Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tovább csökkent a koronavírusos betegek száma Vajdaságban

Az elmúlt nap folyamán a tartományban mindössze 181 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak, ebből Újvidéken 27-et – áll a Vajdasági Közegészségügyi Intézet közleményében – írja a 021.rs. A

Még tovább csökkentek az albérletárak

Novemberben újabb, 10 százalékos csökkenést mértek a szakemberek a magyarországi albérletáraknál. Budapesten ötéves mélypontra zuhantak vissza a bérleti díjak.

Izraelben a vakcinának köszönhetően jelentős mértékben csökkent az újonnan regisztrált fertőzöttek száma

Egy hónappal a tömeges oltás megkezdése után Izraelben a vakcinának köszönhetően jelentős mértékben csökkent az újonnan regisztrált fertőzöttek száma – derült ki a legnagyobb izraeli biztosító, a Klalit első tanulmányának eredményéből.   Már két héttel azután, hogy beadták a Pfizer/BioNTech konzorcium első adag vakcináját, a 60 év…

Útmutató a Csok felvételhez

Egyáltalán nem alaptalanul mondják, hogy 2021 a Csok, vagyis a Családi Otthonteremtési Kedvezmény éve, hiszen egymást érik azok a kedvezmények, amiket ezzel az állami támogatással kaphatnak az igénylők.

Tovább csökkentek az albérletárak – Ötéves mélypontra süllyedtek a budapesti átlagos bérleti díjak

Újabb árcsökkenés történt az országos albérletpiacon, novemberben 10 százalékkal voltak alacsonyabbak a bérleti díjak, mint egy évvel korábban.

Ingyenes oktatási szoftverrel segíti a digitális oktatást a Vodafone Alapítvány és a Mozaik Kiadó

A Vodafone és a Mozaik Kiadó március óta azon dolgozik, hogy támogassa a diákokat és pedagógusokat a digitális oktatásra való átállásban. A két cég most újabb segítő intézkedést jelentett be: a tanév végéig ingyenes mozaBook hozzáférést és 5 szabadon választható digitális könyvet biztosít a Vodafone Digitális Iskola Programjában…

Az Inter sztárja a Juventus címerét csókolta meg

Arturo Vidal ráadásul a két csapat egymás elleni rangadója előtt tette ezt. Aztán gólt szerzett...

Az IT iránt érdeklődő fiatalokat segíti a mentorprogram

A járványügyi szabályok betartása mellett zajlik a a U-Hub Udvarhelyszéki IT&C Közösség Junior Mentorprogramja: a népszerű kezdeményezést a középiskolásokra is kiterjesztették. A cél, hogy a pályaválasztás előtt rálátást kapjanak a diákok az informatikai szakma nyújtotta lehetőségekre.

Tovább csökkentek a lakbérek - Ötéves mélypontra süllyedtek a budapesti átlagos bérleti díjak

Ahogy arra számítani lehetett, a lakásbérleti-díjak lejtőn maradtak a KSH-ingatlan.com lakbérindexe szerint. Országos szinten az átlagos bérleti díjak tavaly novemberben több mint 10 százalékkal mérséklődtek az egy évvel korábbi szinthez képest - áll az ingatlan.com legfrissebb összefoglalójában.

Tovább csökkentek a lakbérek - Ötéves mélypontra süllyedtek a budapesti átlagos bérleti díjak

Ahogy arra számítani lehetett, a lakásbérleti-díjak lejtőn maradtak a KSH-ingatlan.com lakbérindexe szerint. Országos szinten az átlagos bérleti díjak tavaly novemberben több mint 10 százalékkal mérséklődtek az egy évvel korábbi szinthez képest - áll az ingatlan.com legfrissebb összefoglalójában.

Tőzsde - Csökkenéssel nyitottak a főbb európai piacok

Az általános piaci óvatosság közepette enyhe csökkenéssel indult a kereskedés a főbb nyugat-európai részvénypiacokon hétfőn.

Tovább csökkentek az albérletárak - Ötéves mélypontra süllyedtek a budapesti átlagos bérleti díjak

Újabb árcsökkenés történt az országos albérletpiacon, novemberben 10 százalékkal voltak alacsonyabbak a bérleti díjak, mint egy évvel korábban. A fővárosban a kiadó használt ingatlanok egy négyzetméterre vetített "ára" január elejére 3 ezer forint alá süllyedt a kínálati piacon, ami a 2017-es szintnek felel meg. A fővárosi átlagos bérleti díjak…

Jelentősen csökkent a kőolaj és a földgáz exportjából származó orosz bevétel

VG
-
 Ma 09:58Tudomány

A külföldön értékesített orosz kőolaj mennyisége 220,241 millió tonna volt a vizsgált időszakban.

Csökkent az elhunytak és az új fertőzöttek száma is hétfőre

A friss adatok kicsivel jobbak a hétvégieknél.

Tőzsde – Csökkenéssel nyitottak a főbb európai piacok

Az általános piaci óvatosság közepette enyhe csökkenéssel indult a kereskedés a főbb nyugat-európai részvénypiacokon hétfőn. A londoni tőzsde fő mutatója, az FTSE-100 index 0,18 százalékos, a frankfurti DAX-index 0,59 százalékos, a párizsi CAC-40 0,48 százalékos, a milánói Ftse MIB 0,71 százalékos, a madridi Ibex 35 index pedig 0,33…