Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jó reggelt, Csongrád-Csanád megye!

Szegeder
-
  Ma 00:22 Belföld

A mai nappal új korszak kezdődik a környéken élők számára, legalábbis ami a hivatalnokokat illeti, mást ugyanis nem igazán érint a tény, hogy átnevezték Csongrád megyét. Ma 0 órától immáron Csongrád-Csanád megyében élünk, ennek apropóján pedig összeszedtünk néhány tudnivalót, és megválaszolunk pár felmerült kérdést.

Gyászoldalakkal jelenik meg Trianon 100 éves évfordulóján az aradi Nyugati Jelen

Origo
-
  Ma 00:13 Kultúra

A magyar nyelvű regionális lap feketére cserélte a fejlécét és a tipográfiáját, nincsenek benne színes képek sem.

Hallgasd meg az összetartozás dalát – Csík Zenekar: Hazám, hazám

Elkészült a Nemzeti Összetartozás Dala, a Csík Zenekar dalát olyan művészek éneklik, mint Miklósa Erika, Szarka Tamás és Molnár Levente.

A személyes kapcsolat még nem protekció

Lokál
-
  Ma 00:01 Életmód

A munkaerőpiacon a személyes kapcsolatok mobilizálása nem egyenlő a protekcióval, nem egyenlő a mutyival - pedig sokan ezt gondolják. Baráth András elhelyezkedési tanácsadó segítségével összegyűjtöttük, hogyan lehet az álláskeresés során a személyes kapcsolataink kiaknázásávallehetőségekhez jutni?

Jobban megéri a nagyobbat venni? Ezt ajánlja az Xxl akció a Spar akciós szórólapjában

Blikk
-
  Ma 00:00 Bulvár

A népszerű mondás, miszerint a kevesebb több, most még igazabb, mint általában. A SPAR ugyanis most olyan XXL csomagokkal készült, amelyekkel nemcsak jobban járhatunk anyagilag, de be is spájzolhatunk a finomságokból későbbre. Az akció 2020. június 4-től 2020. június 10-ig érvényes.

Trianon 100 - Miniszterelnökség: világszerte megemlékeznek az évfordulóról

Gondola
-
  Tegnap 23:48 KülföldTrianonMTVA

Nemcsak az anyaországban, de  világszerte megemlékeznek a trianoni békediktátum századik évfordulójáról - közölte a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztosa az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában

13 illegális migráns Bács-Kiskun megyében

Police
-
  Tegnap 23:46 Baleset-bűnügy

13 illegális migráns Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 03., sze - 23:46 Hercegszántó térségében tartóztattak fel őket.

Megvan, hol a legtisztább a levegő jelenleg a Földön

Ecolounge
-
  Tegnap 23:45 Tudomány

A Déli-óceán feletti atmoszferikus határréteg levegője mentes az emberi tevékenységekből eredő és távoli kontinensekről származó részecskéktől - állapították meg a Coloradói Állami Egyetem kutatói, akik elsőként vizsgálták az Antarktisz körüli víztömeg felett lévő levegő bioaeroszol-összetételét.

A Wolfsburg után a Brémát is megverte a Frankfurt

M4 Sport
-
  Tegnap 23:33 Sport

Vereségével egyre nagyobb bajban van a Werder.

Megtalálták a 13 éve eltűnt kis Madeleine elrablóját

Megoldódni látszik a 13 éves rejtély. A Portugáliában eltűnt brit Madeleine McCann elrablója úgy tűnik meg van, épp egy német börtönben ül. Nagy kérdés a már kamaszkorú Madeleine vajon él-e még ? Az tény, hogy ez az ügy is azt erősíti, hogy sosem szabad feladni semmit és beletörődni.   A Scotland Yard közölte, 20 ezer...

Orbán Viktor az összetartozás dalát osztotta meg

Origo
-
  Tegnap 23:20 BelföldOrbán Viktor

A hazám, hazám című dal a trianoni békediktátum 100. évfordulójára készült.

3 illegális migráns Bács-Kiskun megyében

3 illegális migráns Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 03., sze - 23:16 Hercegszántó térségében újabb külföldieket tartóztattak fel.

A karantén óta drámaian megnőtt a válások száma Olaszországban

Ripost
-
  Tegnap 23:02 Külföld

A két és fél hónapos kijárási tilalomnak és összezártságnak meglett az eredménye Olaszországban. Az olasz sajtó szerint 30 százalékkal többen bontanák fel a házasságukat, mint a járvány kitörése előtt.