Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Csúcson a tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 483,10 pontos, 1,11 százalékos emelkedéssel, új történelmi csúcson, 43 867,73 ponton zárt hétfőn.

Új történelmi csúcson a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a Bux 483,10 pontos, 1,11 százalékos emelkedéssel, új történelmi csúcson, 43 867,73 ponton zárt hétfőn.

Javaslatot tett a Gazprom

A Gazprom a gáztranzitszerződés egyéves meghosszabbítására tettjavaslatot a Naftohaznak.

A Gazprom a gáztranzitszerződés megújítását javasolja a Naftohaznak   

VG
-
  Tegnap 15:36 Gazdaság

A megegyezés feltétele, hogy kölcsönösen lemondanak a nemzetközi bíróságokon és döntőbíróságokon egymás ellen benyújtott követelésekről.

A Gazprom a gáztranzitszerződés egyéves meghosszabbítására tett javaslatot a Naftohaznak

A gáztranzitszerződés egyéves meghosszabbítására tett hivatalos javaslatot hétfőn az ukrán

Ajánlatot tett a Gazprom – mi lesz a gázszállítással?

A gáztranzitszerződés egyéves meghosszabbítására tett hivatalos javaslatot az ukrán Naftogaznak az orosz Gazprom állami gázipari vállalat.

Nézettségi csúcson az RTL Klub! Csoportszinten is kilőtt az RTL Magyarország!

Médiapiac
-
  Tegnap 15:18 Média

Nézettségi csúcson az RTL Klub: a fő kereskedelmi célcsoportban szeptember 2-től a csatorna heti átlagos főműsoridős közönségaránya – 16,3% SHR – így 48%-kal jobb eredményt produkálva előzi meg a versenytársat. Csoportszinten is kilőtt az RTL Magyarország: szeptember 23-tól zsinórban nyeri heti átlagban a fő kereskedelmi…

Heroint vitt az óvodába egy ötéves kisfiú

A gyerek az óvónőnek azt mondta, amikor megkóstolja a fehér port, szuperhőssé válik.

Gondolt egyet, és egyedül elbiciklizett a játszóházba egy ötéves óbudai kisfiú

A gyermek édesanyja értesítette a rendőrséget, hogy szem elől tévesztette kisfiát, aki eltűnt mellőle. A nő azt is elmondta, hogy a kisfia feltehetően a biciklijével ment el.

Az ötéves évforduló alkalmából nagy frissítéssel bővült a This War of Mine

Game Channel
-
  Tegnap 11:54 Gaming

A 11 bit Studios munkatársai 2014-ben, tehát éppen öt évvel ezelőtt tették elérhetővé a This War of Mine című alkotásukat a piacon, mely ha nem is változtatott meg semmit, valójában egy olyan indie játék volt, amire garantáltan mindenki emlékszik majd sok-sok év múltán is. Az ötéves évforduló alkalmából pedig a készítők mos...

Elbiciklizett a játszóházba egy ötéves kisfiú

A rendőrök szerencsére villámgyorsan megtalálták az eltűnt gyereket.

Új történelmi csúcson zárt a magyar tőzsde

Lejjebb kerültek az irányadó európai részvényindexek a hétfői kereskedés második felében, a magyar tőzsde azonban emelkedett, a BUX végül új történelmi csúcson zárt, a hazai blue chipek közül az OTP és a Mol teljesített a legjobban.

Ötéves kisfiú tűnt el Óbudán

Egy órán belül megtalálták a harmadik kerületi rendőrök.

A San Marco utcából lógott meg az ötéves gyerek, egy játszóházban találták meg

A rendőrségre egy anyuka tett bejelentést november 17-én 12 óra 25 perckor, hogy az óbudai San Marco utcában az ötéves kisfiát szem elől tévesztette és eltűnt mellőle. Az édesanya azt is elmondta, hogy a kisfia feltehetően a biciklijével ment el - írja a police.hu.A rendőrök azonnal megkezdték a gyermek keresését, akit egy órán belül…