Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Ingyenes programtipp a Hévízre látogatóknak

Termal Online
-
  Ma 16:05 Utazás

Szakértő túravezető segítségével lehet bejárni a Hévízi-tó környékét. A programon térítési díj nélkül vehetnek részt az érdeklődők.

Augusztus 1-től megváltozott Hévízen a parkolási rend

Két díjkategóriát alkalmazva piros és sárga várakozási övezetekbe sorolták a város parkolóit, melyeket táblával jelöltek ki.

Befejezték az aratást Békés megyében

A vártnál jobban alakult Békés megyében az őszi árpa termés a nagyon kedvezőtlen tavaszi időjárás ellenére, ám az őszi káposztarepce az utóbbi évek leggyengébb termését produkálta - mondta a Békés Megyei Mezőgazdasági Termelők Szövetsége titkára az MTI-nek hétfőn.

Ittasan vezetett Nyíregyházán – A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. április 30-án Nyíregyházán intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost.

Ismét fizetni kell a parkolásért Hévízen

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Ismét fizetős a városi parkolás, igaz, ezért „cserébe” új, korszerű rendszer és a korábbiaknál több hely szolgálja a vendégeket és a helyieket.

Búcsú a Fradi-legendától – Hévízen is megemlékeznek Szűcs Lajosra

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Az Isten dicsőségére emelt és a Fradi tiszteletére zöldre festett egregyi templomban emlékeznek kedden 17 órakor Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgóra.

Befejezték az aratást Békés megyében

Az őszi káposztarepce az utóbbi évek leggyengébb termését produkálta.

Befejezték az aratást Békés megyében

A vártnál jobban alakult Békés megyében az őszi árpa termés a nagyon kedvezőtlen tavaszi időjárás ellenére, ám az őszi káposztarepce az utóbbi évek leggyengébb termését produkálta - mondta a Békés Megyei Mezőgazdasági Termelők Szövetsége titkára.

Pesti úti idősotthon: befejezték a vizsgálatot, erre jutottak

A lakók nem megfelelő gondozása, a szakdolgozók súlyos létszámhiánya is nagyban hozzájárulhatott a Pesti úti idősotthonban kialakult tömeges halálesetekhez és koronavírus-fertőzéshez - állapította meg Budapest Főváros Kormányhivatala az intézményben tartott rendkívüli ellenőrzésen az MTI szerint.

Befejezték az aratást Békés megyében

A vártnál jobban alakult Békés megyében az őszi árpa termés a nagyon kedvezőtlen tavaszi időjárás ellenére, ám az őszi káposztarepce az utóbbi évek leggyengébb termését produkálta – mondta a Békés Megyei Mezőgazdasági Termelők Szövetsége titkára az MTI-nek hétfőn. A Békés Megyei Mezőgazdasági Termelők Szövetsége 70 taggal…

Befejezték a Pesti úti idősotthon vizsgálatát, felvételi tilalmat rendeltek el az intézményben

Véget ért a fővárosi kormányhivatalnak a Pesti úti idősek otthonában végzett rendkívüli ellenőrzése. Erről tájékoztatta a vizsgálatot végző Budapest Főváros Kormányhivatala az MTI-t. Mint írják, megállapították, hogy

Boróka és Bazsalikom is ellátogatott a hévízi piacra

Zaol
-
  Tegnap 15:00 Megyei

Teheneket fejtek szombaton délelőtt a fürdőváros piacán, a látványos bemutató a helyi termékeket és termelőket népszerűsítő sorozat része volt.

Befejezték az aratást Békés megyében

A vártnál jobban alakult Békés megyében az őszi árpa termés a nagyon kedvezőtlen tavaszi időjárás ellenére, ám az őszi káposztarepce az utóbbi évek leggyengébb termését produkálta – mondta a Békés

Hévízi Tófürdő

A Balaton délnyugati végénél, az észak-déli irányban elnyúló dombhát nyugati völgyében található a már a rómaiak idejében is ismert Hévízi Gyógytó.

Hévízi Tófürdő

A Balaton délnyugati végénél, az észak-déli irányban elnyúló dombhát nyugati völgyében található a már a rómaiak idejében is ismert Hévízi Gyógytó.