Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kásler: jelenlegi állás szerint az írásbeli és szóbeli érettségit is megtartják

Noizz
-
 Ma 09:39Bulvár

Az emberi erőforrások minisztere nagyinterjút adott a Magyar Nemzetnek, amelyben rengeteg aktuális témát kibeszéltek, köztük a járvány- és oltáshelyzetet, az egészségügy átalakítását, de a digitális oktatás sem volt tabutéma.

A Portóba igazolt kézilabdakapus, Székely Márton szerint a pótolhatatlant nem lehet pótolni

A tragikus körülmények között elhunyt Alfredo Quintana helyére érkezik a magyar válogatott játékos.

Kásler Miklós: Idén a tervek szerint lesz szóbeli és az írásbeli érettségi is

A személyes oktatás visszaszervezése nincs napirenden, azonban az érettségizőknek idén írásbeli és szóbeli vizsgára is készülniük kell.

A rendőrök 10 percen belül elfogták a rablás gyanúsítottját  

A rendőrök 10 percen belül elfogták a rablás gyanúsítottját   Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 03. 06., szo - 09:23 A salgótarjáni nyomozók őrizetbe vették a 35 éves nőt.

Kásler: A terv szerint a szóbeli és az írásbeli érettségit is megtartjuk

Az emberi erőforrások minisztere szerint ki kell alakítani egy olyan országos rendszert, ami alkalmas a további járványok elleni védekezésre.

Max Cavalera szerint így zajlott a Sepultura klasszikus felállásának feloszlása

Rockbook
-
 Ma 08:43Zene

Már 25 év telt el azóta, hogy Max Cavalera kiszállt a Sepultura-ból feleségével, a banda akkori menedzserével...

Az ENSZ tanulmánya szerint sehol nem vagyunk a klímacéljainkhoz képest

Elkeserítő képet fest a klímaváltozás elleni küzdelem helyzetéről az ENSZ friss jelentése: bár néhány országnak sikerült visszafognia a kibocsátásait, az összes fáradozás még mindig nem éri el a szükséges szintet. Az emberek azonban szinte mindenhol támogatják a klímaváltozás elleni intenzívebb cselekvést.

Ezeket írják Sarka Kata formájáról, valaki szerint például szebb volt teltebben

Liner
-
 Ma 08:20Divat

Nem mindenkinek tetszik Sarka Kata aktuális formája, noha összességében semmi gond nincs vele, mert egy rendkívül csinos nő.

A webáruházak működését nem befolyásolja a korlátozás a szakmai szervezet szerint

A csomagküldő internetes kereskedelmi vállalkozások (webáruházak) kisebb kivételekkel zavartalanul működhetnek a koronavírus-járvány megfékezését szolgáló korlátozások szigorítását követően, március 8. után is - ismerteti az Ecommerce Hungary érdekképviseleti szervezet az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A CSU elnöke szerint távoznia kell a Fidesznek a Néppártból

A bajorok sokáig Orbán legfontosabb európai szövetségesei között voltak, de ennek vége lehet: Markus Söder szerint a Fidesz eltávolodott a kereszténydemokrata értékektől.

Ez a stílus illik hozzád a csillagjegyed szerint 3. rész

Life
-
 Ma 08:00Életmód

A különböző csillagjegyek, különböző személyiségjegyeket is jelentenek, ami bizony megjelenik az öltözködési stílusodban is. Nagy valószínűséggel te sem fogod magad jól érezni, ha a horoszkópoddal gyökeresen ellentétes ruhákat és színeket viselsz.

Egy megbízható szivárogtató szerint jön PC-re a God of War és a Ghost of Tsushima

Ha van leaker, akinek a szavára adhatunk, az egyértelműen az a Twitter-felhasználó, aki CrazyLeaksOnATrain néven fut, tekintve hogy korábban számos olyan dolgot előre meghirdetett, ami végül ténylegesen megvalósult. Példának okáért a Kingdom Hearts PC-s portjának Epic Games exkluzivitását, a Ninja Gaiden remastereket és a N...

Ittasan vezettek a megalapozott gyanú szerint

Ittasan vezettek a megalapozott gyanú szerint Zala Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 03. 06., szo - 07:54 A zalaegerszegi rendőrök befejezték a vizsgálatot, vádemelést javasolnak egy 50 éves férfi és egy 37 éves nő ügyében.