Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bécs döntött, további két héttel kitolják a teljes zárlatot

A döntés értelmében Bécs május 2-ig meghosszabbítja a teljes zárlatot, tehát a korlátozások érvényben maradnak, továbbra is zárva tartanak az üzletek.

Serie A: egy öngól döntötte el a hétfő esti bajnokit

NSO
-
 Tegnap 22:42Foci

A Sassuolo 1–0-ra győzött a Benevento vendégeként az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 30. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.

Íme: ilyen lehet a harmadik híd, egyelőre vasút nélkül

Szegeder
-
 Tegnap 22:32Belföld

Épp most posztolt arról Nemesi Pál, a Dél-alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna kormánybiztosa Facebook-oldalán, hogy mennyire tárgyalnak a déli Tisza-híd, azaz a harmadik híd ügyében. Egy látványterv is megjelenik, ami szerint nem olyan lehet, mint a 2019-es kampányban bedobott verzió.

Járványügyi szakember: túl vagyunk a harmadik hullám tetőzésén

Liner
-
 Tegnap 22:30Életmód

Ferenci Tamás biostatisztikus szerint fellélegezhetünk, ugyanis az eddigi adatok alapján a koronavírus-járvány folyamatos csökkenést mutat Magyarországon.

A harmadik hullám okozta kihívások ellenére tovább nőtt a KKV-k bizalma

A harmadik hullám okozta kihívások ellenére tovább javultak a hazai kis- és középvállalkozások következő egy évre vonatkozó várakozásai, derült ki a K&H kkv bizalmi index első negyedéves kutatásából. A cégek éledező optimizmusát igazolja, hogy az index az előző időszakhoz képest 9 pontról 14 pontra ugrott, mely erőteljesen közelít a járványt…

Müller Cecília: Tetőzik a harmadik hullám

Úgy tűnik, talán elértük, illetve a napokban elérhetjük a járvány harmadik hullámának platófázisát - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online sajtótájékoztatóján az adatok alakulására hivatkozva.

Rusvai: június elején túl lehetünk a harmadik hullámon

Hírklikk
-
 Tegnap 20:47Belföld

A virológus bízik abban, hogy június közepére teljesen fel lehet oldani a korlátozásokat.

Úgy döntöttek, nem várnak tovább: férjhez ment Barbee

Bata Adrienn, vagyis Barbee (30) és párja, Gábor a múlt szombaton mondták ki a boldogító igent.

Negyedmillió középiskolást teszteltek le az újranyitás első napján Görögországban

A következő hetekben további 10 millió koronavírus-tesztet adnak ingyen azoknak, akik sok emberrel találkoznak.

Két megállapodás született a szekszárdi egyetemi karon

Teol
-
 Tegnap 20:00Kultúra

Együttműködési szerződéseket írtak alá hétfőn délelőtt Szekszárdon, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karán.

Hetesek döntöttek a férfi kézilabda Magyar Kupa bronzmeccsén

Sport365
-
 Tegnap 19:44Kézilabda

Mindkét csapat játéka hullámzó volt.

Ki vagyok én? - avagy egy dal harmadik élete

port.hu
-
 Tegnap 19:00Zene

Kalandos élete van Bodrogi BoZaN András és Kristóf Norbert közös dalának, amely eredetileg 2017-ben jelent meg BoZaN: For Your Balance című EP-jén.

Djokics Zseljko: Szekszárd most már a kosárlabda városa is

Edzői pályafutása csúcsára ért a női Európa Kupában vasárnap megszerzett bronzéremmel Djokics Zseljko. A vajdasági szakember interjút adott lapunknak a négyes döntő után.

Elkapta a gyerekeket a harmadik hullám – gyermekorvost kérdeztünk a tünetekről

Nincs a gyermekek között olyan korosztály, amelyik nem érintett a koronavírus- járvány harmadik hullámában, de főként a tizenéveseknél súlyosak a tünetek. Dr. Póta György gyermekorvos azt mondja, olyan gyors lehet az állapotromlás, hogy nem szabad várni az orvossal és a kórházzal.  

Kialakult a K&H MN3B-HO harmadik szezonjának mezőnye

Esport 1
-
 Tegnap 17:30Gaming

Összeállt Magyarország Rocket League elitje, több hétnyi nyíltselejtező, és egy egész napos zártselejtező után megvan a bejutók névsora, akik az előző szezon meghívóttaihoz csatlakoznak.