Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Váratlanul nagyot romlott a fogyasztói bizalom az eurózónában

Az elemzők által vártnál nagyobb mértékben romlott a fogyasztók bizalma októberben az euróövezetben - derült ki az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyi igazgatóságának (DG ECFIN) felméréséből.

Itt valaki nagyot hibázott

Totalcar
-
  Ma 12:30 Autó-motor

Az állami rendszer szitaként engedte át többször ezt az autót, végül megkímélt állapotúként hirdették meg. Tanulj, hogy te ne járj így!

Leállt a választási honlap, majd hirtelen nagyot nyert a hivatalban lévő elnök

Magyar Hang
-
  Ma 07:00 Külföld

Lángolnak a szavazatszámláló irodák, utcán a bolíviai ellenzék, miután erős a gyanú, hogy Evo Morales pártja elcsalta a választásokat.

Nagyot léptek a brexit felé a britek

24
-
  Tegnap 20:40 Külföld

Nagy lépés a brit EU-tagság megszűnése felé.

Nagyot változott a munkaadók véleménye a távmunkáról

Ridikül
-
  Tegnap 19:19 Színes

Rájöttek, hogy csökkenek a munkavállalók közlekedési költségei, valamint könnyebbé válik a munka és a magánélet összehangolása.

Suppan Gergely: a spekulatív állomány leépülésével nagyot erősödhet a forint

Növekedés
-
  Tegnap 05:33 Gazdaság

Folytatódhat a beruházási boom Magyarországon, újra többletessé válhat a folyó fizetési mérleg, illetve bármikor erősödni kezdhet a forint. Utóbbira a forint ellen felépült 3000 milliárd forintos spekulatív állomány hirtelen leépülése során lenne esély. Magyarország erős fundamentumai, a csökkenő külső sérülékenység, és a 2021-től eltűnő nettó…

Nagyot emelkedhetnek a részvénypiacok az év végéig

Növekedés
-
  Tegnap 04:29 Gazdaság

Az alacsony hozamkörnyezet és a Fed eszközvásárlásai újabb löketet adhatnak a globális részvénypiacoknak vagy legalábbis jobban megvehetik a befektetők a lokális mélypontokat, ahol már kevésbé kifeszített a papírok árazása. Ezen felül további kamatvágások a Fed részéről, egy részleges kereskedelmi megállapodás az USA és Kína…

Nagyot ütött az OTP

Napi
-
  19.10.21 18:05 Pénzügy

Új történelmi csúcson az OTP árfolyama. A hétfői 10,2 milliárdos részvénypiaci forgalomból 7,3 milliárdot az OTP-papírjának kereskedése hozta.

Addig nem alakul meg a Fővárosi Közgyűlés, amíg nem emelkedtek jogerőre a kerületi eredmények

A jogorvoslati határidőig több kerületi polgármester-választás eredményét is megtámadták, ezek egy részében már döntött a Fővárosi Választási Bizottság, egy részét pedig hétfőn tárgyalja, ám még ezek ellen a döntések ellen is lehetőség van bírósághoz fordulni.A szavazatok újraszámolását kérték a kormánypártok az I., IV., VIII., IX. és X.…

Nagyot drágul az HBO Go: az előfizetők ennek nem fognak örülni

Pénzcentrum
-
  19.10.21 16:32 Gazdaság

Hivatalos levélben tájékoztatja ügyfeleit az HBO, hogy az HBO Go szolgáltatás havi díja 1 490 forintról, 1 890-ra módosul november 21-től.  A Pénzcentrum egyik olvasója jutatta el szerkesztőségünkbe azt a levelet, ami az HBO küld...

Emelkedtek az amerikai részvényindexek

Napi
-
  19.10.21 16:12 Pénzügy

Erősödő indexekkel korrigálták a hétfői nyitáskor a pénteki gyengülést az amerikai értékpapírpiacok - adta hírül az MTI.

Elképesztő nagyot mentett a gólvonalon a német focista

Origo
-
  19.10.21 15:38 Foci

A csapattársai úgy ünnepelték, mintha gólt szerzett volna.

Nagyot lépett az ügyészség a szlovák újságírógyilkosság ügyében

Benyújtotta a vádiratot hétfőn a nagy botrányt és belpolitikai viharokat is kiváltó, tavaly februárban elkövetett szlovákiai újságíró-gyilkosság ügyével foglalkozó különleges ügyész a bazini székhelyű bíróságra.