Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Osztrák-német síháború fenyeget a koronavírus-járvány miatt

Ripost
-
 Ma 15:10Külföld

A jelenlegi tervek szerint december közepén enyhíthetnek az osztrákok a koronavírus-járvány miatt elrendelt szigorú korlátozásokon. Ez egyben a síparadicsomok megnyitását is jelentené, ami azonban a bajor miniszterelnöknek nagyon szúrja a szemét.

Leállt Bajorország legnagyobb vágóhídja koronavírus-fertőzések miatt

Időről időre bekerülnek a hírekbe a német húsipari vállalkozások azzal, hogy a koronavírus-fertőzöttek magas száma miatt átmenetileg le kell állítaniuk a termelést. Most Bajorország legnagyobb feldolgozójának 300 dolgozójából lett 83-nak pozitív a tesztje.

Combra tévedt kéz miatt vert meg brutálisan két férfi egy nőt, majd meztelenül kidobták az utcára

Zlatica Antalová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a nő és a két férfi együtt iszogatott egy lakásban, amikor a nő megérintette a 24 éves férfi combját. Ő részegségében azt hitte, hogy a másik, 27 éves férfi molesztálja őt. A fiatalabb férfi később a rendőröknek elmondta, hogy a közte és a másik fickó között kialakult nézeteltérés vége az le

Terrortámadás kísérlete miatt tárgyalnak ma Antwerpenben

A vádlottak padján négy iráni állampolgár ül, köztük Teherán korábbi bécsi diplomatája.

A SIÓ a hazai junior CSR élvonalában

Idén a "Köszönjük, SIÓ!” Iskolatáska Program nyerte el a junior kategóriában a CSR Hungary Díjat, vagyis a Magyar Üzleti Felelősség Díját és az elismeréssel járó kétéves önkéntes védjegyhasználatot. Magyarország vezető gyümölcslégyártójának attitűdformáló, integratív jótékonysági programja az elmúlt 13 évben mintegy 750 intézményt és…

Pásztor Anna minden héten sír a Dancing with the Stars miatt

Pásztor Anna a Hazai Sláger című rádióműsornak adott interjút, amiben a Dancing with the Stars versenyéről is mesélt.

A koronavírus miatt teljesen megváltozik a kiszolgálás a McDondald's-ben

Life
-
 Ma 14:33Életmód

A koronavírus-járványnak köszönhetően a gyorsétterem-lánc gyökeresen újragondolta az éttermi kiszolgálás jövőjét. 

Hazai és nemzetközi szinten is élvonalban szerepel a Debreceni Egyetem orvosképzése

Dehir
-
 Ma 14:30Megyei

Debrecen – Az Általános Orvostudományi Karon nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati oktatásra, a tehetséggondozásra és a társadalmi felelősségvállalásra is.

Egy orosz lehetőség felgyorsítja a Szputnyik V oltás hazai engedélyezését

Mihail Murasko orosz egészségügyi miniszter Szijjártó Péterrel egyeztetett, közös sajtótájékoztatójukon jelentették be a felajánlást. Beszéltek a gázvezetékek ügyéről és Paks II-ről is.

Lezajlott az országos tesztelés: rengeteg iskola, óvoda zár be a járvány miatt

Nincs még eredménye a pedagógusok országos tesztelésének, azt viszont már tudjuk a nyilvános adatokból: az összes magyar általános iskolai osztályok egynegyede rendkívüli szüneten van. Az óvodai csoportoknak pedig már 13 százalékát

Lecsapott az MNB: 23 milliós bírság közel száz, a piacot manipuláló tőzsdei ügylet miatt

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 23 millió forint bírságot szabott ki a Bonatrevi Sales a.s cseh székhelyű társaságra a piaci manipulációt tiltó jogszabályi rendelkezések és a szavazati jog mértékének bejelentésére vonatkozó jogszabályi előírások megsértése miatt – közölte a jegybank az MTI-vel pénteken. Az MNB tiltott piacbefolyásolás…

Jön az első "karanténmentes" repülőjárat Európa és Amerika között

„Karanténmentes” repülőjáratokat indít a Delta Air Lines és az Alitalia az Egyesült Államok és Olaszország között – írja a Financial Times. Ez lesz az első olyan járat az Egyesült Államok és Európa között, aminek utasait nem kötelezik karanténra a repülés után.

Óriási balhé pattant ki az importautók miatt itthon

A Magyar Gépjármű-kereskedők Országos Egyesülete (MGOE) szerint elfogadhatatlan helyzet alakult ki a külföldről importált autók magyarországi forgalomba helyezésével kapcsolatban.

Karambol miatt teljesen lezárták a Szoboszlói utat

Két autó ütközött, mentők, tűzoltók a helyszínen.