Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Skandináv lottó nyerőszámai a 3. héten

Szerda este kihúzták a Skandináv lottó 2021/3. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten volt telitalálatos szelvény, a szerencsés 243 768 700 forinttal lett gazdagabb. A gépi sorsolás nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:7;

Egy hét tudomány 2021/03.

Rövid hírek: vírus, vulkánkitörés, hurrikán és mindenféle istencsapása. Plusz izgalmas tudományos felfedezések.

Egy hét kultúra 2021/03.

Rövid hírek: kultúra itthon, külföldön és másutt.

Ezek az európai és kínai vakcinák kaphatnak engedélyt heteken belül a WHO-tól

A koronavírus ellen kifejlesztett több nyugati és kínai vakcina jóváhagyását tervezi a következő hetekben és hónapokban az Egészségügyi Világszervezet (WHO), hogy elláthassa a kis és közepes jövedelmű országokat - derül ki az ENSZ egészségügyi szervezetének egyik belső dokumentumából, amely a Reuters brit hírügynökség birtokába jutott.

itt az új sorsjegycsalád a nemzeti lottótársaságtól - 25,50,75 millió forintos főnyereményekkel

Január közepétől egy háromtagú sorsjegycsaláddal bővült a nemzeti lottótársaság kínálata. A Napi, Heti, illetve Havi Bónusz elnevezésű sorsjegyek az 500, az 1000 és a 2000 forintos árszegmensben kínálnak újabb választási lehetőséget a játékosok számára. Az elvihető főnyeremény sorrendben 25,50 illetve 75 millió forint.

Táblagépeket adott át a Hétkrajcár Egyesület Békésen

Beol
-
 Ma 20:27Belföld

Tíz táblagépet adott át tehetséges, illetve rászoruló középiskolás diákoknak a békési Hétkrajcár Egyesület szerdán délután, a helyi polgármesteri hivatalban. Az egyesülettel azonos nevű Hétkrajcár Program éppen tízéves múltra tekint vissza a városban.

Hétfőn megállapodás születhet a minimálbérről

167 400 forint lehet a minimálbér, 219 000 forint a garantált bérminimum.

Több vakcina jóváhagyását tervezi a WHO a következő hetekben

Hogy elláthassák a kis és közepes jövedelmű országokat.

Heti 43 millióba kerül a karantén Robbie Williamsnek

Az énekes a karibi térségben, Saint-Barthélemy egyik luxusvillájában tölti a 14 napos karantént családjával, miután pozitív koronavírus tesztet produkált.

Színre lépett – A bogár japán változata

Nem mintha eddig beleveszett volna a forgalom szürke tömegébe, de a Nissan Juke mostantól még színesebb egyéniség.

Törökországban egy hét alatt beoltották az egészségügyben dolgozókat

Törökországban meghaladta az egymilliót azoknak a száma, akiknek az új, koronavírus elleni tömeges oltás keretében már beadták a vakcinát.

Hétéves fiának hiába beszéltek Marianna haláláról, ő azóta is hazavárja a meggyilkolt karcagi édesanyát

A vita közben megfojtott nő gyermekeinek a fejét azzal tömte a gyilkos, hogy édesanyjuk elhagyta őket. Pedig – mint utóbb kiderült – ő maga végzett az exével, akinek a holttestét könyörtelenül elásta. A gyerekek máig reménykednek benne, hogy anyjuk hazatér. Sajnos mindhiába.

Már a hétvégén jöhet az éjszakai kijárási tilalom Hollandiában

A koronavírus-járvány visszaszorítása érdekében Hollandia éjszakai kijárási tilalmat kíván életbe léptetni már a hétvégétől, a kormány emellett az javasolja, hogy az ország ne fogadja a Nagy-Britanniából, Dél-Afrikából és a dél-amerikai kontinensről érkező repülőjáratokat - jelentette be Mark Rutte holland miniszterelnök szerdán.

Hollandia kijárási tilalmat léptethet életbe a hétvégén

A tervek szerint este fél kilenctől reggel négy óráig lesz érvényben.