Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 72 hír

Továbbra is elátkozottak: nem kerülhet be a párizsi Panthéonba Rimbaud és Verlaine

Hiába írta alá rengeteg értelmiségi az ezt célzó petíciót.

Mennyibe kerülhet a csomagküldés?

Bizonyára Te is arra szoktál törekedni egy küldemény feladásakor, hogy a lehető legkedvezőbb ajánlatot találd meg. A csomagküldés díját azonban sok tényező befolyásolja. A Csomagnet.hu-n több futárszolgálat szolgáltatásait hasonlíthatod össze, így pillanatok alatt kiderítheted, mennyibe is kerülne küldeményed feladása a különböző cégeknél.

Hamis papírral igazolta, hogy nem koronavírusos – évekre börtönbe kerülhet a fickó

Évekre rács mögé kerülhet egy IT-szakértő Csehországban, miután hamis negatív

Évekre börtönbe kerülhet a cseh férfi, aki hamis papírral igazolta, hogy nem koronavírusos

Az informatikusként dolgozó férfi akár 3 év börtönt is kaphat közokirathamisításért.

Kutatás: a súlyos koronavírusból felépülők harmada újra kórházba kerülhet

Légzőszervi, szív- és érrendszeri problémák mellett a diabétesz előfordulására a legnagyobb az esélyük azoknak a koronavírussal kórházban ápoltaknak, akiknek ismét intézménybe kellett vonulniuk gyógyulni - derül ki egy friss brit kutatásból.

Németh Gábor: A teljes magyar felsőoktatás Fidesz-közeli kuratóriumok kezébe kerülhet

Németh Gábor író, forgatókönyvíró, a Színművészeti Egyetem (SZFE) oktatója volt vendége ma reggel Fiala János Keljfeljancsi című műsorának a 168 óra online és közösségi platformjain.

Angol kutatás: a súlyos koronavírus-betegségből felépülők közel harmada újra kórházba kerülhet

Légzőszervi, szív- és érrendszeri problémák mellett a diabétesz előfordulására a legnagyobb az esélyük azoknak a koronavírussal kórházban ápoltaknak, akiknek ismét intézménybe kellett vonulniuk gyógyulni.

Komoly politikai befolyás alá kerülhet a szombathelyi közmédia

A vasi város balliberális vezetésének egy egykori baloldali politikus garancia az objektivitásra.

Lépéskényszerbe kerülhet Salgótarján a tömegközlekedés költségei miatt

Nool
-
 Ma 06:50Belföld

Jelentősen emelkedett a város helyi közösségi autóbusz-közlekedésének biztosításáért fizetendő összeg az idei évre: a Volánbusz Zrt. 604 millió forintért látja el a feladatot 2021-ben.

18,8 milliárd forintba kerülhet a Lánchíd felújítása

Az A-Híd Zrt. újíthatja fel nettó 18,8 milliárd forintért a Lánchidat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel. Karácsony Gergely főpolgármester a közösségi odalán arra tett ígéretet, hogy a 2023 őszéig tartó munkálatok közben, várhatóan mintegy másfél évig tartó lezárások idején a kényelmetlenségeken átgondolt…

Védettség alá kerülhet a Wichmann-kocsma és a Márványmenyasszony

A Miniszterelnökség közleményben jelentette be, hogy Gulyás Gergely miniszter elrendelte a két lebontásra szánt épület védetté nyilvánítási eljárásának megindítását.

Csak hatásos és biztonságos kínai vakcina kerülhet a magyar emberek szervezetébe

Liner
-
 Tegnap 18:23Életmód

Müller Cecília a kínai vakcina kapcsán is elmondta, hogy csak hatásos és biztonságos oltóanyag esetében adnak ki engedélyt a hatóságok.

A Dunaújvárosi Egyetem is alapítványi fenntartásba kerülhet

Az idei első félévben fenntartói modellt váltó intézmények között szerepel a paksi atomerőmű szakember-utánpótlásában fontos szerepet játszó Dunaújvárosi Egyetem is – derült ki egy a Népszava birtokába került minisztériumi háttéranyagból. Bár hivatalosan az egyetem szenátusának kell kérnie a fenntartóváltást, az Innovációs és Technológiai…

„Meglehetősen fenyegető hangvételű felhívásban” közölte hallgatóival az egyetem, hogy a szenátusi ülésről semmilyen f…

Szegeder
-
 Tegnap 16:13Belföld

A Veritas Virtus Libertas egyetemi polgári csoport egy közleményt jelentetett meg Facebook-oldalukon. Ebben azt írják, hogy az egyetem jogi osztálya szinte megfenyegette őket a szenátusi ülés miatti nagy érdeklődés apropóján, és azt közölték, hogy nem készíthetnek kép- és hangfelvételt az ülésről.