Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 141 hír

Ukrajnai hölgy vesztette életét egy balesetben Szlovákiában

Halálos kimenetelű baleset történt Szlovákiában, melyben életét vesztette egy 62 éves ukrajnai hölgy. Az tragédia november 23-án történt.

Szezonbeli második győzelmét aratta a szolnoki csapat

A női NB II. Keleti csoportjának tizenkettedik fordulójában a Vasas Akadémiát fogadta a Szolnoki MÁV hölgycsapata.

Michiganben hitelesítették Joe Biden választási győzelmét

A négytagú választási bizottsága hétfőn délután hitelesítette Joe Biden demokrata párti elnökjelölt választási győzelmét. A négytagú bizottság egyik republikánus tagja tartózkodott a hitelesítés megszavazásakor.

Michiganben is hitelesítették Joe Biden választási győzelmét

A kihirdetett eredmény szerint Biden több mint 150 ezer vokssal többet szerzett, mint Trump.

Hitelesítették Joe Biden elnökválasztási győzelmét Michiganben

Michigan állam négytagú választási bizottsága hétfőn délután hitelesítette Joe Biden demokrata párti elnökjelölt választási győzelmét. A négytagú bizottság egyik republikánus tagja tartózkodott a hitelesítés megszavazásakor.

Mázlista, akinek van vendéglátós munkája

Már most mélyen vannak a vendéglátósok, de úgy tűnik, hogy tavasszal még több üzletet fognak bezárni. A teljes helyreállásra pedig még éveket kell majd várni.   A koronavírus első hullámánál még teljes erőbedobással próbáltak túlélni az éttermek, a második hullám viszont, úgy tűnik, végleg betett nekik. Nem túlzás azt állítani, hogy sorra mennek…

Újabb államban aratott fölényes győzelmet Joe Biden: ezek a hivatalos adatok

Michigan állam négytagú választási bizottsága hétfőn délután hitelesítette Joe Biden demokrata párti elnökjelölt választási győzelmét. A négytagú bizottság egyik republikánus tagja tartózkodott a hitelesítés megszavazásakor.

Michiganben hitelesítették Joe Biden választási győzelmét

Michigan állam négytagú választási bizottsága hétfőn délután hitelesítette Joe Biden demokrata párti elnökjelölt választási győzelmét. A négytagú bizottság egyik republikánus tagja tartózkodott a hitelesítés megszavazásakor. A kihirdetett eredmény szerint Biden több mint 150 ezer vokssal többet szerzett, mint Donald Trump hivatalban lévő republiká

Rövidebb lesz a karantén Angliában, akinek negatív a teszteredménye

A koronavírustesztet az angliai érkezés utáni ötödik naptól lehet elvégeztetni.

Michigan államban hitelesítették Joe Biden választási győzelmét

Jelentős mértékben csökkentek Donald Trump esélyei az elnökválasztási eredmény megfordítására.

Látogatás az Öreg Hölgynél

 Ma este az 1965-ös VVK-győzelem városában, Torinóban lép pályára a Ferencváros a Juventus ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Michiganben hitelesítették Joe Biden választási győzelmét

Michigan állam négytagú választási bizottsága hétfőn délután hitelesítette Joe Biden demokrata párti elnökjelölt választási győzelmét. A négytagú bizottság egyik republikánus tagja tartózkodott a hitelesítés megszavazásakor. A kihirdetett eredmény szerint Biden több mint 150 ezer vokssal többet szerzett, mint Donald Trump hivatalban lévő…

10+1 híres ember, akinek még mi is meglepődtünk az életkorán

Gondoltad volna, hogy Jennifer Lopez már 50 éves, Brad Pitt pedig már inkább a hatvanhoz van közelebb? És azt vajon meg tudod tippelni hány éves Reese Witherspoon vagy Gwen Stefani? Meg fogsz döbbenni! Az Éva magazin írása.