Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 493 hír

Madarak segítik a növényeket alkalmazodni a felmelegedéshez

A globális felmelegedés következményeként az állat- és növényfajok számára egyre inkább a hűvösebb földrajzi szélességek nyújtanak kedvező éghajlati

Amikor tényleg sokat segít a maszturbálás

Glamour
-
 Ma 03:06Szex

Az orgazmus köztudottan rengeteg pozitív élettani hatással bír, ez az egyik legolcsóbb medicina, ami számtalan nyavalyát gyógyít. Az orvos nem írja fel, de mi most felírjuk neked!

Ingyenesen segíti a hazai ipart a díjnyertes magyar startup

StartUP!
-
 Tegnap 22:24Cégvilág

A Haris Digital díjnyertes IoT megoldásával az ipar bármely szereplője 20-30 %-os növekedést érhet el teljes eszközhatékonyságban (OEE), erre hatalmas szükség van, hiszen folyamatosan nőnek a megrendelések. A rendszert most 20 ügyfelének ingyenesen biztosítja a startup, de ahogyan azt Perecz Péter alapító kiemelte: sajnos erőforrásaik nem…

Élő adásban segítettek egy ájult nőnek Szombathelyen

SzMo
-
 Tegnap 21:41Baleset-bűnügy

A tudósító újságírónak és egy helyszínelő rendőrnek köszönhetően a nő hamar stabil állapotba került.

Vándormadarak segíthetnek a növényeknek leküzdeni az éghajlatváltozás hatásait

A vándormadarak segíthetik a növényfajokat az éghajlatváltozás hatásaival való megbirkózásban – derült ki a Nature című tudományos folyóiratban publikált tanulmányból.

Ötéves budapesti kisfiú segített nagyapja újraélesztésében

A 60 éves férfi akkor kapott infarktust, amikor fia és unokája meglátogatták, az életmentésben pedig apa és kisfia is részt vett.

Amerikai szakemberek segítik majd Ukrajnát a saját állampolgáraival szembeni szankciók bevezetésében – Danilov

Jövő héten szankciós ügyekben illetékes szakemberek érkeznek az Egyesült Államokból Kijevbe, hogy segítsenek Ukrajnának a saját állampolgáraival szemben foganatosított szankciók bevezetésében.

Vándormadarak segíthetnek a bajba jutott növényeken

Vándormadarak segíthetik a növényeket az éghajlatváltozás hatásaival való megbirkózásban

Vándormadarak segítségével hódíthatnak meg új területeket a növények

A globális felmelegedés következményeként az állat- és növényfajok számára egyre inkább a hűvösebb földrajzi szélességek nyújtanak kedvező éghajlati feltételeket, ami átrendeződésre kényszeríti az élővilágot. Az állatok nagy része átvándorol a megfelelő klímájú területekre, a növényfajok túlélésének kulcsa azonban az, hogy milyen messzire…

Borotva? Krém? Epilátor? Wax? Intimkozmetikus segít eligazodni

Delina
-
 Tegnap 18:27Divat

A nők körében elterjedtebb a szőrtelenítés, főleg az intim területeken, azonban egyre több férfi is aláveti magát ennek. De hogyan álljunk neki? Egy intimkozmetikus segítségével sorra vettük a lehetőségeket az otthoni gyors megoldásoktól a professzionális megoldásokig.

Aktív megyei Vöröskeresztes segítőket ismertek el

Feol
-
 Tegnap 18:08Megyei

Három aktív Fejér megyei Vöröskeresztes segítő kapott elismerést csütörtökön a Magyar Vöröskereszt megyei szervezetétől a Vöröskereszt és a Vörös Vérhold világnapja alkalmából.

A vándormadarak segíthetik a növényeket az éghajlatváltozás hatásaival való megbirkózásban

Picup
-
 Tegnap 18:05Életmód

A jelenlegi éghajlatváltozás olyan gyors ütemben zajlik, hogy sok növénynek a szokásosnál sokkal messzebbre kell eljuttatnia a magjait

A vándormadarak segíthetik a növényeket az éghajlatváltozás hatásaival való megbirkózásban

A globális felmelegedés következményeként az állat- és növényfajok számára egyre inkább a hűvösebb földrajzi szélességek nyújtanak kedvező éghajlati feltételeket.

A vándormadarak segíthetik a növényeket az éghajlatváltozás hatásaival való megbirkózásban

A vándormadarak segíthetik a növényfajokat az éghajlatváltozás hatásaival való megbirkózásban - derült ki a Nature című tudományos folyóiratban publikált tanulmányból.