Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

24.hu: Orbán Viktor veje újabb uniós támogatást kapott, még önrésszel sem kell beszállnia

Tiborcz István ezúttal erdősítésre nyert 215 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

A berlini Tesla gyár beszállítójává válna az ArcelorMittal

autopro
-
 Tegnap 09:21Gazdaság

Az acélgyártó reményei szerint, hogy szerződött beszállítója lehet a Teslának. Az ArcelorMittal acéllemezekkel látná el a Grünheide-ben épülő Gigafactory 4-et.

Angliában a gyógyszertárak is beszállnak az emberek oltásába

Azonnali
-
 Tegnap 08:40Vélemény

Hat országos hálózat lép be a háziorvosok, kórházak és oltási pontok mellé. Közben Skócia kihozta a részletes oltási tervét.

A 25 éves Mama profiként szervezte a drogfutárok életét, de beszállt egy kicsit az embercsempészetbe is

​​​​​​​Egy 25 éves magyar nő, a „mama” rendkívül szervezetten, nemzetközi szinten irányította a kábítószer-kereskedő bandát. A futárait és őt a cseh társszervekkel együttműködve fogták el a rendőrök. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt…

Amikor Palik Laci is beszáll a játékba

Liner
-
 21.01.13 22:22Divat

Ritka pillanat, amikor Palik Lászlót ilyen körülmények között láthatjuk, de mivel ő is imádja az Exatlon Hungaryt, nem lehet kérdés, hogy egy-két pályát kipróbál.

Magyarország is beszállt a rovarbizniszbe: milliárdos üzlet indulhat be hazánkban

A társadalmi, illetve környezeti hatást teremtő vállalkozásokba fektető Impact Venturestől kapott seed befektetésből 2022-re egy napi 6 tonnás élő lárva kapacitású, automatizált fekete katonalégy tenyésztő és feldolgozó üzem épül, mellyel a régió meghatározó rovaripari vállalkozásává válhat a Grinsect. A tőkebevonással a rovarfehérjét előállító vál

Az autógyárak és beszállítóik tartják a válság előtti szint fölött a magyar ipart

HVG
-
 21.01.13 09:59Gazdaság

Az autógyárak, a járműalkatrészek gyártói, és az akkumulátorgyárak sikeresen álltak át arra, hogyan kell a járványügyi előírások betartásával dolgozni. Így ugyan megtorpant a magyar ipar, de a válság előtti szintnél és az egy évvel ezelőttinél is jobb maradt a teljesítménye.

Beszáll a drónpiacra a Sony

A Consumer Electronics Show nevű szakkiállításon tett bejelentése alapján kifejezetten a saját Alpha típusú kameráinak hordozására alkalmas drónok gyártásába kezd a Sony.

A Ghost of Tsushima játékosai is beszálltak a sziget szentélyének megsegítésébe

Esport 1
-
 21.01.12 14:00Gaming

Az adományoknak hála még idén újjáépülhet egy tájfunban megsemmisült torii kapu. 

Tovább bővül az oltóanyag beszállítók mezőnye

Az Európai Bizottság a francia Valneva gyógyszergyártó céggel zárhatja le tájékozódó megbeszéléseit a koronavírus elleni potenciálisan hatékony vakcina felvásárlására a héten, és elindítják a beszerzési folyamatokat.

Tisztességtelen volt a beszállítókkal a Spar, 80 millió forintos bírságot kapott

Jogerősen 80 millió forint termékpálya-felügyeleti bírságot szabott ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Spar Magyarország Kft.-vel szemben. A vállalkozás több élelmiszeripari beszállító esetében is tisztességtelen üzleti magatartást tanúsított, amikor mérhető forgalmi cél meghatározása nélkül ún. „fix bónusz” megfizetésére köte

Hétfőtől jelentkezhetnek a beszállítók az élelmiszeripari vállalkozások fejlesztéseit támogató programra

A beszállítók jelentkezését hétfőtől várják az élelmiszeripari vállalkozásokat támogató programra, amelyet tavaly decemberben hirdetett meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium. Az ITM hétfői közleményében idézte György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkárt, aki hangsúlyozta a kormány számára fontos az…

ITM: hétfőtől jelentkezhetnek a beszállítók az élelmiszeripari vállalkozások fejlesztéseit támogató programra

A beszállítók jelentkezését hétfőtől várják az élelmiszeripari vállalkozásokat támogató programra, amelyet tavaly decemberben hirdetett meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).   Az ITM hétfői közleményében idézte György László gazdaságstratégiáért

Beszállítói szerződésekkel trükközött a Spar – 80 millióra büntette a Nébih

Jogerősen 80 millió forint termékpálya-felügyeleti bírságot szabott ki a Nébih a SPAR Magyarország Kft.-vel szemben. A vállalkozás több élelmiszeripari beszállító esetében is tisztességtelen üzleti magatartást tanúsított, amikor mérhető forgalmi cél meghatározása nélkül ún. „fix bónusz” megfizetésére kötelezte őket.

Fix bónuszt fizettetett beszállítóival – 80 milliós bírság a Sparnak

Mérhető forgalmi cél meghatározása nélkül fix bónusz megfizetésére kötelezte több élelmiszeripari beszállítóját a Spar, ezért a Nébih jogerősen 80 millió forint termékpálya-felügyeleti bírságot szabott ki az áruházláncra.