Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 316 hír

Koronavírus: Orbán Viktor a jövő héten dönthet a korlátozásokról

A hétvégén áttanulmányozza a szakértők által készített javaslatcsomagot.

Orbán Viktor a jövő héten jelenthet be szigorításokat

Orbán Viktor a hétvégén áttanulmányozza a szakértők által készített javaslatcsomagot és a jövő héten jelenthet be újabb intézkedéseket a koronavírus-járvány elleni védekezéshez.

Koronavírus: Orbán Viktor a jövő héten jelenthet be szigorításokat

Orbán Viktor a hétvégén áttanulmányozza a szakértők által készített javaslatcsomagot és a jövő héten jelenthet be újabb intézkedéseket a koronavírus-járvány elleni védekezéshez.

Operatív törzs: a jövő héten várhatóak különböző intézkedések

A magyarországi koronavírus-fertőzöttek jelentős része külföldről érkezőkkel került kapcsolatba –

Operatív törzs: a jövő héten várhatók intézkedések

Lakatos Tibor közölte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a hétvégén tanulmányozza az erről szóló javaslatcsomagot. Az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője hozzátette: a magyarországi koronavírus-fertőzöttek jelentős része külföldről érkezőkkel került kapcsolatba.

Operatív törzs: Orbán Viktor jövő héten dönthet a járványügyi korlátozásokról

A magyarországi koronavírus-fertőzöttek jelentős része külföldről érkezőkkel került kapcsolatba - hangsúlyozta az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője pénteken a közmédiának nyilatkozva. Lakatos Tibor elmondta, hogy az illetékes szervek kidolgoztak egy javaslatcsomagot, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök a hétvégén áttanulmányoz,…

Magyar Kupa fordulóval rajtolt a hegyikerékpárosok szezonja

Zaol
-
  Ma 19:44 Sport

Egy héttel ezelőtt a hegyikerékpárosoknál is beköszöntött végre az új szezon: a Magyar Kupa sorozat első versenyét a Pest megyei Csömörön rendezték meg, ahol a megyeszékhelyi ZKSE is képviseltette magát.

Úgy tűnik, már a jövő héten elfogadhatják a Lánchíd felújításáról szóló tendert – A Váralagút egyelőre kimarad

Draskovics Tibor, a BKK igazgatóságának elnöke egy interjúban beszélt arról, hogy is áll most a Lánchíd felújítási projektje.

Hamilton: Szívás lesz, ha innen kell rajtolnom

Lewis Hamilton, a Mercedes Forma-1-es versenyzője nem teljesen elégedett a Stájer Nagydíj pénteki szabadedzéseit követően – a brit bízik benne, hogy megtarthatják az időmérőt.

Megvan, mikor rajtol a Bundesliga új idénye

A szezon a korábbi gyakorlatnak megfelelően a Bundesliga-rajt előtt egy héttel, a Német Kupával veszi kezdetét.

Hamilton: Szívás lesz, ha innen kell rajtolni

Formula
-
  Ma 18:22 Forma1

Lewis Hamilton nem volt elégedett a második szabadedzésen nyújtott tempójával a Stájer Nagydíjon, de nem csak a csapaton belüli lemaradása aggasztja: úgy tűnik, az üldözőknek sikerült közelebb zárkózniuk a Mercedeshez.

Jövő héten elfogadhatják a Lánchíd-tendert, a Váralagút felújítása nélkül

Draskovics Tibor, a BKK igazgatóságának elnöke szerint a 2-es villamos megállójára sincs fedezet.

A jövő héten sor kerülhet a Starship tesztrepülésére

Rakéta
-
  Ma 17:29 Tudomány

Amennyiben a következő hét elején a Raptor hajtómű tesztjén nem lesz semmi galiba, magasba szállhat a Starship ötödik prototípusa.

Jövő héten indul a Boldogságműhely Vásárhelyen

Promenad
-
  Ma 17:08 Életmód

Újra elindul az Egészséges Vásárhely Program vásárhelyi Egészségfejlesztési Irodájának szervezésében a Boldogságműhely elnevezésű csoportfoglalkozás.

Enyhítést fontolgatnak a japánok

Dunaújváros
-
  Ma 17:06 Megyei

A japán kormány fontolóra veszi annak lehetőségét, hogy a jövőre halasztott tokiói olimpiára és paralimpiára utazó sportolók esetében enyhítsen az országba lépés feltételein.