tartó szigorító intézkedések a horvátoknál

Ljubljana - A szomszédos szlovén kormány is meghosszabbította a legtöbb intézkedést az országban.

Vajon mikor kárpótolják az arab országokból elűzött zsidókat?

Neokohn
-
 Ma 06:13Külföld

A palesztin menekültek kérdése gyakran kerül terítékre, az arab országokból elűzött zsidókról ugyanakkor soha nem esik szó.

New York: Római katolikusok és ortodox zsidók bíróság által tették látogathatóvá templomaikat

Az amerikai legfelsőbb bíróság átmeneti időre felfüggesztette Andrew Cuomo, New York állam kormányzója rendeletét a templomok korlátozott látogathatóságáról, amelyet a politikus a koronavírus-járvány miatt rendelt el. Az alkotmánybíróság szerepét betöltő szövetségi …

Orbán a Die Zeit-ban: “Minket nem érdekel, Soros György zsidó-e vagy sem”

2015-ben az volt a mondás, aki nem engedi be a migránsokat, az ne kapjon pénzt – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Die Zeitnak egy interjúban, amelyet szerdán közölt a liberális német hetilap a hírportálján. Orbán Viktor hangsúlyozta: a magyarok három évtizede “történelmileg …

Tovább szigorítanak a horvátok 

Andrej Plenkovic horvát miniszterelnök csütörtökön újabb, az új koronavírus-járvány lassítását célzó korlátozásokat jelentett be, melyek karácsonyig tartanak. A szlovén kormány meghosszabbította a legtöbb intézkedést az országban.

Charlie Hebdo 50: nevettek már De Gaulle-on, a zsidóvá lett Sarkozy-fiún és sokat Mohameden

Azonnali
-
 Tegnap 10:10Vélemény

Ötven éve jelent meg a Charlie Hebdo első száma: eleve egy politikai cenzúra miatt kellett elindítani. Kezdetben az újbaloldal legfontosabb hangja volt, 1981-re azonban becsődölt. 1992-ben indult újra, azóta főleg az iszlámellenesség vagy az antiszemitizmus vádjaival kell megküzdeniük.

Az adóemelés ellen tiltakozik a jászberényi Fidesz-frakció

Szoljon
-
 Tegnap 07:00Belföld

Tamás Zoltán, a városi képviselő-testület fideszes frakcióvezetője képviselőtársai társaságában fejtette ki véleményét.

Orbán Viktor: nem érdekel, hogy Soros György zsidó-e vagy sem

2015-ben az volt a mondás, aki nem engedi be a migránsokat, az ne kapjon pénzt – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Die Zeit-nek egy interjúban, amelyet szerdán közölt a liberális német hetilap a hírportálján.

Orbán: “Zsidó-keresztény hagyományokkal” Soros “brüsszeli birodalma” ellen

Soros György cikkére írott válaszában Orbán Viktor használta a fenti kifejezéseket, más, agresszív kitételekkel egyetemben. Mint beszámoltunk róla, Soros György A Project Syndicate honlapján megjelent írásában  úgy fogalmazott, hogy Orbán “kleptokrata rendszert épített …

Orbán Viktor: Minket nem érdekel, hogy Soros György zsidó-e vagy sem

A miniszterelnök a német Die Zeit hetilapnak adott hosszabb interjút, amelyben az uniós konfliktusairól és a menekültkérdésről is beszélt.