Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Miből futja Putyinnak 250 ezer forintos vécékefére?

444.hu
-
 Ma 15:17Külföld

Az hagyján, hogy Navalnijék megmutatták az orosz elnök medencéjét és sztriptízbárját. Azt is megmondták, milyen korrupció kellett hozzá.

A Netflixnek már több mint 200 millió előfizetője van világszerte

A Netflix előfizetőinek száma 2020 utolsó negyedévében több mint 8,5 millióval nőtt, s így már 200 millió fölött jár.A Netflix előfizetőinek száma 2020 utolsó negyedévében több mint 8,5 millióval nőtt, s így már 200 millió fölött jár.

Hetek vannak hátra az életéből – szörnyű, mit tett a halálos betegség az egykor mosolygós édesanyával

Rá sem lehet ismerni arra a korábban életvidám, mosolygós 44 éves asszonyra, akit szűk egy év alatt sorvasztott el halálos betegsége. Az orvosok úgy vélik: a nyolcgyermekes édesanyának már csak hetei vannak hátra.

Bizalmat kapott Conte, de nincs biztonságban

24.hu
-
 Ma 15:14Külföld

Az olasz törvényhozás mindkét házában bizalmat szavaztak a miniszterelnöknek és kormányának. Ez vajon mire lesz elég?

Elefánt a szobában, avagy az adósságállomány

A kormányok előbb-utóbb kénytelenek lesznek szembe nézni azzal a kérdéssel, hogy hogyan fogják kezelni a felhalmozott államadósságot. Vélemény.

Minden emberi közösség valódi ereje a hitben és értékrendben van

Alapvetően minden emberi közösség igazi és valóságos ereje nem az izmokban van, hanem a szellemiségben, a hitben és értékrendben - hangsúlyozta a Honvédelmi Sportszövetség elnöke szerdán a sportszövetség, a Székesfehérvári Tankerületi Központ és a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola együttműködési…

Von der Leyen: Európának ismét barátja van a Fehér Házban

A Capitolium pedig ismét a demokrácia szimbóluma lehet, Joe Biden beiktatásával Amerika ugyanis visszatér a hasonlóan gondolkodók körébe - jelentette ki az Európai Bizottság elnöke az Európai Parlament (EP) brüsszeli plenáris ülésén.

A Netflixnek már több mint 200 millió előfizetője van világszerte

A Netflix előfizetőinek száma 2020 utolsó negyedévében több mint 8,5 millióval nőtt.

Már több mint 200 millió előfizetője van a Netflixnek

Több mint 8,5 millióval fizettek elő a Netflix-re 2020 utolsó negyedévében, így már 200 milliónál is több előfizetőjük van.

Miért végezte ki magát az európai civilizáció, mely 500 éven át a világ vezető gazdasági és kulturális mozgatóereje volt?

Origo
-
 Ma 14:44Belföld

Megtartották az első világháborús centenáriumi megemlékezés-sorozat záróeseményét.

Debreceni késes rablás: már meg is van az ítélet

Az ügy vádlottja négy és fél év börtönbüntetést kapott első fokon. A 41 éves férfi tudomásul vette az ítéletet, ám az egyelőre nem jogerős.

Novothny: van némi alapja

Boon
-
 Ma 14:30Sport

Nem zárható ki, hogy az egykori diósgyőri támadó a német Bochumból visszatér a DVTK-hoz.

Csőtörés van Újrókuson, bokáig ér a víz

Az Arany János iskola közelében ma délelőtt eltört egy 300 mm átmérőjű vízvezeték, jelenleg a hiba feltárását végzik a Szegedi Vízmű szakemberei.

Bukarest már nincs a piros zónában

Index
-
 Ma 14:23Külföld

Az utóbbi 24 órában 116 fertőzött hunyt el Romániában.

Árulja a kormány a lélegeztetőgépeket, van is rá kereslet, de még egyet sem tudott eladni

Ezt jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára. Pedig már legalább három hónapja ajánlgatják ki a lélegeztetőgépeket Magyarország nagykövetei. Akár 8 ezer darabot is hajlandó lenne a kormány értékesíteni, vagyis a megvásárolt 16 ezer darab felét, ami azt jelenti, hogy 8 ezret úgy vehettek meg, hogy eleve tudták, azokra nagy…