Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 145 hír

Ilyen a digitális iskolanyitogató Nagykanizsán

Zaol
-
 Ma 09:00Kultúra

A pandémia miatt idén különleges iskolanyitogatót tart a Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon a nagycsoportos óvodások és szüleik számára.

A határtalan digitális kooperáció érája

A koronavírus ritkán látott helyzetbe hozta az IT-munkaerőpiacot. A fehérgalléros munkakörökben világszerte bevezetett és meghonosodott home office végérvényesen eltörölte a munkavégzés korlátait, a fizikai határokat. Ezutóbbi komoly egyensúlyvesztést okozhat a hazai piacon, aminek előszele már most érezhető. Megugró fizetésigények, fix…

Megnő a bankoknál a nem valós idejű digitális ügyintézés szerepe

Gyorsan bővül a digitális ügyfélazonosítás iránti igény, ezen belül is a nem valós idejű, az ügyfél és az ügyintéző egyidejű részvételét nem igénylő megoldások szerepe növekszik meg. A GIRO Zrt. egy egységes rendszer kialakításának lehetőségeit vizsgálja, mely a bankszektorban elterjedten alkalmazható lenne.

Digitális forradalom jöhet a gyáriparban

A digitalizáció nyomán jelentős paradigmaváltás előtt áll a hagyományos ipar.

Digitális diákszéf: tanulnak a pénzügyekről is a pusztaszabolcsi diákok

Feol
-
 Tegnap 20:00Gazdaság

Szeptember közepén indult útjára Magyarországon a Magyar Nemzeti Bank (Mnb) és a Pénziránytű Alapítvány közös kezdeményezésében egy fejlesztő program az általános iskolások számára.

Elképesztő méretűre nőtt Kína digitális gazdasága

Origo
-
 Tegnap 19:08Gazdaság

Már a kínai GDP harmadát adja.

Most már biztos! Átállnak a digitális oktatásra a szomszédban

Hosszabb téli szünet és távoktatás várható jövőhéttől Szerbiában.

vadonatúj trendek az irodapiacon- fókuszban a digitális és okos megoldások

Nagy változásokat hozott a cégek életében a kényszerű távmunka, az irodákban pedig előtérbe került a biztonságos munkakörnyezet. Bár tavasszal megtorpant a hazai irodapiac is, a beruházások nem álltak le, de a következő hónapokra az óvatosság lesz jellemző. Sláger lett a digitálsi és okosiodamegoldás.

Digitálisan is olvasható a Gyártástrend novemberi lapszáma

A GyártásTrend novemberi száma, igyekszik a klisék helyett a fenntarthatóság igazi mozgatóerejét körüljárni, elsősorban a klímakímélő technológiai innovációk, a környezetbarát ipari fejlesztések, a zöld gyártás szemszögéből.

Digitális tanrendre kényszerült egy fél iskola Orosházán

Ez a lényeg
-
 Tegnap 16:33Vélemény

Nem egyedüli az orosházi általános iskola esete. A tanárok tesztelése bebizonyította, amit már egyébként is tudtunk: a vírus ott tobzódik az intézményekben.

Digitális múzeumpedagógiai játékok több, mint 40 múzeum részvételével – Nagy siker lett a Demó 3!

A Mozaik Múzeumtúra és a Felelős Szülők Iskolája szervezésében az eddigi legnagyobb sikerrel valósult meg november 23-án, a Feltalálók Napjához és a Tudomány Világnapjához kapcsolódó digitális múzeumpedagógiai oktatási nap, a “DEMÓ 3”. A Digitális Edukációs Múzeumi Órák – DEMÓ 3 – Híres magyarok programra több,...

Új digitális/online szakmai szövetség alakul

Magyarország 2-3 éves lemaradásban van az e-kereskedelemben.

Bakelitlemezről bootoltak egy IBM PC-t

HWSW
-
 Tegnap 13:54Infotech

A legnagyobb audiofilek semmire nem használnak digitális hordozót.