Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 202 hír

Még a héten jön a Total War Saga: Troy többjátékos módja

Hamarosan egymásnak ereszthetjük a mítikus hőseink által vezérelt seregeinket.

A dízelautósok örülhetnek a jövő héten

A nemzetközi piacon még mindig emelkedő tendenciában van a Brent típusú olaj ára: 3 százalékot nőtt a hordónkénti ár a héten. 43 dollárról 45 dollárig emelkedett az árfolyam, ami leginkább annak köszönhető, hogy a koronavírus elleni oltóanyaggal kapcsolatban kedvező hírek jöttek – olvashat a holtankoljak.hu oldalán.

Csak múlt héten 13 millióért hirdetett a kormány a Facebookon

A legtöbb facebookos hirdetésben Orbán Viktor videóit tolják.

Fontos bejelentést tett a Magyar Posta az időseknek, nagy változás jön a héten

Erről minden 65 év felettinek tudnia kell: csütörtöktől érdemes átgondolni, mikor megy a postára.

Gyönyörű telihold és a fagyhold fogyatkozása kápráztat el minket jövő héten

woohoo
-
 Ma 12:27Életmód

Páratlan természeti jelenségben lehet részünk, ha november 30-án, a kora reggeli órákban az égre pillantunk. A novemberi teliholdra, miután teljes pompájában megmutatkozik, a Föld sarló alakú árnyékot vet majd. A novemberi teliholdat sokféle névvel illetik. A Frost Moon – fagyhold – csupán az egyike azoknak a különleges…

Fontos bejelentést tett a Magyar Posta az időseknek: már a héten jön a változás

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek – közölte a Magyar Posta szerdán az MTI-vel.

Jövőformáló újításokkal ismerkedhetnek a felvételizők a BME Online Nyílt Héten

Csaknem száz virtuális eseményen mutatkoznak be a Műegyetem alap- és mesterképzései 2020. november 27. és december 4. között. Az érdeklődők emellett a jövő technológiáiról is hallhatnak.

A héten Vásárhely környékén is megkezdődik az élőnyúl-befogás

Megyénk országosan is jelentős, exportképes állománnyal rendelkezik, ami most némileg kompenzálhatja a vadásztársaságok őzbakvadászatból kiesett bevételét.

Hazánkban hetente egy nő belehal a családon belüli erőszakba, és minden ötödik nő érintett

A nők elleni erőszak világszerte hatalmas probléma, amin a COVID-19 által kialakult helyzet még tovább rontott. A második hullám következtében bevezetett szigorítások  hatására még tovább növekedhet a családon belül elkövetett erőszakos esetek száma, mivel az első hullám kijárási korlátozásai alatt 20%-al növekedtek ezen…

Minden héten életét veszti egy nő Magyarországon a kapcsolati erőszak következtében

A nők elleni erőszak világszerte hatalmas probléma, amin a COVID-19 által kialakult helyzet még tovább rontott. A második hullám következtében bevezetett szigorítások hatására még tovább növekedhet a családon belül elkövetett erőszakos esetek száma, mivel az első hullám kijárási korlátozásai alatt 20%-kal növekedtek ezen…

Obama memoárja hasított az első héten

Barack Obama volt amerikai elnök életrajzából az első héten annyi ment el, mint amennyit Bush és Clinton memoárjaiból a megjelenést követő első héten összesen eladtak.

Ezen a héten is több zöldségnek és gyümölcsnek emelkedett az ára a standokon

Beol
-
 Ma 08:00Belföld

Többek között drágult a tv-paprika, a hegyes erős paprika, a paradicsom, de olcsóbb lett a narancs és a mandarin.

A dízelautósok örülhetnek a jövő héten

A kőolaj árfolyama 45 dollárig emelkedett, miután a koronavírus elleni oltóanyaggal kapcsolatban kedvező hírek érkeznek.

Nem várható újabb szigorítás a héten - Kövér László szerint nem indokolja semmi, hogy kövessük Ausztria példáját

Kövér László, az Országgyűlés elnöke kedden videómegbeszélést folytatott osztrák kollégájával, Wolfgang Sobotkával, elmondta, hogy Ausztriában óvatos enyhítéseket terveznek, amit fokozatosan karácsonyig terveznek bevezetni. Itthon a magyar házelnök szerint a szigorítások fenntartása a valószínűbb.