Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Sebestyén Balázsék másfél nap alatt 10 millió forintot gyűjtöttek egy rászoruló családnak

Elképesztő összefogásról tettek tanubizonyságot a Rádió1 hallgatói. A tegnap reggeli Balázsék című műsorban beszélt Sebestyén Balázs egy nehéz helyzetben lévő nyolcgyermekes családról, ahol az édesanya súlyos betegséggel küzd, így egyedül az apa fizetéséből próbálnak tizen megélni. Rengeteg adósságuk van, ezért kértek…

Saját diákjait védte a tanár – a végén ő húzta a rövidebbet

170 ezer forint pénzbüntetést szabott ki a bíróság arra a pécsi tanárra, aki az iskola udvarán dohányzó bandától próbálta megvédeni a diákjait.

Közel 6 millió forint értékű adományt gyűjtöttek össze a szíriai keresztények támogatására Budapesten

Szeptember 8-án I. József (Jusszef Abszi, Youssef Absi) melkita pátriárka vezette Budapesten, a Szent István-bazilikában a történelmi Szent Liturgiát, melynek perselypénzét a háború sújtotta Szíria keresztényeinek ajánlották föl. A készpénzadományon kívül további összegek is érkeztek.

Idén is futottak a Hevesi-iskola diákjai a Mindenki Sportpályáján

Az intézmény az Európai Diáksport Napja alkalmából tartotta meg a rendhagyó sportrendezvényét. A legjobb eredményt elért gyerekeknek az érmet Lubics Szilvia ultramaratonista adta át.

Hat érmet gyűjtöttek a somogyi kajakozók

Sonline
-
 Tegnap 14:00Sport

A szekszárdi Sió csatornaszakaszon sorakozott fel a kajak-kenu sportág apraja-nagyja, hogy a nyári szünet után rajthoz álljanak a II. Sió kupán, amely egyben az idén életre hívott Marathon challenge harmadik állomása is volt.

Bűnmegelőzési előadást tartottak halasi diákoknak

Kiskunhalasra látogatott el a kiskunfélegyházi bűnmegelőzési előadás. A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával Kiskunfélegyházán létrejött 2019-ben a Kamasztanból Jeles ifjúsági kortárs segítői előadás. A kiskunfélegyházi amatőr (15-21 év közötti) színészek ezúttal Kiskunhalasra látogattak, ahol a Városi Tanévnyitó elnevezésű színházi…

Iskolakezdési tanszercsomagot adott át az IKSZ és a KMKSZ ISZ a Tiszakeresztúri Oktatási-Nevelési Központ diákjai szá…

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház adományát vehették át a Tiszakeresztúri Oktatási-Nevelési központ tanulói.

Több tonna elektronikai hulladékot gyűjtöttek össze az észak-hevesiek

Heol
-
 Tegnap 07:00Belföld

Nagyszabású elektronikaihulladék-gyűjtési akcióba kezdett a térség meghatározó szolgáltatója, a PEVIK Kft. Az első hetek tapasztalatai nagyon jók. A gyűjtés az elkövetkező hetekben folytatódik. A kezdeményezésről, az eddigi tapasztalatokról Eged Renátót, a cég ügyvezetőjét kérdeztük.

Megbetegedett egy pedagógus, hét osztály oltatlan diákjai kerültek karanténba Kazincbarcikán

Az Irinyi János Református Oktatási Központ diákjai kényszerültek karanténba tíz napra.

Közel száz, egyenként százezer forintos ösztöndíjra pályázhatnak öt megye diákjai

Székelyhon
-
 21.09.21 19:12Határtalan

A Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács (SZTT) a budapesti Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából 87 ösztöndíjat hirdet meg Hargita, Kovászna, Maros, Brassó és Bákó megyékben hat-tizenkettedik osztályos diákoknak.

A kanizsai BLG tehetséges, de nehéz sorsú diákjainak ajánlotta fel díjának pénzjutalmát

Dél-Zala Press
-
 21.09.21 18:27Belföld

Újabb megtiszteltetés érte Nagykanizsa szülöttét, dr. Ádám Veronikát. A Széchenyi-díjas, Prima Primissima díjjal és a Magyar Érdemrend középkeresztjével kitüntetett kutató a Zala Megye Díszpolgára kitüntető címet vehette át a megyenapi díjátadó ünnepi közgyűlésen szeptember 18-án. A kitüntetést kimagasló tudományos munkásságáért, kutatói…

Kerékpáros napot szerveztek a Zrínyi-iskola diákjainak

Kanizsa Újság
-
 21.09.21 15:49Megyei

A Zrínyi-iskola 50 diákja biciklizett el ma délelőtt a Csónakázó-tóig. A kerékpáros napot a Nagykanizsai Városfejlesztő Kft. szervezte a gyerekeknek. A cég a résztvevőknek étellel és itallal, a célba érkezés után pedig ajándékcsomaggal kedveskedett.

Kötelező program lett egy debreceni iskolai diákjai számára a vadászati kiállítás – állítja a DK-s Varga Zoltán

A debreceni Ibolya utcai iskola diákjai számára az igazgató kötelezővé tette a Semjén Zsolt által szervezett vadászati kiállításon való részvételt – értesült Varga Zoltán, a DK debreceni előválasztási jelöltje. A képviselő szülői információkra hivatkozva azt is tudni véli, hogy gyerekenként még 4000 forintba kerül majd a kiruccanás. Őrült, szervili

Mesterhármas – Halasi Imre rendezése a Bethlen Téri Színházban

Színház.online
-
 21.09.21 09:57Színpad

Az Art-Színtér09.23-án mutatja be Eric Assous: Mesterhármas című előadását Halasi Imre rendezésében, Marjai Virág, Jakab Csaba és Ozsgyányi Mihály szereplésével. A bemutatóra a Bethlen Téri Színházban kerül sor.