Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bölcsőde, óvoda, iskola: mindenkinek lesz megoldás Gárdonyban

Feol
-
 Ma 07:15Megyei

Új bölcsőde épül, s megkezdődnek a part menti fejlesztések is. A helyieknek és a turistáknak egyaránt kedvező változásokat ígér az idei évre Tóth István polgármester.

Hűvös, szeles szerdánk lesz Fejér megyében

Gomolyfelhők miatt változóan, a déli órákban erősebben felhős idő várható összességében néhány órás napsütéssel.

Virtuális valóságban működő rajzprogram forrását nyitotta meg a Google

Prog
-
 Ma 07:00Infotech

A Google kedden bejelentette, hogy öt év után leállítja Tilt Brush nevű, virtuális valóságban működő rajzolóprogramja fejlesztését. A cég ugyanakkor ezzel egy időben közölte azt is, hogy megnyitja a szoftver forráskódját, aminek továbbfejlesztésével vagy felhasználásával így mostantól bárki maga is kísérletezhet.

Miért lövette le magát egy érzelmek nélküli ember?

A szamurájt ma nem lehetne leforgatni, mert a mai kor embere értelmezhetetlennek tartaná az Alain Delon által alakított bérgyilkos, Jef Costello viselkedését.

Kritikus a helyzet: mi lesz a szegedi, békéscsabai, kecskeméti színházak sorsa?

Legyen szó a mozikról, koncerttermekről, fesztiválokról, múzeumokról, könyvtárakról vagy éppen a színházakról, a kultúrát közvetítő intézményeket és eseményeket rendre megtépázta a 2020-as év. A tavaszi majdnem 3 hónapig tartó karanténidőszakot követően nyáron látszólag elcsitultak a háborgó vizek, amik aztán ősszel újra tajtékos…

Vezeték nélkül töltődő robotok mennek a Holdra

Az Astrobotic, a Bosch és a Washingtoni Egyetem a WiBotic-kal közösen dolgozik a Holdon is működő vezeték nélküli töltőrendszer megépítésén, jelentette be utóbbi vállalat vezetője az eeNews Europe-nak adott interjújában. Az 5,8 millió dolláros projekt vezetője és fővállalkozója a NASA „Fordulópont” nevű programjában résztvevő Astrobotic, míg…

Felhő nélküli jupiterszerű bolygót fedeztek fel

Baon
-
 Ma 06:00Infotech

Amerikai csillagászok bukkantak olyan jupiterszerű bolygóra, amelynek megfigyelhető légkörében nincs felhő vagy ködpára.

Így nehezen lesz meg a kétharmad Trump ellen a szenátusban

Egy kedden megtartott ügyrendi szavazás azt jelzi előre, hogy a republikánus tábor egyelőre összezár, márpedig Donald Trump elítéléséhez kétharmados többség kell.

“Zenekart és mozdonyt is vezetek, mindkettő szenvedély” – Interjú Bókai Zoltánnal

Hivatását tekintve két világ vonzásában él: „öröm a mindennapi zajban a szimfonikus hangzás” – vallja, ha pedig egy kis időre szeretne mindent maga mögött hagyni, ahogy mondja: „a régi, már bevált terápiához fordulok: mozdonyra ülök.” A családjával Pécsett élő művész a 2021-es évet két új zenei projekttel indítja, Bókai Zoltán az EJI…

Újabb részletek: ilyen lesz a Lánchíd

Környezetbarát és gazdaságos közvilágítást kap a felújítás után a Lánchíd – írta Budapest főpolgármestere a Facebook-oldalán.

Napi horoszkóp: szerezd vissza az önbizalmad, és újra boldog leszel

Problémád támad, vagy önértékelési gondokkal kell megküzdened? Segítenek a bolygók, hogy túllendülj mindenen.

Változóan felhős idő lesz, elszórtan hózáporokkal

Szerdán a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 0 és +5 fok között alakul.

Változóan felhős idő lesz, elszórtan hózáporokkal

Szerdán a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 0 és +5 fok között alakul.