Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Szabadulj meg ettől az ikeás kétszersülttől, veszélyes az egészségre

Visszahívják a lenti azonosítókkal ellátott Knäckebröd Flerkorn (Többgabonás kétszersült) 250 grammos terméket etilén-oxid szennyezettség miatt.

A rendszeres takarítás hatásai az egészségre

Kisalföld
-
 Tegnap 12:29Megyei

Takarítás? A fájdalmas szó hallatán mindenki felsóhajt belül, és a kosz, mocsok képei villannak az agyába. Egy hosszú, fáradságos, nem kívánt extra műszak, amit el kéne végezni a nap végén.

Veszélyesek egyes merőkanalak, evőeszközök, tányérok, hordozható poharak az egészségre

Az Európai Unió tagállamaiban tilos azoknak az élelmiszerekkel érintkező termékeknek a forgalmazása, amelyek műanyagot és

Illegális a környezetbarátnak hitt bambusz pohár, mivel káros az egészségre

Illegális a műanyagot és bambuszt együttesen tartalmazó, élelmiszerekkel érintkező termékek forgalmazása, figyelmeztet közleményében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A rendelkezés nem csak magyarországon, hanem az Európai Unió teljes területén kötelező érvényű. Az utóbbi években az élelmiszerek és takarmányok…

Vidd vissza ezt a lencsét, mert az egészségre veszélyes

A visszahívás oka a termékben lévő, megengedett határérték feletti növényvédőszer maradvány (flutriafol). Ezért a METRO Kereskedelmi Kft. megteszi a szükséges óvintézkedéseket és tájékoztatja az érintett vásárlókat a visszavonásról és visszahívásról.

A füstmentes dohánytermékek is veszélyesek

Női NetCafe
-
 21.01.16 23:10Egészség

Óriási népszerűségnek örvendenek a füstmentes dohányipari termékek, amelyek egyértelműen összefüggésbe hozhatók az ún. opportunista fertőzésekkel egy friss kutatás szerint.

Milyen hatással vannak a mentális egészségre az Insta-filterek?

Cosmopolitan
-
 21.01.15 18:19Egészség

A képszerkesztés egy teljesen új dimenzóba lépett, hiszen akár két mozdulattal úgy nézhetünk ki, mintha Kylie Jenner ikertesói lennénk. De ez tuti, hogy jó dolog? Mellesleg mi a helyzet az önbizalmunkkal?

MNB: a dohánytermékek áremelkedése növelte a maginflációt tavaly decemberben

Trademagazin
-
 21.01.15 10:22Gazdaság

 A keresletérzékeny termékek és az üzemanyagok inflációs hozzájárulása tavaly decemberben emelkedett, amit az élelmiszerek inflációs hozzájárulásának mérséklődése ellensúlyozott, így összességében az infláció az előző hónaphoz képest nem változott. A maginfláció