Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Éveken át tartó növekedés után visszaesés történt tavaly a járműpiacon

A tavaly forgalomba íratott új és használt személyautók számán is meglátszik a koronavírus-járvány hatása: miközben a korábbi években mindig 600 ezer fölött alakult ez a szám, tavaly alig haladta meg az 500 ezret a bejegyzések száma. Hargita megyében az országos helyzethez hasonlóan visszaesés volt tapasztalható.

Utóünnepség a nyíregyházi állatkertben: így örültek a leszedett karácsonyfáknak a megajándékozott nagymacskák

Meglehetősen vadul utókarácsonyoztak a nyíregyházi állatkert oroszlánjai, tigrisei, leopárdjai. Vízkereszt után, farsang előtt fenyőfavadászattal ünnepeltek a hatalmas ragadozók. Gondozóik leszedett karácsonyfákkal ajándékozták meg őket, ugyanis valamiért nagyon kedvelik a tűlevelűeket.

Figyelem! Ezt a terméket hívja vissza a Bonduelle, üvegdarabokat tartalmazhat

A Bonduelle elővigyázatosságból visszahívja az általa készített üveges, 580 milliliteres kiszerelésben árusított céklát a forgalomból – olvasható a terméket forgalmazó Spar honlapján.

Már több mint 5 millió oltásnál tartanak a britek

A nagy-britanniai koronavírus-járvány halálos áldozatairól szerdán közzétett napi összesítésben több mint 1800 haláleset szerepel, de az adat számos olyan halálozást is tartalmaz, amelyek korábban történtek. Az újonnan kiszűrt koronavírus-fertőzések száma ugyanakkor ismét jelentősen csökkent, és a koronavírus elleni oltásból már több mint…

Biden csapatszemlét tartott

A békés hatalomátadás jegyében mindegyik programon részt vesznek a kongresszus demokrata és republikánus vezetői is.

Hogyan tartsunk rendet otthon a cipők között?

Szeretné, ha a cipők nem hevernének szanaszét az előszobában? Íme néhány ötlet a tárolásukra.

Civil szervezetek alkotmánysértőnek tartják a Meseország Mindenkié diszkriminálását

Bíróséghoz fordul a Labrisz, mert a kormányhivatal ráíratná, hogy a könyvben a “hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedésminták” jelennek meg. A fogyasztóvédelem megbélyegezné a Meseország Mindenkié című kiadványt, és arra kötelezné a kiadó Labrisz Leszbikus Egyesületet, tüntesse fel a könyvön, hogy a mesék eltérnek a…

Vadat gázolt a Szombathelyről Zalaegerszegre tartó személyvonat

Porpác és Sárvár között a Szombathelyről Zalaegerszegre tartó személyvonat vadat gázolt szerda este.

A Labrisz alkotmánysértőnek tartja a kormányhivatal döntését, bírósághoz fordulnak

Az egyesület arra buzdít mindenkit, hogy jelentsen be hasonlóan "megtévesztő" meséket. Például a Vukot.

Ausztriában botrány robbant ki az oltási sorrend be nem tartása miatt

Botrány robbant ki Ausztiában a koronavírus elleni oltások beadása körül, Sebastian Kurz kancellár a Kronen Zeitung című osztrák lapnak nyilatkozva szerdán megengedhetetlennek nevezte, hogy polgármesterek és feleségeik, illetve helyi prominens személyiségek soron kívül jutottak hozzá a vakcinához.

Már a hétvégén jöhet az éjszakai kijárási tilalom Hollandiában

A koronavírus-járvány visszaszorítása érdekében Hollandia éjszakai kijárási tilalmat kíván életbe léptetni már a hétvégétől, a kormány emellett az javasolja, hogy az ország ne fogadja a Nagy-Britanniából, Dél-Afrikából és a dél-amerikai kontinensről érkező repülőjáratokat - jelentette be Mark Rutte holland miniszterelnök szerdán.

Hollandia kijárási tilalmat léptethet életbe a hétvégén

A tervek szerint este fél kilenctől reggel négy óráig lesz érvényben.

Itt tart a 3-as metróvonal felújítása, erre készülj a fővárosban

A 3-as metróvonal középső szakaszán a hét legmélyebben fekvő állomás átfogó korszerűsítésén dolgoznak most.

Ausztriában botrány robbant ki az oltási sorrend be nem tartása miatt

Botrány robbant ki Ausztiában a koronavírus elleni oltások beadása körül, Sebastian Kurz kancellár a Kronen Zeitung című osztrák lapnak nyilatkozva szerdán megengedhetetlennek nevezte, hogy polgármesterek és feleségeik, illetve helyi prominens személyiségek soron kívül jutottak hozzá a vakcinához.

Rákosmenti babacsomag: kerületi tartózkodási hellyel is igényelhető

Január 1-től a Rákosmenti Babacsomagot már szélesebb körben biztosítja a kerületi családoknak. A jogosultság megítélésekor a tartózkodási hely is elfogadható, ha életvitelszerűen a kerületben él valamelyik szülő. Emellett a gyakorlati tapasztalatokat alapul véve új határidők léptek életbe. A támogatás igénylésében a kerületi védőnők is…