Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus-oltása után meghalt egy 79 éves szlovákiai férfi

Telex
-
 Ma 19:41Külföld

A boncolás szerint a meglévő krónikus betegségek voltak azonban nála az elsődleges halálokok.

Éjszakai vadász: Hajsza egy sorozatgyilkos után sorozatajánló

Filmsor
-
 Ma 19:38Film

13 rendbeli gyilkosság, 5 gyilkossági kísérlet, 11 rendbeli nemi erőszak és 14 betörés. Ez Richard Ramirez, az Éjszakai vadász.

Elliot Page három év után válik

24.hu
-
 Ma 19:36Bulvár

Nem sokkal a bejelentése után, hogy transznemű.

Előbb oltassák be magukat, utána vállaljanak babát a gyereket tervező nők egy nőgyógyász szerint

SzMo
-
 Ma 19:21Belföld

Rusvai Miklós víruskutató szerint is érdemes beoltatnia magát annak, aki gyerekre vágyik, mert sokkal rosszabbul jár, ha később a terhesség alatt fertőződik meg.

Egy versenytávot vezetett a koronavírus után visszatérő Leclerc

Origo
-
 Ma 19:12Forma1

Kedden folytatódott a Ferrari fioranói tesztsorozata, Sainz megfigyelőként már jelen volt.

Tesztelés után: Mikor nyithatnak az iskolák?

A január 18-25. közötti országos tesztelés egyik fontos kérdése, hogy mikor nyithatnak meg az iskolák. Marek Krajči egészségügyi miniszter elmondta, hogy hétfőn, február 1-jén erre várhatóan még nem kerül sor.   “Jelen helyzetben félek, hogy nagy kockázat lenne megnyitni az iskolákat”   – nyilatkozta. A ma közzétett eredmények kiértékelése…

Minden elsős hallgató után egy facsemetét ültetnek Soporonban, ez évi 1000 fa!

A Soproni Egyetem (SOE)nagyszerű kezdeményezést indított: ezek után minden évben, a tanulmányaikat ősszel megkezdő valamennyi

Kiderült, mit csinál Volosinovszki György a Barátok közt után

Blikk
-
 Ma 19:10Bulvár

Volosinovszki György a Barátok közt és a Jóban Rosszban egykori színésze élőben volt a Blikk Facebook-oldalának a vendége. A színész elárulta, hogyan telnek a napjai, amióta nem szerepel a sorozatban, sőt, azt is megmutatta, hogy mivel foglalkozik mostanában. A beszélgetés során kiderült, hogy az élet egy furcsa, nem várt fordulatot is tartogatott

Szlovákiában oltás után meghalt egy 79 éves, több krónikus betegségben szenvedő férfi

A boncoláskor azt állapították meg, hogy a krónikus betegségek voltak a halál elsődleges okai, de az oltás nemkívánatos mellékhatásaiként fellépő láz és elgyengülés is hozzájárult a halálához.

Vidnyánszky a kényszerpauza után újra a régi – kioktat, leckéztet, most éppen nemzetközi színtéren

Vidnyánszky Attila -érezve háta mögött a kormány-támogatást- újra régi "fényében" nagyképűsködik és értetlenkedik azon, ha a világban elismert művészek úgy döntenek, az SZFE lenullázásában való aktív részvétele után nem akaranak vele semmilyen közösséget vállalni. 

13 órás vajúdás után született meg Kozma Dominik kisfia: az úszó elárulta, milyen apának lenni

Blikk
-
 Ma 18:30Sport

Élete talán legnehezebb órái után érte a lehető legnagyobb boldogság világbajnoki és Eb-bronzérmes úszónkat, Kozma Dominikot (29).

Hónapok óta küzdenek a beázással egy miskolci, tízemeletes panelház lakói

RTL Klub
-
 Ma 18:20Bulvár

Hónapok óta küzdenek a beázással egy miskolci, tízemeletes panelház lakói. A tetőszigetelés hibái miatt egészen a hetedik emeletig vizesednek a lakások egy-egy eső után. Több lakásban a katasztrófavédelem tanácsára kikapcsolták az áramot is, de az ott élők nem tudnak hová menni.

Tizenhét év után sem iható a vezetékes víz Nagybecskereken

Bojan Dimkić, a nagybecskereki vízgyár igazgatója kijelentette, hogy nem felelnek meg a valóságnak a városi Vízművek bizottságának állításai, amely szerint a gyár nem felel meg a közbeszerzés által meghatározott feltételeknek.

A brexit után drágább a postázás Londonba

Bonyolódott és esetenként megdrágult a postai csomagküldés az év első napjával az Egyesült Királyság és az Európai Unió között.