Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 374 hír

Szigorú óvintézkedések mellett újra nyitnak az ország nemzeti parkjai: ezt érdemes tudniuk a látogatóknak

A jó idő közeledtével és a kijárási korlátozások megszüntetésével ismét benépesülhetnek a nemzeti parkok. Egy séta a szabadban nemcsak a testnek, de a lelkünknek is jót tehet a többhétnyi bezártság után. S bár szabadon sétálhatunk a természetben, van, ahol ezt csak szigorú szabályok betartása mellett tehetjük meg!

Kikeltek a túzokcsibék a nemzeti parkban

A közelmúltban kikeltek az idei első túzokcsibék a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság dévaványai Túzokvédelmi Állomásán. A gondozók etetik és minden nap sétáltatják az öt pelyhes apróságot.

„Ez az egész egy hatalmas dilemma volt” – Mégsem vonul vissza a Siófok Kc gólkirálynője: ezért döntött a csapat mell…

A horvát Andrea Kobetic korábbi terveivel ellentétben mégsem vonul vissza a szezon végén, és a kézilabdázó egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a Siófok KC csapatával.

Pünkösd hétfőn nyit a keszthelyi kutyás park

hírbalaton
-
  Ma 15:10 Belföld

Pünkösd hétfőtől várja a kutyákat és gazdáikat a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert. A Déli szabadstrand területén kialakított helyszínen büfé és agility pálya is lesz, de pihenni és fürdeni is lehet majd. A parkba nem kell belépőt fizetni, a területet pedig bárki szabadon látogathatja. A járványhelyzet miatt azonban több különleges szabályt is b

Színes programokkal várják a látogatókat a nemzeti parkok

A koronavírus-járvány első hulláma Magyarországon lecsengőben van, így fokozatosan újraindul a gazdasági és kulturális élet, valamint az idegenforgalom is. A járvány miatt bevezetett korlátozások enyhítésével ismét megnyithat az ökoturisztikai bemutatóhelyek zöme, így a pünkösdi hosszú hétvégén már kifejezetten változatos programkínálatból…

Nemzeti parkok programajánlói a hosszú hétvégére

A járvány miatt bevezetett korlátozások enyhítésével ismét megnyithat az ökoturisztikai bemutatóhelyek zöme, így a pünkösdi hosszú hétvégén már kifejezetten változatos programkínálatból választhatnak azok, akik az ország tíz nemzeti parkjának valamelyikét vennék célba az ünnep idején.

A thaiföldi nemzeti parkok tanultak a koronavírustól és pihenni küldhetik a természetet

Roadster
-
  Ma 13:00 Utazás

Több mint százharminc nemzeti parkja van Thaiföldnek. Úgy tűnik, tanultak valamit a karantén idején.

A párkapcsolati kibicek tündöklése és bukása

Videoklinika
-
  Ma 12:39 Egészség

Párkapcsolati tanácsot sokan adnak másoknak, pedig ez nem mindig visz jó irányba.

Hamarosan újranyithat Amerika, várnak a nemzeti parkok!

Debreceni Nap
-
  Ma 12:37 Külföld

A koronavírust követő pánikreakció után a világ lassacskán felocsúdik. Nincs ez másképp Amerikában sem, az óriás távolságok földjén, ami az idén ősszel ígérkezhet ideális úticélnak. Jelen helyzetben az USA legbiztonságosabb látnivalói a nemzeti parkok, ahol szabad levegőn, messze a többi embertől csodálhatunk lélegzetelállító tájakat. Sőt,…

Döntött a kormány: egyszerűbb lesz a csok igénylése

Egyszerűsödnek a családi otthonteremtési kedvezmény (csok), a babaváró támogatás és a jelzáloghitel-elengedés igénylésének feltételei, valamint bővül az igénylők köre a Magyar Közlönyben péntek éjjel megjelent kormányrendelet értelmében - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

Döntött a család Petics Kristóf temetéséről

Blikk
-
  Ma 12:08 Bulvár

Nehéz feldolgozni ezt a tragédiát.

Rekordot döntött a csokot igénylők száma

Az első negyedévben több mint 8 ezer család kérte a támogatást.

Parkolási szokások Esztergomban - Biztos, hogy így lehet csak?

infoVáros
-
  Ma 09:00 Megyei

Megállni tilosban, járdát elfoglalva… Tény, hogy nem egyszerű mostanság parkolni a városban, de akad bőven baj a parkolási kultúrával is!

Gyereknapra a Vasúttörténeti Park is online programmal készül

Koronán túl
-
  Ma 08:47 Életmód

Ajándéksorsolás, Apacuka zenekar, és persze meglepetés-híresség is érkezik!